LIFE

8 piscine pentru copii în București la care să mergi în weekend

  Am selectat mai multe piscine pentru copii în București la care poți să mergi în weekend sau chiar în timpul săptămânii. Multe dintre ele oferă facilități și prețuri speciale pentru cei mici. Iată care sunt recomandările noastre și unde poți merge. 

  Într-o zi toridă de vară, ieșirea la piscină e una dintre activitățile de pus pe lista de bifat pentru tine și pentru familia ta. Dacă ai un copil, trebuie să alegi corect o piscină care să permită accesul micuțului și să îi ofere facilități pentru propria distracție. 

  Cum un drum până la mare nu e pentru oricine, dacă ești din București și vrei să mergi la piscină ți-am pregătit câteva recomandări. Am căutat și am găsit piscine pentru copii în București la care să mergi în weekend sau chiar în timpul săptămânii. 

  Și pentru că știm că gusturile nu se discută, dar se dezbat, avem și câteva recomandări de pe lângă București ca lista de opțiuni să fie cât mai diversificată. 

  Pe de altă parte, dacă vrei să ieși din București și vrei să vizitezi cea mai mare salină din România, ți-am pregătit aici câteva recomandări de cazare. Sau poate vrei să te scalzi într-un ciubăr, departe de agitația orașului. Aici găsești idei și recomandări de cazări cu ciubăr. Iar pentru cazări de vis din mijlocul naturii care au și piscină poți să te inspiri în alege una de aici

  1. Piscine pentru copii în București: Therme București 

  Devenit rapid un reper pentru relaxarea la piscină, Therme București poate să fie o opțiune și pentru adulți, dar și pentru copii. Therme are trei plaje: Galaxy, The Palm și Elysium. Prima dintre ele este destinată copiilor de toate vârstele, iar cea de-a doua copiilor care au cel puțin 14 ani. 

  Therme oferă pentru copii piscine exterioare, tobogane indoor și outdoor, restaurante cu tematici din povești și preparate pentru gusturile oricărui micuț. 

  Între luni și joi, programul este de la 10:00 la 23:00. Vineri și sâmbătă, Therme este deschis între 09:00 și 00:00. Iar duminica de la 09:00 la 23:00. 

  Tariful pentru un copil pe plaja Galaxy, de luni până vineri, este de 74 de lei. În weekend tariful crește cu 10 lei. Pe plaja The Palm, un copil trebuie să plătească 109 lei în timpul săptămânii și 124 lei în weekend. Tarifele acoperă o întreagă zi de stat la Therme. 

  Adulții plătesc 91 de lei de luni până vineri și 101 lei în weekend pentru a intra pe plaja Galaxy. Pentru The Palm, prețurile sunt 119 lei în timpul săptămânii și 134 lei în zilele de weekend. 

  Therme este situat pe Calea București, nr.1K, în Balotești, Ilfov, la 10 kilometri distanță de Capitală. 

  2. Piscine pentru copii în București: Aqua del Mar

  Situată în Săftica, piscina Aqua del Mar este considerată una dintre cele mai frumoase în și din apropiere de București. Designul este unul unic și atrăgător, dovadă că Aqua del Mar atrage în weekend și nu numai un număr mare de turiști, inclusiv copii. 

  În timpul săptămânii, piscina este deschisă între 10:00 și 19:00, iar sâmbăta și duminica este deschisă între 10:00 și 18:00. 

  Pentru un copil cu vârstă între 3 și 14 ani tariful este de 50 de lei de luni până vineri. În weekend tariful este de 100 de lei. 

  Un adult plătește 70 de lei în timpul săptămânii și 100 lei în weekend. 

  3. Piscine pentru copii în București: Water Park Otopeni

  Water Park Otopeni este un parc acvatic care poate să fascineze și să bucure nu doar un copil, ci și un adult. Pe lângă efervescența locului și facilitățile kid friendly, Water Park Otopeni pune la dispoziție locuri special amenajate pentru copii, tobogane colorate și locuri de joacă. 

  Aici există terase, un restaurant, locuri de parcare, magazine cu suveniruri și jucării pentru copii. Pentru siguranța celor mici, Water Park Otopeni are salvamari care veghează la siguranța copiilor. 

  Copiii sub trei ani au gratuitate la intrare toată săptămâna. Pentru copiii sub 1,40 metri trebuie să plătești un tarif de 45 de lei în timpul săptămânii și 60 de lei în weekend. Elevii și studenții plătesc 55 de lei de luni până vineri și 75 de lei în weekend. 

  Adulții trebuie să achite 75 de lei pentru a intra aici de luni până vineri și 95 de lei în weekend. 

  Water Park Otopeni este deschis de luni până duminică între 10:00 și 20:00. Toboganele sunt deschise între orele 11:00 și 18:00. 

  4. Piscine pentru copii în București: Divertiland Aqua Park

  Cel mai mare parc acvatic din România, Divertiland Aqua Park se află în Chiajna, la 13 kilometri de București. 

  Divertiland are o mulțime de facilități, atât pentru copii, cât și pentru adulți, printre care Tobogane Waterfall, cinci piscine, Lazy River și Rainbow Tower. Practic, Divertiland e un mare spațiu de distracție pentru adulți și copii. 

  Divertiland Aqua Park are o capacitate de peste 7.000 de persoane și încurajează conceptul de a ieși cu familia la piscină. Aici vei mai găsi restaurante, terase și baruri. 

  50 de lei este suma pe care trebuie să o plătești pentru un copil între 3 și 10 ani dacă vrei să intri cu el aici în timpul săptămânii. În weekend, tariful este de 70 de lei. Elevii și studenții plătesc 65 de lei în timpul săptămânii și 85 de lei în weekend. 

  Un adult trebuie să achite 85 de lei de luni până vineri, iar în weekend 105 lei. 

  Divertiland Aqua Park este deschis de luni până vineri între 10:00 și 18:00. Iar în weekend între 10:00 și 20:00. 

  5. Piscine pentru copii în București: Aqua Garden Militari

  În cartierul Militari din București poți să descoperi o piscină cu arhitectură modernă, dar și un restaurant. Este vorba de Aqua Garden Militari. Un loc perfect în București unde poți să mergi cu copilul la piscină. 

  Piscina de aici este deschisă între 09:00 și 21:00. Copiii cu vârstă de până în doi ani au gratuitate. Iar cei cu vârste între 2 și 10 ani plătesc 30 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend. 

  Adulții trebuie să plătească 50 de lei de luni până vineri și 70 de lei în weekend. 

  Aqua Garden Militari se află pe Strada Rezervelor, nr. 70, în Roșu, Ilfov. 

  6. Piscine pentru copii în București: Daimon Club

  Aproape de centrul Capitalei, piscinele de la Daimon Club pot acomoda numai copii peste 14 ani. Aici, buna dispoziție este garantată de sesiuni de sport, distracție, alimentație sănătoasă și activități pentru copii. 

  Piscinele au program între 09:00 și 19:00, de luni până duminică. În timpul săptămânii tariful de intrare este de 70 de lei. Iar în weekend este de 100 lei. 

  Șezlongurile se ocupă în ordine venirii, iar locurile sunt limitate. Aici există și parcare gratuită. 

  7. Piscine pentru copii în București: Playa 9

  O opțiune tot mai populară pentru adulți, Playa 9 are și o piscină dedicată copiilor. Aici există 350 de șezlonguri, locuri la soare sau la umbră, două baruri și bucătărie proprie. 

  Playa 9 se află pe malul lacului Străulești. Poți să ajungi aici chiar și cu metroul. Iar dacă mergi cu mașina există locuri de parcare gratuite și parcare supraetajată păzită, cu plată. 

  Piscina de aici are un design unic, iar apa este limpede și curată. Totodată, piscina are zone cu adâncimi diferite, de la 0,5 metri la 1,90 metri. Există, de asemenea, Wi-Fi gratuit, plajă cu nisip și baldachine. 

  Un copil cu vârsta între 0 și 7 ani are intrarea gratuită la Playa 9. Pentru un copil între 7 și 14 ani tariful este de 30 de lei. Iar copiii de peste 14 ani au un tarif de 50 de lei. Adulții plătesc 70 de lei. 

  Playa 9 este deschisă luni între 12:00 și 21:00, iar de marți până duminică între 09:00 și 21:00. 

  8. Piscine pentru copii în București: Pescariu Aqua

  În Sectorul 2 din Capitală se află Piscina Pescariu. Aflată pe un spațiu vast, aici o să găsești un jacuzzi, un poolbar, un restaurant, o piscină pentru copii, loc de joacă cu nisip și o zonă cu paturi de relaxare. 

  Piscina din exterior are 974 metri pătrați, o adâncime de 1,5 metri, fun jets și un sistem special de iluminare pe timp de noapte. Piscina pentru copii are 140 metri pătrați. 

  Tariful pentru un copil se face în funcție de înălțime. Înălțimea maximă admisă pentru a beneficia de tariful pentru copii este de 135 centimetri. Copiii au acces doar în piscina special amenajată pentru ei și trebuie să fie supravegheați de părinți. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  8 piscine pentru copii în București la care să mergi în weekend