DESIGN INTERIOR

Shopping: 10 modele de noptiere albe pentru dormitoare cool

  Noptiera este o piesă de mobilier importantă în dormitor. Dincolo de aspectul estetic, ea are și un rol practic. Este un spațiu mic de depozitare unde îți așezi veioza și cărțile pe care le citești înainte de culcare, iar în sertar lucrurile de care ai cel mai des nevoie. Și pentru că albul nu se demodează niciodată, n-ai cum să dai greș cu niște noptiere albe.

  O noptieră cu un design interesant poate schimba atmosfera întregului dormitor, dar opțiunile sunt atât de multe încât să alegi una nu este mereu ușor. Ca să economisești timpul de căutare, îți arătăm 10 noptiere albe pentru dormitoare cool.

  1. Noptieră albă cu înălțime reglabilă de la IKEA

  noptiere albe
  (Noptieră LIERSKOGEN, 139 lei, Ikea)

  Noptiera albă, cu un design ergonomic de la Ikea, se potrivește în orice tip de decor. Spațiul de depozitare este unul neconvențional, sub forma unui coș rotunjit, unde poți păstra mereu la îndemână cărți, telecomenzi sau încărcătorul pentru telefon. Are o înălțime reglabilă, care o face ușor de integrat în orice spațiu. Are trei secțiuni tubulare ușor de montat și demontat, prin înșurubare, astfel încât să fie mereu la înălțimea așteptărilor tale..

  2. Noptieră albă cu sursă de lumină de la The Home

  noptiere albe cu veioză
  (Noptieră Draw Markslojd, 977 lei, TheHome)

  Noptiera albă Draw Markslojd din metal se remarcă prin designul simplu, potrivit unui stil de amenajare minimalist. Are încorporată o sursă de lumină cu LED 5W, ca să nu mai trebuiască să-ți cumperi separat veioză. Astfel, spațiul pe care l-ai fi folosit pentru corpul de iluminat, îl poți dedica altora obiecte, pe care să le ai mereu la îndemână lângă pat. În plus, dulăpiorul noptierei are USB, ca să-ți poți încărca dispozitivele electronice. Mai mult decât o noptieră, este un adevărat gadget decorativ!

  3. Noptieră albă în stil clasic de la Vivre

  noptiere albe - vivre
  (Noptieră Anjali, 569 lei, Vivre)

  Noptiera albă Anjali este un exemplu grăitor că frumusețea unui obiect de mobilier clasic nu se demodează niciodată. Noptiera este realizată din lemn cu model sculptat și accesorizată cu un mâner prețios care aduce aminte de un diamant. Ca stil se potrivește într-un dormitor elegant, o amenajare de tip provensal sau într-o cameră boho vintage.

  4. Noptieră albă cu coș din răchită și material textil de la Mobhaus

  noptiere albe cu coș
  (Noptieră RAFAELLO, 155 lei, Mobhaus)

  Noptiera RAFAELLO din lemn masiv este o piesă de mobilier versatilă, care merge folosită cu ușurință și în alte camere, pe post de spațiu de depozitare sau ca măsuță de cafea. În locul sertarului clasic, noptiera de la Mobhaus dispune de un coș din răchită cu material textil. Se potrivește de minune într-o amenajare în stil rustic-farm house.

  5. Noptieră albă geometrică cu picioare din oțel de la Bonami

  noptiere albe în stil minimalist
  (Noptieră Angel Cerda Ernesta, 2 324 lei, Bonami)

  Noptiera asta se remarcă prin designul futurist și geometric care va scoate din anonimat orice dormitor. Este încăpătoare și se susține pe picioare realizate din oțel inoxidabil, lucru care o face și foarte rezistentă. Deși are un aspect care duce cu gândul la minimalism, ea poate fi integrată cam în orice tip de amenajare. Dar trebuie să ții cont de faptul că e puțin mai voluminoasă, deci într-un dormitor mic s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere.

  6. Noptieră albă suspendată de la VidaXL

  noptiere albe suspendate
  (Noptieră suspendată, 239 lei, VidaXL)

  Noptiera suspendată este o alegere ideală dacă ai o cameră mică unde fiecare centimetru de spațiu este important. Fiindcă se montează pe perete, spațiul de sub noptieră va fi liber. Aici poți să pui un coș pentru extra depozitare sau teancuri de cărți și reviste. Și dacă ai prins gustul spațiului pe verticală, montează un corp de iluminat tot pe perete, ca pe noptieră să-ți păstrezi lucrurile cele mai importante. Se potrivește în dormitoare amenajate în stil clasic și minimalist, dar poate fi integrată cu ușurință și în alte tipuri de decor.

  7. Noptieră albă cu accente din lemn natur de la Home Philosophy

  noptiere albe în stil scandinav
  (Noptieră Oslo Tvilum, 201,11 lei, Home Philosophy)

  După cum reiese și din numele său, noptiera albă din lemn de stejar de la Home Philosophy aduce aminte de decorurile minimaliste norvegine. Este piesa perfectă pentru tine dacă vrei să încerci stilul de amenajare scandinav sau minimalist. Accentele din lemn natur de la sertar și picioare aduc un plus de culoare noptierei și o fac mai ușor de potrivit cu alte elemente decorative inspirate de natură.

  8. Noptieră albă tapițată de la Somproduct

  (Noptieră tapițată Potenza, 414 lei, Somproduct)

  Iubitorii stilului clasic se vor îndrăgosti de noptiera albă tapițată. Liniile rotunjite îi aduc un aer jucăuș completat de picioarele conturate în stilul mobilierului vintage. Cadrul de lemn al acesteia este tapițat în întregime cu piele ecologică PU, un material foarte ușor de curățat și de întreținut. Arată atât de bine încât se încadrează în orice tip de decor și este alegerea potrivită când vrei să faci o schimbare rapidă și de impact în dormitor.

  9. Noptieră albă cu tavă de la Ielou

  (Noptieră albă CMP Ponter, 225 lei, Ielou)

  Poți folosi noptiera albă și circulară din lemn în dormitor lângă pat, în living ca măsuță de cafea și pe hol ca spațiu de depozitare. În afară de designul clasic, potrivit unei amenajări scandinave, noptiera are un spațiu de depozitare generos acoperit de o tavă din lemn natur. Tava este foarte practică pentru organizare și împiedică alunecarea obiectelor de pe noptieră. Obiectele de mobilier care îmbină utilul cu plăcutul ne fac să ne simțim mai bine acasă și să profităm la maxim de spațiu.

  10. Noptieră albă cu finisaje aurii de la Bonami

  (Noptieră Santiago Pons Classy, 2 529 lei, Bonami)

  Fiindcă vorbim despre cele mai frumoase noptiere albe era necesar și un produs luxos, pentru stilurile de amenajare elegante și prețioase. Deși are un design simplu și arhitectural, noptiera iese în evidență datorită finisajelor aurii, potrivită într-o amenajare de lux. Cercurile de la mânerul sertarului și forma noptierei o fac potrivită și în amenajări minimaliste cu accente geometrice. Dacă ai un dormitor în nuanțe deschise o astfel de noptieră va deveni atracția principală.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 modele de noptiere albe pentru dormitoare cool