LIFE

11 decorațiuni de la Primark super accesibile cu care să dai un suflu nou casei tale

  Dacă simți că locuința ta a devenit ușor monotonă, poate e timpul să faci niște schimbări. Și nu, nu vorbim despre niște schimbări majore și costisitoare, ci despre mici ajustări care vor schimba atmosfera din casă – niște lumânări parfumate, perne decorative, plante, ilustrații sau vaze -, fără să faci gaură în buget și să te reîndrăgostești de cuibul tău.

  Îți prezentăm niște decorațiuni super accesibile de la Primark (le poți găsi fizic în magazinul din Park Lake, singurul din România), care arată destul de fancy și pot da casei tale acel suflu cozy de care are nevoie. Cele mai multe dintre ele sunt sub 50 lei, iar dacă vrei să le cumperi pe toate, pentru a face o schimbare unitară, vei avea nevoie de un total de 500 lei.

  1. Poți adăuga culoare prin ilustrații sau fotografii

  tablouri primark
  Set de trei tablouri de perete înrămate. Preț: 60 lei

  Cel mai rapid mod prin care poți aduce un suflu nou casei tale este prin culoare, fie că adaugi texturi noi, plante sau artă. Găsești ilustrații simpatice în toate magazinele de home&deco, iar dacă vrei să dai o notă și mai personală locuinței, poți crea propria artă sau poți integra niște fotografii cu cele mai dragi momente.

  Acest set cu trei tablouri de la Primark s-ar potrivi în zona de birou, în bucătărie sau în baie. Nu l-am adăuga în living, căci sfatul nostru e să păstrezi o notă cât mai simplă acolo și să nu încarci prea mult. Plus că avem alte recomandări de mici decorațiuni care se potrivesc mai bine în zona de zi.

  2. Renunță la texturile vechi și cumpără o pătură pe care să o asortezi cu cromatica celorlalte decorațiuni

  Primark patura
  Pătura pastelată. Preț: 60 lei.

  Optează pentru niște pături care să se potrivească cu restul decorului din cameră. În aproape toate proiectele de amenajare vei vedea fotografii cu pături așezate în tot felul de forme, fie pe canapea, fie pe patul din dormitor, sau chiar pe scaune. Am ales această pătura pastelată de la Primark pentru că are o culoare versatilă, poate fi asortată cu multe elemente și are și un aer foarte cald și jucăuș, de primăvară.

  3. Joacă-te cu pernele decorative

  set perne
  Fețe de pernă din bumbac sustenabil. Preț: 25 lei

  Pernele decorative – la fel ca oglinzile – fac parte din categoria decorațiunilor care au puterea de a schimba complet o amenajare. Acestea pot fi integrate ușor în zonele de zi, de socializare și de noapte, și merg de minune pe balcon sau terasă.

  Alese în acord cu restul decorului, acestea pot completa perfect look-ul unei camere. Sfatul nostru este să le alegi în aceeași gamă cromatică cu restul decorațiunilor – le poți asorta fie cu un element statement din casă, cu păturile, cearșafurile, dar îți garantăm că se vor vedea excelent dacă le vei asorta cu draperiile

  4. Alege și niște elemente din afara paletei cromatice sau al stilului predominant

  fata de perna din catifea Primark
  Husă de pernă din catifea. Preț: 20 lei

  Dacă optezi pentru un verde calm, pastelat, pentru pături și perne decorative, asta nu înseamnă că nu te poți abate de la această culoarea. Recomandarea noastră e să mai adaugi două perne decorative și într-o culoare la fel de calmă și caldă, precum roz prăfuit. Acest model de la Primark este din catifea, un material care îți va încălzi și mai tare locuința, și îi va da și un aer elegant.

  5. Fă combinații de culori și modele

  Primark perna decorativa
  Față de pernă cu model cu fețe abstracte. Preț:
  34 lei

  Încă nu am terminat cu pernele decorative, pentru că sunt un element important în orice stil de amenajare, fie că ai o casă minimalistă, industrială sau boho. Și de data aceasta îți sugerăm să spargi paleta cromatica a texturilor alese cu un element ușor diferit, de aceea îți recomandăm această față de pernă contenporană cu model cu fețe abstracte. 

  6. Adaugă plante și elemente naturale

  Primark ghiveci plante

  Ghiveci cu cactacee artificiale mixte. Preț:
  34 lei

  O tendință care crește într-un ritm galopant este designul biofilic și integrarea cât mai multor elemente naturale într-o amenajare. Indiferent că ești sau nu pasionat sau amator de plante, îți promitem că și doar câteva flori vor contribui la conturarea unui stil al casei tale. Avem o serie de articole despre plante pe Lovedeco, unde vei afla informații despre cele mai pretențioase, dar și cele mai rezistente plante.

  Recunoaștem că nu ne dăm în vânt după plantele artificiale, dar acest ghiveci de la Primark vine în completarea decorațiunilor propuse până acum, se potrivește de minune cu perna de mai sus. În plus, poți renunța la cactusul suculent artificial și folosi doar ghiveciul.

  7. Optează pentru decorațiuni cărora le poți da mai multe întrebuințări

  Primark cos
  Coș pliabil mare țesut. Preț: 44 lei

  Acest coș poate fi folosit în atât de multe feluri, încât chiar e un must have în casa ta. Am și eu unul acasă și mi-am îmbracat ghiveciul în care țin Monstera cu el. Dar e perfect și să-ți ții revistele sau saltelele de yoga în el.

  8. Nicio casă fără flori

  vaza primark

  Vază aurie cu model în relief. Preț: 60 lei

  Indiferent de stilul în care este amenajată casa ta, de cât de mică sau mare este, sau de cât de accesorizată e, plantele și florile vor reuși de fiecare dată să creeze o atmosferă plăcută în orice spațiu. Așa că nu putea lipsi din lista noastră de recomandări o vază. Sfatul nostru este să alegi o vază cu model interesant, într-o culoare vibrantă, care să se integreze bine în spațiul tău chiar și atunci când nu ai flori în ea. 

  9. Și lumânările parfumate îți pot schimba starea de spirit

  lumanare parfumata
  Lumânare în borcan roz pudrat de tip clopot. Miros de iasomie, preț:
  34 lei

  Nu doar că oferă o atmosferă caldă, dar lumânările parfumate pot fi și un element decorativ frumos. La fel ca în cazul vazelor, încearcă să alegi niște lumânări care să fie în acord cu decorul camerei. Sau – dacă preferi varianta clasică și boemă – îți recomandăm un suport pentru lumânări cu aspect vintage, tot de la Primark.

  10. Mici accesorii drăguțe

  obiect decorativ
  Decorațiune în formă organică pe suport, preț:
  34 lei

  Micile detalii sunt cele care transformă o casă în acasă și o fac personală, căci e spațiul care te știe cel mai bine și felul în care e decorat îți oglindește personalitatea. Acest obiect decorativ de la Primark poate avea rol de vază, ori poate fi un accesoriu de sine stătător.

  11. Statuetă abstractă

  statueta abstracta

  Decorațiune abstractă în formă de corp, preț: 44 lei

  În aceeași categorie intră și această decorațiune simplă, minimalistă, dar care se potrivește în orice spațiu. Bine, poate nu într-o casă boho-chic sau boemă, dar o vedem într-un spațiu amenajat în stil industrial, minimalist, japandi sau wabi-sabi. În plus, nu-ți fie teamă să faci anumite combinații care ar putea rupe puțin stilul amenajării tale. Important e să alegi obiecte pe care să-ți facă plăcere să le privești.

  Extra: sticlă minimalistă 

  sticla otel
  Sticlă din oțel inoxidabil, preț: 26 lei

  Chiar dacă nu intră neapărat în categoria produselor home&deco, nu ne-am putut abține să trecem pe lista noastră și această sticlă din oțel. Credem că schimbările mari se fac cu pași mici, de aceea te sfătuim să duci un stil de viață sustenabil, plastic free și eco-friendly. Sau măcar să încerci.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  11 decorațiuni de la Primark super accesibile cu care să dai un suflu nou case...