Balcon

Shopping: 6 balansoare de interior pentru confort și relaxare la tine acasă

  Dacă visezi să-ți petreci după-amiezele citind o carte într-un balansoar confortabil, cu fața la soare, ai cum chiar din apartament. Am făcut o selecție de șase balansoare de interior, pentru un buget mediu sau mare. Vezi care îți face cu ochiul și alege-l pentru sufrageria ta.

  Trei tipuri de balansoare, și pentru fiecare varianta accesibilă ca preț, cât și cea mai scumpă. Poți face comandă online pentru oricare dintre ele.

  Balansoare de interior tip scaun

  balansoare de interior
  Balansoar NEBEL albastru deschis, 899 lei, Jysk

  Dacă vizitezi magazinul online Jysk, o să găsești acest balansoar la 899 de lei. Este mai mic în dimensiuni, ceea ce poate fi perfect pentru un apartament nu foarte spațios. Picioarele sunt din metal și lemn de arbore de cauciuc, iar șezutul este din spumă și poliester.

  balansoare de interior
  Scaun balansoar VALS GREY, 2.050 lei, ioooi

  Acest balansoar cu suprafața tapițată și cu picioarele din oțel și lemn de stejar vine direct la ușa ta în două sau trei săptămâni. Are cotiere, deci e comod. Se și întreține ușor, îl ștergi doar cu o cârpă uscată. Îl găsești pe ioooi.ro și costă 2.050 de lei.

  Balansoare de interior tip șezlong

  balansoare de interior
  Balansoar VIBY crem/mesteacăn, 549 lei, Jysk

  La Jysk, poți comanda online acest balansoar în nuanțe de bej, din furnir de mesteacăn și imitație de piele. Are și perniță pentru cap, și suport pentru picioare integrat. Este disponibil la prețul de 549 de lei.

  balansoare de interior
  Balansoar din bambus cu pernă albă, 2.750 lei, The Home

  Dacă simți nevoia de ceva mai sofisticat, la The Home găsești acest balansoar din lemn de bambus. Costă ceva mai mult, 2.750 de lei, dar vine cu o pernă albă inclusă și transport gratuit. Pe noi ne-a dus cu gândul la o vacanță în Africa.

  Balansoare de interior suspendate

   

  balansoare de interior
  Scaun suspendat din ratan și metal, 729 lei, The Home

  La The Home, găsești un asemenea balansoar din metal și ratan, în nuanțe de bej, la un preț  de 729 de lei, plus livrare gratuită. Comandă-l și fă-ți un colț de rai în livingul tău.

  balansoare de interior
  Biarritz Individuelle balansoar suspendat, 1679 lei, electric-star.ro

  Un balansoar suspendat cu picior, pe care să îl poți monta fără să dai gaură în tavan. Bila este pliabilă și piciorul se demontează ușor, astfel că îl poți strânge și muta rapid. Vine la pachet cu perna moale și chit de asamblare.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 6 balansoare de interior pentru confort și relaxare la tine acasă