CURĂȚENIE ȘI ORGANIZARE

Cum să-ți depozitezi păturile încât să le integrezi în amenajare și atunci când nu le folosești

  Odată cu scăderea temperaturilor, începem să stăm mai mult acasă, să ne creăm un spațiu cât mai cozy și cald. E momentul ideal să ne bucurăm de puloverele călduroase și păturile tricotate. Dar dacă puloverele își au locul lor, păturile unde le depozitezi? Mai ales dacă ai mai multe și colecția ta crește în fiecare an. Fiindcă până la urmă, hai să fim sinceri, nu avem niciodată prea multe pături pufoase în care ne-ar plăcea să ne cuibărim.

  Dacă ești în căutare de soluții de depozitare pentru pături, uite 12 idei din care te poți inspira, în funcție de spațiul în care locuiești.

  1. Atârnă pernele pe o scară

  Depozitare pentru pături scară

  Scările de depozitare – chiar și cele mai mici, pentru prosoape – sunt excelente pentru atârnarea păturilor, mai ales în spațiile mici. Trebuie doar să sprijini scara de un perete gol și să-ți atârni păturile pe ea. O poți pune atât în dormitor, cât și în camera de zi.

  2. Depozitare pentru pături: în coș

  Una dintre cele mai ușoare soluții de depozitare pentru pături, în special pentru cele voluminoase, este într-un coș decorativ. Poți folosi orice tip de coș, din metal, răchită sau funie. Poți pune coșul sub o masă, sau să-l ții într-un colț, sau lângă canapea, ca decor.

  3. Cuier pentru pături

  Transformă un cuier de perete pentru haine într-un spațiu de depozitare pentru pături. Poți, de asemenea, să folosești cârlige individuale pe care să le montezi oriunde în casă. Dacă alegi metoda asta de depozitare, verifică dacă cârligele pot susține greutatea păturilor.

  4. Soluții de depozitare pentru pături: în cufăr

  depozitare pentru pături cufăr

  Cuferele sunt unele dintre cele mai versatile obiecte. Sunt decorative, pot servi ca spațiu de depozitare pentru pături (și nu numai), dar și ca măsuță de cafea sau noptieră.

  5. Otomanul din living

  Otomanele sunt stylish și soluții perfecte de depozitare pentru pături. În plus, pot fi folosite pe post de scaune în living sau pentru suportul picioarelor când stai pe fotoliu.

  6. Pături pe rafturi

  Pe rafturile joase poți pune și pături împăturite frumos, nu numai cărți sau obiecte decorative. Dacă te decizi să folosești varianta asta, alege păturile care au o cromatică care se integrează bine în decorul camerei. Culorile neutre sunt opțiunile care pot fi accesorizate în orice decor.

  7.Soluții de depozitare pentru pături: În sertare

  Dacă ai spațiu în sertare, poți să-l folosești pentru depozitarea păturilor. Împăturește-le corect și pune-le organizate în sertare sau în dulapul cu așternuturi. Metoda asta e ideală pentru depozitarea păturilor pe care nu le folosești des și nu trebuie să le ai la îndemână.

  8. Depozitare sub pat

  depozitare pentru pături pat

  Dacă patul tău are deja sertare de depozitare, folosește-le din plin pentru așternuturi și pături. Dacă nu, sub pat poți pune o mulțime de cutii în care să depozitezi diverse lucruri. Nu uita să le etichetezi ca să găsești cu ușurință ce cauți când ai nevoie.

  9. Pături depozitate în comodă

  Comoda din living poate deveni spațiu de depozitare pentru pături și perne decorative. Dacă comoda este deschisă, cu rafturi la vedere, aranjează păturile în echilibru cromatic. Folosește nuanțe care se găsesc în restul amenajării ca să fie ușor de integrat în decor.

  10. Băncuța multifuncțională

  Dacă ai o băncuță, fie pe hol, fie la picioarele patului, folosește-o și ca spațiu de depozitare. E locul ideal în care să pui păturile pentru sezonul rece și să le ai și la îndemână. Pentru extra organizare și ca să le protejezi de praf, pune pernele în cutii înainte să le bagi sub băncuță.

  11. Măsuța de cafea

  Depozitare pentru pături măsuță de cafea

  Dacă ai o locuință mică, atunci probabil că ai investit deja în obiecte de mobilier multifuncționale, precum măsuța de cafea cu spațiu de depozitare. În sezonul rece, devine locul ideal unde să pui păturile. Când ți se face frig pe canapea, tot ce trebuie să faci e să întinzi mâna și să iei o pătură de sub măsuța de cafea.

  12. Soluții de depozitare pentru pături: La vedere

  Depozitare pentru pături la vedere

  Nu există reguli în ceea ce privește depozitarea păturilor. Iar uneori, să nu le depozitezi deloc e chiar o soluție viabilă. Păturile, mai ales cele pe care le folosești des, pot sta pe pat, pe canapea sau chiar împăturite și puse pe un scaun la vedere. În plus, păturile la vedere fac spațiul să se simtă cald și cozy.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Cum să-ți depozitezi păturile încât să le integrezi în amenajare și atun...