DESIGN INTERIOR

Shopping: 10 perne decorative, câte una pentru fiecare stil de amenajare în tendințe

  Dacă vrei să-ți amenajezi dormitorul sau livingul să fie demne de pus pe Instagram ai nevoie de câteva perne decorative care să-ți accentueze stilul. Pernele decorative îți pot accentua și înfrumuseța amenajarea în timp ce-ți fac locuința să fie mai cozy.

  Deși integrarea lor în spațiu nu necesită prea mult efort, este totuși bine să le alegi în funcție de un anumit concept și să se potrivească cu restul amenajării. Așa că am ales pentru tine zece perne decorative în ton cu tendințele de design interior de anul acesta. De la culorile Pantone la trendul botanic, sigur vei găsi ceva care să se potrivească acasă la tine.

  1. Perne decorative în stil rustic

  Perne decorative rustic
  (Pernă decorativă Nakita, Retro Boutique, 160 lei)

  Cu câteva obiecte decorative pe care este posibil să le iei și din casa bunicilor de la țară poți oferi cu ușurință locuinței un aer rustic. Perna decorativă Nakita din bumbac va aduce textură canapelei sau patului. Combin-o cu alte perne decorative de diverse dimensiuni pentru un look cât mai cozy.

  2. Pernă decorativă în stilul botanic

  (Pernă decorativă Palm Leaves, TheHome, 69 lei)

  Plantele sunt acum un element de design și dacă să ai ghivece prin casă nu e suficient, le mai poți folosi culorile și formele pe imprimeuri. Pentru încă puțin verde în casa ta, mergi pe mâna uneia sau a mai multor perne cu model botanic, cu e și perna Palm Leaves de la The Home.

  3. Pernă cu print metalic

  (Pernă decorativă Metallic Glam Silver, 109,99 lei)

  Nu funcționează în orice tip de amenajare, dar și dacă îi găsești un loc în stilul casei tale, devine instant o pată de lumină. Deși un maldăr de perne decorative este foarte cozy, nu exagera cu printul ăsta ca să nu încarci vizual locul și să se transforme în kitsch.

  4. Model Arts & Crafts

  perne decorative arts
  (Pernă decorativă Art Factory, 48 lei, eMag)

  Să folosești arta în casa ta poate însemna că pui tablouri, printuri, ilustrații, dar și mici decorațiuni inspirate din artă. Cum e și perna Art Factory cu print care imită un tablou făcut în ulei. Poți arunca una pe canapeaua din living, ca să iasă în evidență și să fie pata de culoare. Dar nu exagera, căci nu e ușor de asortat.

  5. Shabby chic

  (Pernă decorativă Heinner Home, Somn Pufos, 29,90 lei)

  Pernele cu printuri florale fac parte din elementele decorative ale stilului shabby chic și vintage. Nu multă lume îl abordează, dar anumite piese din el sunt folosite în combinație cu alte stiluri. Perna cu print floral o poți include în amenajări de tip boho și în combinație cu stilul botanic și provensal.

  6. Accente de culoare

  (Pernă GRACIOS, Ikea, 49,90 lei)

  Culorile intense folosite în doze mici animă atmosfera, cum ar fi să pui mai multe perne decorative în culori aprinse pe canapeaua din living. Pentru a oferi dimensiune și textură folosește perna în formă circulară de la Ikea în combinație cu alte forme de perne, și de dimensiuni diferite.

  7. Nuanțe calde ale pământului

  (Pernă decorativă CABLE, Mobexpert, 112 lei)

  Anul ăsta se poartă în amenajare și culorile calde inspirate de pământ și natură. Poți include tonurile calde de portocaliu, maro, roșu și pământiu în amenajarea locuinței prin elemente decorative. O modalitate ieftină și rapidă să incluzi trendul ăsta în casă este prin pernele decorative. Prin textura ei, perna de la Mobexpert se potrivește și în amenajări boho, și rustice.

  8. Pernă decorativă în stilul boho

  perne decorative boho
  (Boho pernă decorativă, Iedera, 140 lei)

  Stilul boho nu pare să plece nicăieri o perioadă, așa că elementele decorative care aparțin de el sunt în continuare la mare căutare. Dacă nu vrei să-ți amenajezi toată locuința în stilul boho, dar ți-ar plăcea să incluzi câteva elemente din el, o poți face cu o pernă decorativă cu împletitură macrame.

  9. Culorile Pantone 2021

  (Pernă Cushion Love Geo, Bonami, 70 lei)

  Culorile Pantone ale anului 2021 sunt galbenul și griul. Cele două culori sunt ușor de integrat în aproape orice amenajare, fie că alegi mobilier sau tapet în nuanțele astea, sau te axezi pe elemente decorative. Perna decorativă de la Bonami are ambele culori.

  10. Motive geometrice

  (Pernă Lundkarse, Jysk, 79,99 lei)

  Elementele geometrice oferă amenajării dimensiune și structură. Sunt oameni care și-au amenajat întreaga locuință după acest stil. Dar este de ajuns să folosești elemente decorative cu printuri geometrice, precum perna de la Jysk, care are un amestec de forme geometrice îmbinate fluid.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 perne decorative, câte una pentru fiecare stil de amenajare în te...