DESIGN INTERIOR

(P) Cum să înveți să aplici vopseaua decorativă ca un profesionist. Color Smart Distribution a lansat o școală specială

  Compania românească Color Smart Distribution, importator și distribuitor în România și Republica Moldova de vopsele lavabile și decorative premium pentru amenajări interioare și exterioare, a lansat Academia Novacolor, o școală proprie destinată specialiștilor care aplică vopsele decorative.

  Cursurile din cadrul Academiei Novacolor România sunt structurate pe trei niveluri – începători (o zi), mediu (două zile), avansați (trei zile). La sfârșitul fiecărei etape absolvenții cursurilor sunt evaluați și li se certifică abilitățile și materialele cu care pot să lucreze la client.

  vopsea decorativa cum sa o aplici
  Peste 100 de persoane au participat până acum la cursuri

  Cursurile pentru începători și cele de nivel mediu sunt susținute de Florin Negoiță, specialist Color Smart, cu o experiență de peste 30 de ani în proiecte de amenajare interioare și exterioare. Cursurile de avansați sunt susținute de el împreună cu ambasadorii Novacolor Italia, Marco Nanni și Davide Palma. Acești specialiștii italieni lucrează cu vopsele decorative Novacolor de peste 20 de ani și realizează cu ajutorul lor adevărate opere de artă.

  În 2021 compania a organizat trei cursuri în țară și din luna septembrie a început să organizeze frecvent workshopuri la sediul propriu din București. În 2021 au participat la cursurile organizate de Academia Novacolor aproximativ 100 de aplicatori, iar pentru anul 2022 sunt deja planificate 20 cursuri, la care sunt așteptați peste 200 de participanți.

  Cât câștigi ca aplicator

  cum sa aplici vopsea decorativa
  La cursurile Academiei Novacolor înveți diverse tehnici de aplicare a vopselei

  Venitul unui aplicator depinde foarte mult de experiența lui, de nivelul de performanță pe care îl demonstrează, de cât de bine se organizează, de abilitățile de comunicare cu beneficiarul și de rapiditatea cu care finalizează proiectele. Plaja de venituri în această meserie începe de la 1000 euro/ lună și poate depăși 5000 euro/ lună.

  Prețul pe metru pătrat, strict pentru aplicare, respectiv fără îndreptarea pereților și pregătirea stratului suport, variază pentru o vopsea lavabilă premium între 3,5 euro/mp până la 6 euro/mp, iar pentru o vopsea decorativă, poate începe de la 15 euro/mp și poate depăși 150 euro/mp în cazuri excepționale, spun specialiștii Color Smart.

  „Toată lumea are de câștigat din această inițiativă, clientul care beneficiază de rezultate la cheie, aplicatorii care învață și se dezvoltă, și noi care ne îndeplinim misiunea de a transforma în realitate amenajările la care visează clienții”, spune Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart Distribution.

  Costuri și durată

  Cursul de începători (o zi) se adresează aplicatorilor care lucrează de curând în domeniul amenajărilor interioare. Cursul durează o zi, iar participanții dobândesc cunoștințe noi în materie de produse și tehnice de aplicare, în special, pentru vopsele cu finisaj metalic – de exemplu: swahili, animamundi, dune, și oxidanți – ironic sau verderame. Învăța și o metodă de aplicare mai specială, pentru o vopsea minerală – cum ar fi Calcecruda. Preț – 50 euro (TVA inclus)

  Cursul de nivel mediu (2 zile) se adresează celor care au finalizat nivelul de Începători în cadrul Academiei Novacolor sau aplicatorilor care au o experiență de câțiva ani în domeniul amenajărilor interioare și cunosc deja produsele decorative metalice.  Durata este de 2 zile, iar participanții dobândesc cunoștințe noi atât pentru vopsele metalice, cât și pentru cele minerale. Preț – 350 euro (se asigură cazare pentru participanții  din provincie)/ 300 euro – fără cazare (TVA inclus)

  Cursul de avansați (3 zile) se adresează colaboratorilor noștri, cei care au o experiență de cel puțin trei ani în domeniul amenajărilor interioare și exterioare, care aplică în mod frecvent produse decorative. Durata este de 3 zile, iar participanții își perfecționează metodele de aplicare pentru cele mai aparte vopsele decorative de la Novacolor sau pentru combinații inedite de produse. Preț – 500 euro (se asigură cazare pentru participanții  din provincie)/ 425 euro – fără cazare (TVA inclus)

   

   

   

   

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  (P) Cum să înveți să aplici vopseaua decorativă ca un profesionist. Color S...