Smart Shopping

Shopping: 11 piese de mobilier de terasă premium, ca să te simți acasă ca într-o vacanță de lux

În loc să cauți mereu noi localuri de lux unde să te simți bine, mai bine aduci luxul la tine acasă. Acolo ai avantajul confortului și intimității supreme, iar cu piesele potrivite de mobilier de terasă, te vei simți mai bine decât la orice restaurant sau hotel high end.

Linii atent studiate, concepte de design create de arhitecți consacrați și materiale de înaltă calitate, rezistente la orice fel de condiții. Sunt doar câteva dintre avantajele pieselor de mobilier premium de mai jos, pentru care merită să investești mai mult pentru că îți aduc confortul la care aspiri.

În plus, dacă achiziționezi oricare dintre aceste produse folosind cardul tău Premium Mastercard emis de o bancă din România, primești o reducere de 5%, care se cumulează cu alte reduceri sau promoții existente pe site. Găsești aici lista completă a ofertelor.

Mobilier de terasă premium: fotolii

1. Fotoliu Pigalle

mobilier de terasa fotoliu
Fotoliu Pigalle, ClassIN, 492,30 euro sau 467,69 euro la plata cu cardul Mastercard

Inspirat din linia corpului unei femei, fotoliul Pigalle este o piesă de mobilier de terasă cu care îți vei impresiona cu siguranță invitații. Este făcut din bucăți de funie de abaca legate de mână cu peste 3.000 de noduri pe un cadru de oțel sculptat manual.

2. Fotoliu cu brațe Ortigia Outdoor

fotoliu cu brate ortigia
Fotoliu cu brațe Ortigia Outdoor, ClassIN, 3.710 euro sau 3.524,5 euro la plata cu cardul Mastercard

Fotoliul Ortigia are o structură din lemn solid de iroko și este făcut artizanal cu tehnici de tâmplărie fină, numită ebenisterie. Spătarul este acoperit cu o tapițerie împletită manual. Pentru cadrul de lemn, poți alege între finisajul natur, gri sau alb.

3. Fotoliu Dragnet

fotoliu dragnet
Fotoliu Dragnet, ClassIN, 3.363,30 euro sau 3.195,14 euro la plata cu cardul Mastercard

Dacă terasa ta se află undeva la mare, atunci fotoliul Dragnet este perfect pentru ea. Designul său este inspirat de năvoadele pescarilor, iar spătarul e realizat din material textil răsucit, astfel încât să te învăluie ca un cocon.

4. Fotoliu Peter Outdoor

mobilier de terasa fotoliu peter outdoor
Fotoliu Peter Outdoor, ClassIN, 4.029 euro sau 3.827,55 euro la plata cu cardul Mastercard

Cu fotoliul Peter Outdoor nu știi dacă tocmai ai ieșit pe terasa casei sau ai pășit pe puntea unui iaht. Picioarele curbate încrucișate îi dau o eleganță aparte, iar structura din inox austenitic 316 vine într-o paletă cromatică rafinată: alb, verde-kaki, roșu-vin sau brun.

Scaune și tabureți de terasă

5. Scaun Moka Outdoor

mobilier de terasa scaun moka outdoor
Scaun Moka Outdoor, ClassIN, 1.139 euro sau 1.082,05 euro la plata cu cardul Mastercard

Scaunul Moka Outdoor a fost creat de arhitecții Mario Asnago și Claudio Vender în 1939, însă elementele moderne ale modelului original rămân  în actualitate. Structura sa zveltă este realizată din tuburi de inox austenitic 316 și vine în mai multe variante de culoare, obținute prin vopsire cu pulbere epoxidică: alb, verde-kaki, roșu-vin sau brun.

6. Taburet Ortigia Outdoor

taburet pentru exterior
Taburet Ortigia Outdoor, ClassIN, 2.166 euro sau 2.057,7 euro la plata cu cardul Mastercard

O piesă complementară fotoliului Ortigia este taburetul din aceeași colecție – care maximizează confortul – și e un suport perfect pentru picioare.

Mese pentru terasă sau grădină

7. Masă de cafea Bouquet

masa de cafea de terasa bou
Masă de cafea Bouquet, ClassIN, 706,50 euro sau 671,18 euro la plata cu cardul Mastercard

Liniile delicate ale modelului floral de pe blat fac masa de cafea Bouquet o piesă specială de mobilier de terasă. S-ar potrivi de minune într-un peisaj organic, ori cu o priveliște marină în fundal.

8. Masă Calyx Bistro

mobilier de terasa masa calyx bistro
Masă Calyx Bistro, ClassIN, 953,10 euro sau 905,45 euro la plata cu cardul Mastercard

Masa Calyx surprinde cu matricea din fire de polietilenă și blatul amplu. Plaseaz-o cu încredere pe o terasă amenajată cu elemente boho și va da eleganță întregului decor.

9. Masa Amaya

masa de terasa amaya
Masa Amaya, ClassIN, 2.078,10 euro sau 1.974,20 euro la plata cu cardul Mastercard

Masa de dining Amaya este o piesă specială de mobilier de terasă care te va duce cu gândul la o vacanță la mare datorită designului inspirat de varsele de pescuit.

Mobilier de terasă premium: canapele

10. Canapea Cabaret Highback

canapea de terasa
Canapea Cabaret Highback, ClassIN, 5.238 euro sau 4.976,1 euro la plata cu cardul Mastercard

Canapeaua Cabaret Highback vine cu o interpretare modernă asupra tehnicilor artizanale de împletire. Pe cadrul de oțel sunt împletite fâșii din spumă învelită în material textil, care fac experiența de a te așeza pe ea cu atât mai confortabilă.

11. Pat Hagia

pat hagia baldachin
Pat Hagia, ClassIN, 7.830 euro sau 7.438,5 euro la plata cu cardul Mastercard

Baldachinul în stil gotic nu doar că oferă un aer somptuos patului Hagia, ci creează senzația de oază răcoroasă datorită umbrei pe care o produce.

Acest material face parte din categoria conținut sponsorizat și vă este oferit de Mastercard.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
icon

Din espressor în vitrină: cum au fost folosite capsulele de cafea pentru două...