Bucătărie

Inspirație pentru bucătărie: 25 de culori pe care le poți folosi pentru pereți sau mobilă

  Când vine vorba despre culori de vopsea pentru bucătărie, nu e ușor să-ți dai seama ce paletă cromatică să folosești. Poți folosi vopseaua ca să vopsești pereții, dulapurile sau doar un singur obiect de mobilier, iar impactul va fi întotdeauna pe măsură.

  Dacă nu ești încă sigură de nuanțele pe care vrei să folosești și unde mai exact să le aplici, îți oferim ca inspirație 25 de culori de vopsea pentru bucătărie sugerate de cei de la The Spruce.

  1. Clare Fresh Kicks

  p

  Bucătăriile albe sunt populare de atât de mult timp încât pot fi amenajate în orice stil, de la modern la tradițional. Accentele metalice și negre animă spațiul din imagine.

  2. Behr Dark Cobalt

  p

  Albastrul aduce o notă nautică în această bucătărie. Efectul este potențat de scaunele înalte cu spătare împletite, prin care se pot distinge nuanțele.

  3. Clare Blackest

  p

  Dulapurile de bucătărie negre îți vor face spațiul să arate elegant și atmosferic (în cel mai bun mod cu putință). Combină culoarea neagră cu marmura pentru un efect deosebit.

  4. Benjamin Moore Oxford Gray

  p

  Nuanța de gri albăstrui adaugă o notă relaxantă insulei de bucătărie. Combinația de albastru și alb unește elementele din spațiu în timp ce păstrează un aer jucăuș.

  5. Behr The Real Teal

  p

  Ai vrea o culoare mai îndrăzneață? Încearcă un turcoaz pentru dulapurile din bucătărie. Temperează intensitatea culorii cu lemn natur și pereți albi.

  6. Farrow & Ball Stiffkey Blue

  p

  Nuanțele de gri cu ușoare tonuri de albastru sunt la mare căutare. Nuanța de mai sus este foarte versatilă și arată minunat combinată cu accente decorative albe, gri și negre.

  7. Glidden Flagstone

  p

  Griul deschis este o opțiune bună pentru cei care vor o culoare atemporală care nu e la fel de întunecată cum e negrul, dar nici așa deschisă precum albul. În bucătăria asta, dulapul gri suspendat complimentează celelalte tonuri neutre.

  8. Benjamin Moore Calm

  p

  Dacă îți plac nuanțele neutre și deschise, nu te teme că spațiul ar putea arăta prea fad și steril. De exemplu, într-o bucătărie cu dulapuri gri bej, poți anima spațiul cu accesorii decorative colorate.

  9. Farrow & Ball Blazer

  p

  Dacă ai o bucătărie mică, poți încerca o nuanță de roșu îndrăzneață pentru dulapuri, iar pentru blat și pereți alb. Dacă alegi opțiunea asta trebuie să te asiguri că menții ordinea ca să nu aglomerezi vizual spațiul.

  10. Benjamin Moore Dusty Cornflower

  p

  În bucătăria asta s-au folosit diverse nuanțe de albastru și alb pentru dulapuri, iar spațiul arată aerisit. Dacă încă ai dubii dacă să folosești o singură culoare, introdu cu moderație o nuanță mai deschisă.

  11. Benjamin Moore Shaker Beige

  p

  Bejul cald adaugă o notă naturală în bucătărie, potențat de accente decorative organice, precum funduri de lemn, ramuri și boluri din ipsos.

  12. PPG Delicate White

  p

  Bucătăria în alb și negru aduce stilul retro din nou în lumina reflectoarelor. Dacă vrei să folosești culorile astea pentru bucătărie, o podea în pătrate albe și negre ar completa și mai bine lookul.

  13. Sherwin Williams Greenblack

  p

  Verde închis aproape spre negru arată foarte elegant în bucătăria contemporană. Deși nuanța asta merge de minune cu accente aurii și arămii, poți integra în amenajare și argintiul.

  14. Farrow & Ball Mere Green

  p

  Verdele este una dintre culorile anului 2022 conform multor companii de vopsele. Cum trendul natural și botanic se menține, verdele pare să trăiască de asemenea un moment de glorie.

  15. Farrow & Ball Drawing Room Blue

  p

  O insulă albastru marin iese în evidență în bucătăria cu alb și lemn natur. Amenajarea de aici arată că e o nuanță care poate oricând ieși din spațiile mai tradiționale dacă este integrată într-o amenajare modernă și fresh.

  16. PPG Burnished Blade

  p

  Dulapurile gri cu mânere din alamă arată sofisticat și fac bucătăria să arate elegant împreună cu blatul negru lucios al insulei.

  17. PPG Pale Vista

  p

  Verdele ultra deschis aduce o notă jucăușă și amintește de plajă în amenajare bucătăriei. Se potrivește de minune și în stilul boho.

  18. PPG Sandy Pail

  p

  Galbenul nisipos încălzește pereții din bucătărie în timp ce permite dulapurilor albe să iasă în evidență.

  19. Clare Deep Dive

  p

  Albastrul primitor combinat cu un fundal din marmură și ferestre moderne negre arată uimitor în bucătăria de mai sus. Ușile din lambriuri sunt de asemenea în tendințe.

  20. Nippon Blue Flippers

  p

  Nuanța de bleu pudrat e liniștitoare de privit în timp ce oferă personalitate bucătăriei. Ca să ai o bucătărie statement nici nu trebuie neapărat să alegi culori de vopsea intense.

  21. Farrow & Ball Ultra Marine Blue

  p

  Și dacă tot vorbim de bleu, poți folosi o nuanță deschisă doar pe o parte a dulapului, ca în bucătăria din imagine. Astfel vei avea un accent de culoare pentru zona pe care vrei să o scoți în evidență.

  22. Benjamin Moore Iceberg

  p

  Sau poți încerca un bleu și mai deschis, care pare aproape alb. Integrează-l în amenajare cu finisaje negre și mult alb.

  23. Clare Timesless

  p

  Dacă albul obișnuit nu îți face cu ochiul, încearcă o nuanță similară cu cea a cojilor de ouă. Se potrivește în special într-o amenajare farmhouse.

  24. Glidden Pink Salmon

  p

  Rozul somon poate arăta surprinzător de chic în bucătărie. Vopsește în nuanța asta peretele din spatele chiuvetei pentru un accent jucăuș. Finisajele negre și accesoriile aurii vor completa amenajarea.

  25. Clare Neutral Territory

  p

  Pentru o bucătărie cu atmosferă de California, folosește o nuanță de bej cald și negru.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Inspirație pentru bucătărie: 25 de culori pe care le poți folosi pentru pere...