Design exterior

Shopping: 6 balansoare de interior pentru confort și relaxare la tine acasă

Dacă visezi să-ți petreci după-amiezele citind o carte într-un balansoar confortabil, cu fața la soare, ai cum chiar din apartament. Am făcut o selecție de șase balansoare de interior, pentru un buget mediu sau mare. Vezi care îți face cu ochiul și alege-l pentru sufrageria ta.

Trei tipuri de balansoare, și pentru fiecare varianta accesibilă ca preț, cât și cea mai scumpă. Poți face comandă online pentru oricare dintre ele.

Balansoare de interior tip scaun

balansoare de interior
Balansoar NEBEL albastru deschis, 899 lei, Jysk

Dacă vizitezi magazinul online Jysk, o să găsești acest balansoar la 899 de lei. Este mai mic în dimensiuni, ceea ce poate fi perfect pentru un apartament nu foarte spațios. Picioarele sunt din metal și lemn de arbore de cauciuc, iar șezutul este din spumă și poliester.

balansoare de interior
Scaun balansoar VALS GREY, 2.050 lei, ioooi

Acest balansoar cu suprafața tapițată și cu picioarele din oțel și lemn de stejar vine direct la ușa ta în două sau trei săptămâni. Are cotiere, deci e comod. Se și întreține ușor, îl ștergi doar cu o cârpă uscată. Îl găsești pe ioooi.ro și costă 2.050 de lei.

Balansoare de interior tip șezlong

balansoare de interior
Balansoar VIBY crem/mesteacăn, 549 lei, Jysk

La Jysk, poți comanda online acest balansoar în nuanțe de bej, din furnir de mesteacăn și imitație de piele. Are și perniță pentru cap, și suport pentru picioare integrat. Este disponibil la prețul de 549 de lei.

balansoare de interior
Balansoar din bambus cu pernă albă, 2.750 lei, The Home

Dacă simți nevoia de ceva mai sofisticat, la The Home găsești acest balansoar din lemn de bambus. Costă ceva mai mult, 2.750 de lei, dar vine cu o pernă albă inclusă și transport gratuit. Pe noi ne-a dus cu gândul la o vacanță în Africa.

Balansoare de interior suspendate

 

balansoare de interior
Scaun suspendat din ratan și metal, 729 lei, The Home

La The Home, găsești un asemenea balansoar din metal și ratan, în nuanțe de bej, la un preț  de 729 de lei, plus livrare gratuită. Comandă-l și fă-ți un colț de rai în livingul tău.

balansoare de interior
Biarritz Individuelle balansoar suspendat, 1679 lei, electric-star.ro

Un balansoar suspendat cu picior, pe care să îl poți monta fără să dai gaură în tavan. Bila este pliabilă și piciorul se demontează ușor, astfel că îl poți strânge și muta rapid. Vine la pachet cu perna moale și chit de asamblare.

Spune-ți părerea

avatar
  Subscribe  
Notify of
ULTIMELE ARTICOLE