Baie

9 modele de căzi freestanding care vor scoate orice baie din anonimat

  O cadă freestanding e genul de obiect care are puterea să schimbe complet o încăpere. Și chiar dacă de regulă locul ei este în baie, partea frumoasă atunci când îți amenajezi casa visurilor e că poți să improvizezi și să-ți lași imaginația să zburde. Fiind neîncastrată, avantajul e că o poți amplasa nu doar în baie, ci și în altă cameră, cum ar fi în dormitor.

  Așa cum a făcut hairstylistul Sorin Stratulat în apartamentul său din Voluntari sau un cuplu din Târgu Mureș. Sau poți lua exemplul proprietarei acestui apartament din centrul Capitalei, care a integrat o cadă freestanding  la intrarea în casă, pe hol.

  Indiferent de camera în care alegi să o integrezi, fie în baie, dormitor sau hol, o cadă freestanding este o piesă în care merită să investești. Am ales nouă modele de căzi freestanding potrivite în orice  tip de amenajare.

  1. Cadă freestanding cu picioare cu aspect cromat

  (Cadă Sonia din acril sanitar, Mathaus, 1.699 lei)

  Cada Sonia este realizată din acril sanitar, un material cu proprietăți antimicrobiene, care-ți va permite să o cureți mai ușor și să nu-ți mai faci griji de microbi. Acrilul mai are avantajul că preia rapid temperatura apei și menține căldura. Cada Sonia poate fi integrată într-o amenajare rustică, modernă sau clasică.

  2. Cadă freestanding alb-negru

  cadă freestanding alb-negru
  (Cadă Besco Viya, Neakaisa, 5999 lei)

  Cada alb-negru este făcută din compozit Mineral DuraBe, cu o structură masivă și cu picioare ascunse. Avantajul picioarelor ascunse este că o poți regla, și chiar ridica câțiva centimetri. Aspectul căzii o face potrivită în orice tip de amenajare, dar este grozavă într-una de tip minimalist. Pentru un look în ton cu nuanța căzii alege baterii de culoare neagru mat.

  3. Cadă freestanding dreptunghiulară

  cada frestanding dreptunghiulară
  (Cadă Bella Casa, GoodBath, 3100 lei)

  Dacă îți plac formele geometrice în amenajare, cada dreptunghiulară se va încadra perfect în baia ta. Este realizată dintr-o bucată, din acril sanitar premium și fără picioare. Pentru încă 900 de lei poți achiziționa cada cu baterie Rona de culoare crom sau neagră.

  4. Cadă retro cu picioare albe

  (Cadă Besco Otylia, Sensodays, 3.899 lei)

  Cada Otylia, din material acril are un design fluid care se potrivește și celor mai exigente gusturi în amenajări interioare. Este în totalitate albă, înclusiv picioarele, așa că dacă te gândești la o amenajare cu mult alb, e numai bună pentru tine.

  5. Cadă freestanding ovală

  Cadă freestanding ovală
  (Cadă freestanding, Classenusi, 2.940 lei)

  Cada ovală de la Classenusi este din acril sanitar și vine cu sifonul deja montat, ceea ce înseamnă că poate fi racordată direct la scurgere. Forma ovală cu bază mică o face potrivită și în băile de dimensiuni mai reduse. Faptul că e freestanding o face ușor de integrat în spațiu în funcție de ce orice idei de amenajare ai în plan. Bateria nu este inclusă, poate fi achiziționată separat.

  6. Cadă freestanding neagră

  (Cadă Besco Goya, Neakaisa, 4.999 lei)

  Dacă o cadă cu alb și negru nu îți satisface gusturile în materie de amenajare, atunci există și opțiunea unei căzi în totalitate neagră, cum este cada Besco Goya. Are picioare ascunse, iar asta permite reglarea înălțimii și sifon de tip Click-Clack inclus. Într-o amenajare minimalistă sau industrială devine piesa de rezistență din baie.

  7. Cadă freestanding aurie

  (Cadă Besco Viya Glam, German Quality, 8.190,13 lei)

  Dacă îți place stilul luxos pentru amenajarea locuinței, atunci nu trebuie să-ți lipsească o cadă freestanding aurie. Materialul din care este realizată este Mineral DuraBe, cu durabilitate mare și rezistentă la decolorare, și vine cu sifon click-clack inclus. Datorită exteriorului auriu de tip glitter reflectă lumină și este potrivită și într-o baie mai întunecată.

  8. Cadă retro în nuanțe de auriu și rubiniu

  (Cadă retro Banos din gama Epoca, Sanoland, 11. 929 lei)

  Că tot vorbeam de stilul luxos, dacă o cadă aurie nu te atrage, ce-ai zice de una rubinie cu picioare aurii? Deși are un preț mai piperat, dacă bugetul îți permite, cada retro din gama Epoca te va ajuta să-ți amenajezi baia cu ea ca piesă centrală demnă de un palat. Este disponibilă și pe alb cu picioare argintii.

  9. Cadă ovală cu suport negru

  (Cadă Martplast Epoca, Dedeman, 4022 lei, disponibilă doar la comandă)

  Cada Epoca de la Martplast este realizată din material compozit alb și este finisată cu pastă gelcoat care garantează păstrarea culorii pe timp îndelungat. Suportul negru din fier forjat este inclus în preț, iar combinația de texturi și nuanțe o face potrivită în amenajările de tip provensal și romantice.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  9 modele de căzi freestanding care vor scoate orice baie din anonimat