Camera copilului

Shopping: 11 pătuțuri de copii pentru camere haioase

  Inocență, joacă, bucurie și vise cu povești pline de aventuri. Ție ce cuvinte îți vin în minte când te gândești la atmosfera din camera copiilor? Una din cele mai importante zone din cameră este cea pentru somn și relaxare. Ca să-ți ușurăm căutarea, am selectat 11 pătuțuri de copii haioase și practice.

  Cei mici au nevoie să le fie încurajată autenticitatea și să aibă un spațiu care să le reflecte personalitatea în formare.

  1. Pătuț cu tobogan pentru copii aventuroși

  (Pat cu tobogan pentru copii Hm Neo Plus, Drimus, 1 097 lei)

  Majoritatea copiilor adoră momentele petrecute în parc, iar datul pe tobogan este o activitate care îi bucură și de care nu se mai satură „Încă o tură și gata, te rog”, de câte ori nu ai auzit asta când trebuia să plecați din parc? Cine nu ar fi fericit să aibă propriul tobogan? Patul Hm Neo Plus are un spațiu de joacă ascuns în spatele unor draperii colorate, un tobogan și loc de dormit pentru o persoană. Este realizat din lemn de pin, cu margini protectoare pentru evitarea căzăturilor, plus o scară, cu trepte late pentru o mai bună stabilitate. Să-nceapă joaca!

  2. Pătuț simplu cu spațiu pentru depozitare

  (Pat cu spațiu pentru depozitare MAXI, Ramely, 1 368,68 lei)

  Atunci când amenajezi camera copilului, nu uita să creezi un spațiu cât mai liber, în care acesta să își desfășoare ușor activitățile. Într-o cameră mică e indicat să alegi un pătuț cu spațiu pentru depozitare, fiindcă poți să renunți la un dulap și să câștigi mai mult loc de joacă. Patul MAXI este din lemn masiv și are un sertar mare, patru mai mici și un box pe roți, în care poți să depozitezi așternuturile.

  3. Pătuț pentru un somn de poveste

  (Pat Yakut, Kika, 1 549 lei)

  Când le citești povești și basme copiilor înainte de culcare, ei se transpun automat în ele și se identifică cu personajele de care sunt atrași. Pentru fetițele care adoră să se joace de-a prințesele, patul Yakut se va potrivi perfect cu poveștile lor preferate. Îl poți folosi simplu, sau adăuga un baldachin cu luminițe ca să completezi atmosfera.

  4. Pătuțul căsuța din povești

  (Pat căsuță din pal, Mobilier1, 2 486 lei)

  Un pătuț ca o căsuță minunată din povești, cu forme neconvenționale care amintesc de lumea psihedelică din Alice în țara minunilor. Patul crem din pal se potrivește de minune în decoruri scandinave, în care domină elemente din lemn. Cadrul patului îți permite să personalizezi căsuța cu ghirlande luminoase, felinare sau alte obiecte decorative. Până la urmă, vorbim despre căsuța din povești, așa că lasă-te purtată de creativitate când o amenajezi.

  5. Pătuț cu balans pentru vise marine

  (Pat cu funcție de balans HM Boat, Drimus, 828 lei)

  Pătuțul din pal cu funcție de balans îți va purta micuțul pe valurile din marea viselor. Are forma unei bărci, iar marginile patului sunt rotunjite și cantuite cu PVC ca micuțul tău să navigheze în siguranță în poveștile cu marinari și pirați. Patul se potrivește într-o cameră cu tematică marină și decorațiuni care duc cu gândul la aventurile pe ocean. Unde mai pui că e foarte accesibil ca preț și vine cu saltea inclusă?

  6. Pătuț pentru micuțul sultan

  (Pat pentru copii Sultan,1 699 lei, Vivre)

  Oferă-i copilului un pat demn de o călătorie pe tărâmul poveștilor din O mie și una de nopți. Cu patul Sultan lumea de poveste a micuțului va prinde viață. Designul patului se potrivește cu o cameră decorată tematic, cu motive orientale sau regale. Din cauza look-ului puțin mai prețios poate fi o provocare în materie de amenajare. Dar arată atât de bine încât odată integrat în decor devine piesa de rezistență din camera copilului. În plus, este dotat cu un spațiu generos de depozitare, unde micuțul își poate păstra comorile ca într-un cufăr.

  7. Pătuț supraetajat pentru seri ca-n tabără

  (Pat supraetajat VESTERVIG, Jysk, 1 699 lei)

  Dacă ai fost în tabără, probabil că-ți amintești cu drag de momentele de dinainte de culcare, când stăteai la povești cu colegul cu care împărțeai patul supraetajat. Patul supraetajat din lemn masiv de la Jysk este ideal pentru doi frați care împart aceeași cameră. Ocupă spațiu pe verticală și nu îngrămădește camera, astfel copii vor avea mai mult loc pentru ghidușeniile din timpul jocului. În plus, petrecerile în pijama sunt mai savuroase când ai un pat supraetajat și-i poți găzdui prietenii micuțului peste noapte.

  8. Pătuț camion cu spațiu de depozitare și bibliotecă

  (Pat camion Duo Scania+1 Orange, Nichiduță, 1 846 lei)

  Nu știu cine va îndrăgi acest pătuț mai mult. Copilul, datorită formei jucăușe în formă de camion, sau tu, pentru cât de bine este compartimentat spațiul de depozitare? Patul camion este realizat din pal laminat și disponibil în 2 nuanțe: portocaliu și albastru. Spațiul complex de depozitare, cu sertare încăpătoare și polițe va face minuni pentru organizarea lucrurilor. Rafturile le poți folosi și pentru cărțile cu povești și basme ale micuțului. Următoarea oprire a camionului? Autostrada viselor..

  9. Pătuț Montessori pentru micuțul independent

  (Pat Montessori natur, Decor pentru Copii, 800 lei)

  Designul patului tip căsuță, din lemn masiv de brad, se bazează pe principiile Montessori pentru stimularea independenței și dezvoltării armonioase a micuțului. Este așezat aproape de podea, la nivelul copilului, ca acesta să nu aibă nevoie de ajutorul adulților să ajungă în pat. Micuțul se va simți în siguranță, fiindcă amplasarea joasă elimină riscul căzăturilor, iar cadrul de tip căsuță îi va oferi sentimentul de susținere și stabilitate.

  10. Pătuț multifuncțional cu birou

  (Pat multifuncțional, Mobilier1, 1 462 lei)

  Patul multifuncțional din lemn alb are în partea de jos un birou pe roți, ușor de mutat și un sertar pentru spațiu de depozitare. Finisajul alb, simplu, cu accente colorate se potrivește în orice tip de amenajare. Mai rămâne să completezi cu un set de creioane colorate și un bloc de desen ca micuțul să-și exerseze creativitatea la birou.

  11. Pătuț evolutiv 3 în 1

  (Pătuț evolutiv 3 în 1, Nichiduță, 1 189 lei)

  Dacă ești în căutarea unui pătuț care să reziste mai multor etape din dezvoltarea copilului, acesta te va încânta. Pătuțul evolutiv din lemn masiv are componente certificate ca non-toxice și poate fi folosit pentru bebeluși, copii până în 7 ani și pe post de canapea. Se transformă cu ușurință prin îndepărtarea sau folosirea grilajelor laterale și fixarea saltelei la nivelul preferat. Datorită designului simplu, pătuțul se potrivește în orice tip de cameră și vine la pachet cu un sertar culisant, perfect pentru depozitarea lucrurilor. Mai că pătuțul ăsta seamănă cu un supererou care se transformă odată cu povestea!

  Foto principală: Oana Țapu

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 11 pătuțuri de copii pentru camere haioase