CURĂȚENIE ȘI ORGANIZARE

Shopping: 15 soluții de depozitare pentru spații mici și mari

  Nimic nu este mai inestetic într-o casă ca dezordinea sau aglomerarea haotică. Atunci când lucrurile sunt organizate, locuința nu doar că arată mai bine, dar te face și pe tine să te simți mai cozy acasă. În plus, vei economisi timp când ai nevoie de ceva, fiindcă vei știi unde găsești acel lucru, în loc să întorci casa cu fundul în sus încercând să-ți amintești unde l-ai pus.

  De la mobilă multifuncțională la cutii și coșuri cu design interesant, uite 15 idei cool de spații de depozitare ca să ai o casă organizată.

  1. Cufăr din lemn reciclat și metal

  Spații de depozitat cufăr
  (Cufăr din lemn reciclat și metal, The Home, 879 lei)

  Cufărul cu picioare din metal nu e numai un spațiu de depozitat cu aspect deosebit, ci poate servi mai multor folosințe. Îl poți utiliza și pe post de noptieră sau măsuță de cafea. Prin designul cu aspect vintage va deveni o piesă centrală în orice cameră l-ai pune. Produsul este model unicat și va aduce un plus de originalitate în orice amenajare.

  2. Coș rotund cu capac

  (Coș rotund cu capac, Zara Home, 279-299 lei)

  Uite un coș pe care îl poți folosi în baie ca spațiu de depozitat rufe sau prosoape, dar și în living sau în dormitor pentru depozitarea altor obiecte. Are un design care-l face ușor de adaptat la orice stil de amenajare, dar excelează într-o amenajare de tip boho. În proporție de 85% este făcut din paie și îl găsești în două mărimi.

  3. Spații de depozitare: cutie pliabilă

  spații de depozitare cutie
  (Cutie pliabilă, 4Home, 40,99 lei)

  Cutiile pentru depozitare sunt întotdeauna utile, pot fi puse direct pe podea, în dulapuri sau pe un raft. Cutia poate în schimb să devină și un obiect decorativ, cum este cazul cutiei pliabile cu mânere și cu capac. Are un aspect country și este potrivită în amenajările farmhouse. Atunci când nu o folosești o poți plia și depozita cu ușurință chiar și într-un spațiu de dimensiuni reduse.

  4. Oglindă cu spații de depozitare

  Spații de depozitat oglindă
  (Oglindă cu spațiu de stocare, Tempo Mobila, 989 lei)

  Obiectele de decor multifuncționale sunt la mare căutare printre cei care-și doresc o casă organizată. În locul multiplelor cutiuțe și suporturi pentru bijuterii care-ți ocupă spațiul, uite o oglindă care ascunde un spațiu de stocare încăpător pentru accesoriile și parfumurile tale. Acum te poți hotărî mai ușor ce bijuterii să porți la ținuta aleasă în timp ce le probezi în oglindă, fără să trebuiască să te deplasezi din fața oglinzii.

  5. Masă tip bar

  (Masă tip bar, Trufi, 299 lei)

  Măsuța de tip bar este un obiect de mobilier multifuncțional pe care îl poți folosi atât în interior, cât și pe terasă sau în grădină, fiindcă este rezistentă la apă și la razele solare. Se extinde pe verticală și relevă un spațiu de depozitare unde poți păstra diverse obiecte. Sau poți pune gheață ca să ții băuturile la rece atunci când va veni anotimpul cald propice adunărilor cu prietenii. O poți folosi și pe post de noptieră în dormitor.

  6. Dulap cu sertare din cutii transparente

  (Dulap cu sertare cutii transparente, Emporo, 127 lei fără TVA)

  Dulapul cu sertare din cutii transparente face parte din modelele de spații de depozitat pentru obiecte de mici dimensiuni, fie că vorbim de accesorii de bricolaj, mercerie sau bijuterii. Are 30 de sertare și poate fi pus pe podea sau îl poți fixa pe perete, pentru organizare pe verticală.

  7. Taburet cu spațiu de depozitare

  spa'ii de depozitare taburet
  (Taburet baie și living Wenky, Mezoni, 233 lei)

  Un obiect care se încadrează perfect într-o amenajare scandinavă, taburetul cu spațiu de depozitare este fabricat din lemn de nuc și finisat cu ulei natural de stejar. Fiindcă are un aspect decorativ cald poate fi folosit și în baie pentru depozitarea rufelor, cât și în living pentru păturile cozy cu care te răsfeți când te relaxezi pe canapea.

  8. Cuier cu spații de depozitare

  (Cuier New Grange, Mobexpert, 1 635 lei)

  Holul casei este un spațiu propice pentru depozitarea unor lucruri. În locul unui cuier clasic încearcă unul de tip dulap cu spații de depozitare. În el poți ține lucrurile de care ai nevoie atunci când ieși din casă sau intri, precum mănuși, genți, eșarfe, pantofi, cât și plicuri sau reviste. Designul îl face potrivit în orice tip de amenajare.

  9. Rafturi cu uși culisante

  spații de depozitare rafturi cu uși culisante
  (Set două rafturi cu uși culisante, Homs, 158,09 lei)

  Avantajul rafturilor cu uși culisante este că în spatele ușilor poți depozita lucruri care nu se potrivesc neapărat la vedere în amenajare, iar deasupra poți pune ghivece cu plante, cărți și alte decorațiuni. Aspectul lor le face să fie potrivite într-o amenajare clasică, cât și să fie integrate în stiluri moderne.

  10. Masă de lucru bucătărie cu spații de depozitare

  spații depozitare masă lucru bucătărie
  (Masă de lucru bucătărie, Homs, 278,07 lei)

  Dacă ai o bucătărie mică, există soluții multifuncționale care să te ajute să economisești spațiul. Masa de lucru cu rafturi este spațiul ideal pentru pregătirea cinelor, în timp ce ai la îndemână pe rafturi și pe panoul metalic uneltele necesare. Pe rafturi poți depozita și cuptorul de microunde, sau blenderul și diverse recipiente care ocupau blatul de la bucătărie sau stăteau îngrămădite în dulap. Se potrivește în amenajarile industriale, farmhouse, cât și în cele scandinave.

  11. Organizator de condimente pentru dulap

  (Organizator dulap pentru condimente, Mobexpert, 110 lei)

  Să menții ordinea în dulapul din bucătărie este o sarcină adesea greu de menținut, mai ales dacă ești o persoană mereu pe fugă și puțin dezorganizată. Din fericire, există soluții care te pot scăpa de aglomerație fără să trebuiască să renunți la unele recipiente sau să-ți montezi alte spații de depozitare separate. Organizatorul pentru condimente se montează pe raftul din dulap, într-un mod ergonomic și în el poți depozita până la șapte recipiente.

  12. Masă de cafea cu spații de depozitare

  (Masă de cafea zig – design industrial, Concept22, 839 lei)

  Cred că putem să cădem de acord că măsuța de cafea este și mai grozavă atunci când are și spațiu de depozitare. Masa de cafea zig, realizată din lemn și metal se potrivește de minune în amenajările industriale și scandinave. În compartimentul de metal poți organiza reviste și cărți, cât și coastere pe care să le ai la îndemână atunci când savurezi băutura preferată.

  13. Ladă pentru pat

  spații de depozitat ladă pat
  (Ladă pentru pat VARDO, Ikea, 129 lei)

  Dacă ai un dormitor mic atunci știi cât de important este fiecare truc de organizare care te poate ajuta să folosești eficient fiecare bucatățică de spațiu. Sub cele mai multe paturi este îndeajuns de mult loc ca să incluzi diverse obiecte, haine și așternuturi. Aici devine indispensabilă lada pentru pat cu capac din material textil care-ți va proteja lucrurile de praf în timp ce-ți va elibera din spațiul din dulap. În funcție de amenajare poți alege lada pe negru sau pe alb.

  14. Spații de depozitare: Cărucior cu rafturi

  (Cărucior Raskog alb, Ikea, 249 lei)

  Celebrul cărucior Raskog este unul dintre cele mai utile spații de depozitat, fiindcă este îndeajuns de încăpător și-l poți muta ușor prin casă datorită roților. Îl găsești în trei culori: alb, verde-gri și negru, ca să îl poți integra cu ușurință în decor. Aspectul versatil îl face potrivit în orice cameră.

  15. Cutie pentru depozitare pe roți

  (Cutie pentru depozitare pe roți, Vivre, 269,99 lei)

  Camera copiilor este un loc în care ordinea este mai greu de păstrat. Micuții își împrăștie jucăriile peste tot și sarcina de a le strânge la finalul jocului poate fi covârșitoare, nu doar pentru ei, cât și pentru tine. O cutie pentru depozitare pe roți va înjumătăți timpul de strângere al lucrurilor fiindcă o poți căra cu tine în timp ce faceți ordine. În plus, este foarte posibil ca cei mici să o folosească și la joacă pe post de căruț.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 15 soluții de depozitare pentru spații mici și mari