Camera copilului

Idei de depozitare a jucăriilor, în ton cu restul decorului

  Doar pentru că cei mici au acumulat colecții întregi de păpuși, roboți și altele, nu înseamnă că trebuie să dai tot designul interior al casei peste cap pentru a le ține la un loc.

  Ți-am pregătit câteva idei de depozitare a jucăriilor care se potrivesc cu restul decorului.

  Idei de depozitare a jucăriilor în cutii

  Banalele cutii pot fi de un real ajutor atunci când nu ai idei de depozitare a jucăriilor. Ele pot fi integrate armonios în estetica încăperii, totul depinde de material și culori. Dacă nu ai suficient loc pentru ele în camera copiilor, atunci alege cutii în nuanțe potrivite camerei în care vrei să le plasezi, din carton, metal sau material textil. Plasticul are un aspect inestetic și nu este la fel de versatil din punct de vedere al designului. Iată câteva sugestii.

  Depozitarea jucăriilor pe etajeră

  Dacă ai suficient spațiu în camera copiilor, optează pentru depozitarea jucăriilor pe rafturi sau etajere. Ele nu vor deranja vizual în această încăpere, chiar dacă multe dintre ele rămân la vedere. Dacă vrei totuși să le ascunzi, poți apela, și în acest caz, la cutii sau coșuri.

  Alte idei creative pentru depozitarea jucăriilor

  O soluție multifuncțională de depozitare a jucăriilor este să le așezi într-un dulap care poate fi transformat ușor în bancă de recreație. Alege o etajeră scundă, cu spațiul de depozitare organizat pe orizontală. Folosește câteva perne și pături pentru a o transforma într-o bancă moale și confortabilă, unde copiii pot citi și se pot juca.

  Alte idei de depozitare a jucăriilor presupun încastrarea rafturilor în cadrul patului. Astfel de paturi pot fi executate la comandă, ca să se potrivească nevoilor și spațiului disponibil.

  Alege o etajeră în formă de scară pentru a organiza cutiile cu jucării și pentru a aduce un aer distractiv în decorul camerei. În funcție de designul cutiilor, etajera poate fi așezată și în alte camere ale casei, în cazul în care nu dispui de suficient spațiu în camera copiilor.

  Cea mai simplă idee de depozitare a jucăriilor fără a deranja întregul design al camerei este ascunderea lor în dulapul cu haine. Cu ajutorul unor corpuri de organizare pentru dressing, ele pot fi păstrate pe rafturi în partea de jos a dulapului, pentru a fi mereu la îndemâna copiilor.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Idei de depozitare a jucăriilor, în ton cu restul decorului