Baie

Shopping: pentru mai multă lumină, alege o oglindă pentru baie cu LED

Imaginează-ți o baie fără oglindă. Nu poți, nu-i așa? Rutina de îngrijire cere o oglindă mare și o lumină bună, iar acum există modele care îți oferă chiar mai mult de atât. Alege un model de oglindă pentru baie cu LED potrivit spațiului și nevoilor tale.

Oglinda pentru baie cu LED este practică, dar ca să te poți bucura de avantajele ei e nevoie să o alegi cu cea mai mare atenție la spațiul pe care îl ai: ce culoare au pereții, ce dimensiuni are spațiul, care este rutina ta de îngrijire.

1. Oglindă baie Lina

olgindă - cu - led - baie
Oglindă cu LED Lina; Hornbach; 385 Lei

Modelul de oglindă pentru baie cu LED Lina are super funcția de dezaburire. În loc să faci dâre cu prosopul pe oglindă după duș, apeși pe un buton și îți continui fără probleme rutina de îngrijire. Pachetul vine cu toate elementele extra care te vor ajuta în procesul de montare al oglinzii, însă trebuie să știi că necesită racordare la rețeaua electrică a casei și doar o persoană autorizată poate face acest lucru.

2. Oglindă rotundă pentru baie

oglindă - led - baie - rotundă
Oglindă rotunda; Dedeman; 491.86 Lei

O montezi ușor pe perete, fără să o conectezi la priză și ai o funcție bonus care îți va ușura mult rutina de îngrijire: o porțiune de oglindă cu funcție de mărire, amplasată aproape de margini, astfel încât să nu ocupe prea mult din oglinda principală.

3. Oglindă Verduzco

oglindă - led - baie - model
Oglindă Verduzco; Mobexpert; 928 Lei

Modelul Verduzco e unul de dimensiuni medii spre mari, în funcție de spațiul pe care îl ai: o lățime de 80 centimetri și o înălțime de 60 centimetri. Benzile LED se întind pe marginile late ale oglinzii, astfel încât să ai suficientă lumină. Iar cel mai important aspect este acela că funcționează pe bază de senzor: se aprinde doar atunci când ești în fața ei.

4. Oglindă rotativă cu LED

oglindă - reversibilă - led
Oglindă reservisilă; eMAG; 549,99 Lei

Această oglindă cu LED este rotativă, așa că o poți muta atât pe latura scurtă, cât și pe cea lungă, în funcție de cât spațiu ai disponibil în baie și de nevoie. Ia în considerare faptul că oglinda are un panou cu transformator amplasat în spatele ei, care trebuie racordat la rețeaua electrică a locuinței. Acest lucru trebuie făcut doar de un personal autorizat.

5. Oglindă rotundă Opoczno

oglinda led
Metropolitan, jollycluj.ro, 639 lei

Un model polonez care pe lângă iluminare LED are și un sistem infraroșu care îți protejează ochii de lumina puternică și echilibrează temperatura luminii oglinzii.

Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Dani Oțil face pentru prima dată turul casei lui din Corbeanca, plină cu pove...