DESIGN INTERIOR

Pantone a anunțat culoarea anului 2024, care îndeamnă la echilibru, grijă și compasiune

  Peach Fuzz este culoarea anului 2024, conform Pantone. O nuanță domoală, nici chiar roz, dar nici chiar portocalie, cu care specialiștii Pantone își doresc să îndemne la echilibru, confort și grijă unii față de ceilalți.

  PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, culoarea lui 2024, te îndeamnă la confort și relaxare. Pentru anotimpurile calde, te face să visezi la seri cu oamenii dragi, cu băuturi fresh și textile vaporoase. Iar pentru toamnă și iarnă, te face să te gândești la cele mai pufoase și mai plușate materiale, în care să te învelești.

  culoare pantone 2024
  Pantone face research extensiv pentru a ajunge la culoarea anului.

  După Viva Magenta din 2023, Peach Fuzz e o alegere neașteptată, dar necesară. 2023 a fost un an dificil și plin de nesiguranță, din care ieșim cu o nevoie acută de solidaritate, compasiune și grijă, iar specialiștii Pantone își doresc ca Peach Fuzz să fie o umbră caldă și confortabilă care ne evidențiază dorința de a fi împreună cu ceilalți și sentimentul de sanctuar pe care aceasta îl creează.

  Pantone 2024
  Peach Fuzz emană căldură și grijă, atmosferă cozy.

  „O nuanță cozy de piersică, cuibărită atât de bine între roz și portocaliu, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz aduce apartenență, inspiră la recalibrare și la îngrijire, prin faptul că evocă un aer calm și oferă un spațiu în care să fim, să simțim, să ne vindecăm și să prosperăm, fie că ne petrecem timpul cu ceilalți, fie că ne bucurăm de un moment cu noi înșine”, spune Leatrice Eiseman, Director Executiv, Pantone Color Institute.

  pantone culoare 2024
  O alegere mai blândă față de ultimii ani.

  2024 este și anul în care Pantone Color Institute sărbătorește 25 ani de când stabilește o culoare anuală, poate și de asta au ales să se întoarcă la o alegere mai neutră și mai împăciuitoare.

  Foto via Pantone

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Pantone a anunțat culoarea anului 2024, care îndeamnă la echilibru, grijă ș...