DESIGN INTERIOR

Shopping: 8 modele de birouri multifuncționale pentru spații mici

  Dacă încă mai lucrezi la masa de dining, e timpul să te orientezi spre un birou care să-ți ofere un spațiu de lucru mai confortabil. Dacă apartamentul tău nu este foarte mare, o idee bună ar fi să te îndrepți cu atenția către o gamă de birouri multifuncționale, ca să exploatezi la maximum spațiul ocupat.

  Ți-am pregătit o listă cu opt modele de birouri multifuncționale, în stiluri și de dimensiuni diferite. Unul dintre ele ar putea fi al tău:

   1. Masă de desen cu blat reglabil și dulap

  (Masă de desen, VidaXL, 689 lei)

  Un birou care se transformă foarte ușor într-un pseudo-șevalet este util pentru ilustratori, arhitecți și graficieni. Acest model din poliester și poliuretan are blatul reglabil, astfel încât să poată fi înclinat până la 80 de grade. Pentru depozitarea materialelor auxiliare, biroul are atașat și un dulap cu trei sertare, iar pachetul include și un scaun tapițat.

  2. Birou extensibil cu spații de depozitare

  birou extensibil
  (Birou extensibil, Jysk, 600 lei)

  Pentru un spațiu mic cu nevoie de depozitare există biroul colțar cu o latură mobilă de la Jysk. Îl poți strânge atunci când nu ai de lucru și îl poți folosi inclusiv cu rolul de etajeră sau comodă. 

  3. Masă de cafea multifuncțională

  Masă de cafea smart
  (Masă de cafea și birou 2 în 1, Naturlich, 599 lei)

  O măsuță joasă de cafea care se transformă în birou și în masă de dining cu doar câteva mișcări ușoare. Mecanismul e unul simplu, pe bază de metal balamale ascunse în interiorul mesei. 

  4. Birou cu rafturi încorporate

  (Birou cu rafturi încorporate, Drimus, 420 lei)

  Modelul realizat din PAL melaminat se strânge la nevoie, așa că în momentele în care nu-l folosești ca birou, poți elibera spațiul transformându-l într-un dulap. Produsul vine cu o garanție de doi ani și poate susține până la 15 kilograme.

  5. Birou cu rafturi în stil industrial

  (Birou cu rafturi deschise, DivaHome, 297 lei)

  La un preț de nerefuzat, acest birou oferă suficient spațiu pentru obiecte de decor sau auxiliarele muncii de zi cu zi. Este realizat din oțel vopsit și pal melaminat și se potrivește perfect într-o amenajare în stil industrial.

  6. Birou cu biblioteca inclusă

  Birou cu bibliotecă inclusă
  (Birou cu bibliotecă inclusă, Vivre, 489 lei)

  Combină spațiul de lucru cu o bibliotecă încăpătoare, într-un ansamblu doi în unu. Piesa minimalistă, din PAL melaminat, vopsită în alb cu finisaj mat, ocupă 160 de centimetri lungime.

  7. Birou mobil cu poliță glisantă

  Birou mobil cu poliță
  (Birou mobil cu poliță glisantă, vidaXL, 389 lei) 

  Cea mai compactă variantă de birou multifuncțional are doar 60 de centimetri lungime, 40 de centimetri lățime și include și o poliță glisantă pe care poți adăuga obiecte de mici dimensiuni. Este mobilă, așa că poți lucra din orice cameră, iar când nu folosești biroul pentru munca de acasă, îl poți folosi inclusiv pentru mic dejun sau prânz pe balcon.

  8. Birou multifuncțional pentru copii 

  Birou multifuncțional pentru copii
  (Birou multifuncțional pentru copii, Timoore, 2389 lei)

  Dacă cel mic are nevoie de un birou multifuncțional, ia în calcul piesa de la Timoore, a cărei înălțime încadrează produsul în mobilă tip Montessori, la nivelul copilului, pentru ca el să aibă acces la tot ce are nevoie. Biroul include un spațiu de depozitare cu mâner din lemn.

  Asigură-ți productivitatea cu un birou cu funcționalități multiple. Alege un model pe măsura spațiului tău, care să se încadreze perfect în amenajare.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 8 modele de birouri multifuncționale pentru spații mici