DESIGN EXTERIOR

Inspirație pentru grădina ta: 10 modele de bănci din paleți

  Ieftini, versatili și din materiale naturale, paleții au devenit o alegere la îndemână atunci când ai nevoie de mobilă. Îi poți achiziționa și second hand, astfel protejând natura, și apoi să-ți construiești singură mobila dorită din paleți.

  Mobilierul din paleți poate fi folosit în interior, cât și în grădină și pe terasă. Niște bănci din paleți îți vor face grădina mai primitoare și cozy, așa că ți-am pregătit zece modele din care să te inspiri. Iar dacă vrei să te apuci de lucru, găsești aici care sunt pașii, de la un specialist.

  1. Bancă suspendată cu leagăn

  p

  Băncile din paleți sunt foarte versatile, le poți folosi și pe post de leagăn, dacă le legi de un cadru. Imaginează-ți adierea vântului în timp ce stai pe banca în balans și admiri grădina. Momentele de relaxare vor fi mai plăcute cu un astfel de balansoar.

  2. Bancă simplă fără spătar

  p

  Dacă vrei o bancă din paleți care se face ușor, alege una simplă fără spătar. O poți lăsa cu lemnul natur, sau o poți vopsi în culoarea preferată. Chiar dacă nu are spătar, poți pune banca lângă un perete sau gard pentru susținerea spatelui. Adaugă câteva perne decorative ca să te simți cât mai cozy când te relaxezi în grădină. Dacă ai o grădină mare, pune mai multe bănci din paleți ca să ai locuri diferite pentru momentele chill.

  3. Bănci din paleți înalte

  p

  Cu o structură mai voluminoasă și cu un spătar generos, banca din paleți înaltă arată cool în orice grădină sau terasă. Deși poate părea inconfortabilă inițial, cele trei nivele îți permit să-ți susții picioarele cu ușurință și să te bucuri de confortul pe care ți-l oferă.

  4. Banca dublă cu ghivece în spătar

  p

  Dacă îți place să grădinărești și iubești plantele, o bancă cu ghivece este o alegere care te va încânta. Dacă alegi un model dublu, copiii vor îndrăgi banca din paleți, posibil chiar să devină locul de joacă preferat. Băncile din paleți multifuncționale sunt potrivite într-o grădină mică, în care optimizarea spațiului este foarte importantă.

  5. Bănci din paleți tip colțar

  p

  Când nu știi cum să amenajezi un colț de grădină, transformă-l într-un loc de relaxare unde să-ți bei cafeaua dimineața și să-ți aduni prietenii în weekend. Poți face asta cu bănci din paleți și o măsuță de cafea. Ca să se încadreze cât mai bine în spațiu, folosești o bancă din paleți de tip colțar. Așa îmbini utilul cu frumosul.

  6. Bănci din paleți cu spațiu de depozitare

  p

  Atunci când te ocupi de amenajarea casei și grădinii știi că, indiferent de mărimea lor, nu există niciodată prea multe spații de depozitare, așa că mobila multifuncțională este oricând binevenită. Poți să-ți faci singură bănci din paleți cu spațiu de depozitare cu ajutorul tutorialului de la Kezzabeth, o bloggeriță care și-a transformat pasiunea pentru proiectele DIY în sursă de venit.

  7. Bancă din paleți triplă

  p

  Asta este varianta mai complexă a băncii de tip colțar, pe care vor încăpea o mulțime de prieteni când dai petrecere în grădină. Datorită formei, banca triplă din paleți se potrivește de minune într-un foișor de grădină hexagonal. Înainte să decizi dimensiunea băncii, măsoară cu atenție laturile foișorului, ca să te asiguri că va încăpea perfect în spațiu.

  8. Bancă pentru grădinărit

  p

  Banca asta este diferită, nu vei sta pe ea, ci o vei folosi ca spațiu pentru grădinărit. În partea de jos vei avea mereu la îndemână tot ce îți trebuie, pământul de flori, ghivecele și unele unelte. Poți adăuga și un paravan din sârmă unde să-ți atârni o parte dintre unelte, pentru o mai bună organizare.

  9. Banca cu spătar inegal

  p

  În aparență o bancă simplă, însă spătarul inegal o face să arate deosebit. Decorează cu perne decorative pentru mai mult confort și găsește-i locul potrivit în grădină.

  10. 2 în 1: bancă din paleți care devine masă

  p

  Handmade Haven a făcut un proiect DIY multifuncțional cu ajutorul paleților: o bancă care devine masă. Poți să-ți faci și tu urmând instrucțiunile pas cu pas din tutorial, sau să apelezi la serviciile de mobilă la comandă. Obiectele de mobilier multifuncționale sunt foarte practice, le poți folosi în mai multe feluri, în funcție de nevoi. Ai nevoie de o bancă pentru prietenii care au venit în vizită sau de o masă pe care să servești cina în grădină? Cu un singur obiect de mobilier le poți avea pe amândouă când ai nevoie.

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Inspirație pentru grădina ta: 10 modele de bănci din paleți