DESIGN INTERIOR

9 modele de măsuțe de cafea sub 400 lei

Cum aduci un suflu nou livingului tău? Cu o masă de cafea nou-nouță, gata să devină piesă centrală în orice cameră o pui. Și nici nu va trebui să bagi mâna prea adânc în buzunar. Am selectat numai măsuțe de cafea sub 400 de lei.

Un buget strâmt pentru amenajarea locuinței îți restrânge accesul la mobilă și accesorii doar dacă nu cauți în locurile potrivite. Iată o listă cu 10 măsuțe de cafea la preț accesibil, care, totuși, nu fac rabat la estetică.

1. Nature

Măsuțe de cafea din lemn
Măsuţă de cafea Nature, Norda, 276 lei

Faimosul brand de obiecte de design HK Living a creat acest model simplu, finisat minimal, astfel încât să te facă să te simți cât mai aproape de natură. Compact și elegant, se va integra cu ușurință într-un decor rustic sau într-unul sofisticat.

2. Tea

Măsuțe de cafea colorate
Măsuţă de cafea Tea, The Home, 279 lei

Această măsuță de cafea chic arată la fel de bine în showroom precum și la tine acasă, datorită design-ului simplu și versatil, perfect pentru un living minimalist. Cadrul este făcut din bambus, iar suprafața are un diametru de 40 de centimetri. 

3. Maika

masute de cafea maika
Măsuță de cafea Maika, Kalenda, 99 lei

Când nu te poți hotărî între mai multe modele de măsuțe de cafea, alege o piesă multifuncțională. Acest model îți folosește și ca masă de cafea, și ca loc de depozitare, și are un look modern și îndrăzneț, potrivit și pentru o terasă.

4. Largo

Măsuțe de cafea mobile
Măsuță de cafea Largo, Kalenda, 299 lei

Această masă compactă poate completa cu succes o amenajare minimalistă și este potrivită nu doar pentru cafea, dar și pentru a lua micul dejun într-un fotoliu confortabil. 

5. Zet Walnut

Măsuțe de cafea de tip etajeră
Măsuță de cafea Zet Walnut, Vivre, 149 lei

6. Lola

Măsuțe de cafea galbene
Măsuță de cafea Lola, Diva Home, 177 lei

Adu soarele acasă cu această masă de un galben aprins, care va înveseli întreaga încăpere. Poți să o asortezi cu mobilier neutru, dar complementar. 

7. Bora Bora

Măsuțe de cafea duble
Măsuțe de cafea Bora Bora, Diva Home, 246 lei

Dacă îți dorești o combinație de nuanțe natur, această masă cu un look tropical și cozy îți oferă suficient spațiu atât pentru cafeaua ta, cât și pentru a prietenilor.

8. Masă pliantă

Măsuțe de cafea pliante
Masă pliantă, The Home, 285 lei

Într-un living mic, fiecare centimetru contează. Așa că o masă pliantă e cea mai bună soluție să eliberezi încăperea atunci când ai musafiri. Pe lângă funcționalitatea piesei, masa de la The Home arată și foarte bine.

9. Vogue

Măsuțe de cafea industriale
Măsuță de cafea Vogue, The Home, 299 lei

Pentru că nu doar cafeaua, dar și cărțile pe care le citeșți în timp ce o savurezi trebuie să fie bune, această masă oferă loc pentru ambele. 

Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Dani Oțil face pentru prima dată turul casei lui din Corbeanca, plină cu pove...