DESIGN INTERIOR

10 culori de vopsea pentru pereți care vor face furori în 2024, conform experților de la Benjamin Moore

  A venit acea perioadă colorată, când aflăm ce culori de vopsea se preconizează că vor fi în tendințe în 2024. Culoarea anului a fost aleasă de experții de la Benjamin Moore ca fiind Blue Nova 825, cu nuanțe încântătoare de violet și albastru.

  Pe lângă această culoare, experții în culori de la Benjamin Moore au împărtășit și paleta Color Trends 2024, care include nouă vopsele suplimentare care fac legătura între stilul contemporan și cel clasic. Găsește următoarea culoare de vis pentru pereții tâi mai jos.

  1. Culori de vopsea pentru pereți 2024: Topaz 070

  E clar pentru 2024: Nuanța ruginie caldă este în trend. Topaz 070 de la Benjamin Moore o aduce în față și în centrul atenției. O nuanță caldă de chihlimbar ca aceasta poate transforma orice cameră de zi, dormitor sau birou de acasă într-un sanctuar confortabil.

  2. Pristine OC-75

  Dacă ești milenial/ă (sau nu) și dorești să treci dincolo de omniprezentul Millennial Pink, Pristine OC-75 este o expresie mai subtilă a modului „neutru cu atitudine”. Este mai rece, mai discretă și un pic mai sofisticată – exact ca tine

  3. Regent Green 2136-20

  Dacă vorbim de liniște și calm, atunci asta e culoarea pe care ne-o propun cei de la Benjamin Moore în 2024. Regent Green 2136-20 de la Benjamin Moore se simte ca și cum ai trage un pui de somn la amurg sub copacul tău preferat.

  Cu o nuanță profundă și o notă bună de gri, aceasta ar putea fi cea mai calmă tendință de culoare pe care o vom vedea în amenajări în 2024.

  4. Teacup Rose 2170-50

  Delicată, grațioasă și extravagantă: Teacup Rose 2170-50 este o variantă mai blândă a nuanței de roz aprins care a dominat moda și decorul în acest an. (Este perfect în regulă și rozul aprins, dar aceasta este o nuanță mai ușor de integrat pe pereții locuinței). Baie, dormitor, living – prinde ușor în diverse camere și amenajări.

  Se potrivește în special în spațiile mici sau pentru un perete de accent.

  5. Culori de vopsea pentru pereți 2024: Blue Nova 825

  Fiind culoarea oficială a anului de la Benjamin Moore, Blue Nova 825 îmbină violetul și albastrul pentru un aspect capricios și sofisticat care te-ar putea inspira să te relaxezi și să privești în propriul spațiu.

  De asemenea, este formulată pentru a putea fi folosită în contrast cu alte nuanțe pentru un plus de distracție decorativă.

  6. White Dove OC-17

  White Dove OC-17 este genul de culoare care se potrivește cu orice. Nuanța este perfectă pentru vopsirea unor finisaje contrastante sau a unei întregi încăperi, dacă vrei să mergi pe un ton liniștit și neutru, având în același timp o notă caldă.

  7. Honeybee CSP-950

  În 2024, tendințele în materie de culori se întorc la natură. Honeybee CSP-950 este o nuanță atenuată care ar arăta excelent asortată cu accente în White Dove OC-17. Este o nuanță blândă care are totuși un impact și are mult potențial pentru un contrast clasic.

  8. Antique Pewter 1560

  Experții de la Benjamin Moore au formulat această culoare pentru a fi elegantă și atemporală. Antique Pewter 1560 ar putea deveni cu ușurință nuanță ta preferată pentru dormitor sau living.

  9. Culori de vopsea pentru pereți 2024: Polar Sky 1674

  Această culoare se potrivește extrem de bine cu accente albe strălucitoare sau cu mobilier alb simplu pentru un aspect sofisticat, dar răcoros. Folosește Polar Sky 1674 pentru o baie de tip spa sau un dormitor liniștitor.

  10. Hazy Lilac 2116-40

  Am spus-o deja, dar culorile inspirate de natură sunt oficial la modă pentru 2024. Hazy Lilac 2116-40 este elegantă, liniștitoare și puțin neașteptată în același timp. Perfectă pentru spațiile mici, nu va copleși – dar va avea totuși un impact mare.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  10 culori de vopsea pentru pereți care vor face furori în 2024, conform exper�...