LIFE

5 piscine pe lângă București unde să fugi de aglomerație și să te bucuri de vară

  Dacă și tu fugi de aglomerația de pe litoralul Mării Negre, dar vrei totuși să simți că lași orașul în spate pentru câteva ore bune, ți-am pregătit o listă de piscine de lângă București, perfecte pentru o excursie de o zi.

  Vrei ceva mai aproape de casă? Atunci aruncă un ochi și pe lista de piscine cool ale Capitalei, numai bune să te simți ca-n vacanță, odată ce le treci pragul.

  1. Water Park Otopeni

  În 2004, pe Calea Bucureștilor 255, s-a deschis un water park destinat sezonului de vară, un complex de 40.000 de metri pătrați, unde atât copiii, cât și adulții se pot distra în voie. Pe lângă multe tobogane interesante și zone de relaxare, vei descoperi aici și mai multe piscine, în funcție de mood-ul pe care-l ai:

  piscine langa Bucuresti Water Park Otopeni s-a deschis în 2004
  Water Park Otopeni s-a deschis în 2004

  Splash Pool: o zonă colorată, unde te poți bucura de un masaj răcoritor cu apă, urmând un traseu amuzant printre tot felul de stropitori.

  Quiet Pool: dacă vrei liniște, atunci asta este zona perfectă pentru tine, după cum îi spune și numele. Te așteaptă 152 de metri pătrați de bazin, unde poți uita de stres și agitație. Nu uita să-ți iei și o băutură răcoritoare cu tine, pentru ca starea de zen să fie completă.

  Lazy River: un râu improvizat, cu o adâncime de un metru, unde ai un traseu de 175 de metri pentru a te plimba cu ajutorul unor colace gigantice, moi și colorate.

  Rino’s Pool: aici vei găsi un bazin de 350 de metri pătrați, cu adâncime progresivă de pâna la 1.4 metri. Este un spațiu ideal atât pentru copii, dacă alegi să vii cu ei, dar și pentru adulți.

  Fun Pool: Proprietarii Water Park o consideră bijuteria Coroanei. Este cea mai mare piscină din complex, cu o suprafață de 390 de metri pătrați, care comunică cu Lazy River. „Atracția acesteia este Podul plutitor, ce-ți va pune la încercare spiritul de aventură și balansul! Convinge-te singur, urcă-te pe pod și arată-le ce poți”, apare notat în descrierea ei.

  Program:

  Luni-Duminică: 10:00 – 20:00 (water park) și 11:00 – 18:00 (tobogane)

  Prețuri:

  Luni-Vineri:
  Elevi/studenți: 50 lei
  Standard: 65 lei

  Sâmbătă-Duminică:
  Elevi/studenți: 65 lei
  Standard: 85 lei

  2. Piscina Don Pedro

  În Vânătorii Mici, Giurgiu, la aproape 40 de kilometri de București, vei descoperi acest complex care oferă cazare, restaurant și piscină. Nu le-am trecut încă pragul, dar comentariile lăsate de cei care au ajuns aici susțin că este un spațiu extrem de curat și de îngrijit, care-ți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o zi relaxanră la plajă . Don Pedro are două piscine, una cu apă mică, perfectă pentru cei mici, și una unde apa ajunge până la doi metri.

  piscine lângă bucuresti Don Pedro oferă cazare, restaurant și piscină
  Don Pedro oferă cazare, restaurant și piscină

  Dacă stai până seara, cel mai probabil vei prinde un apus memorabil și Instagramabil, așa că ar fi păcat să-l ratezi. Există atât un bar de unde-ți poți lua răcoritoare, cafea, înghețată, iar restaurantul complexului are tot felul de opțiuni de mâncare, printre care și pizza.

  piscine langa Bucuresti Don Pedro te poți bucura de un apus superb

  De la piscina Don Pedro te poți bucura de un apus superb

  Piscina Don Pedro organizează și tot felul de petreceri și concerte pe timpul verii, așa că poți intra pe pagina lor de Facebook pentru a afla mai multe detalii despre asta.

  PS: Nu se fac rezervări, dar dacă plănuiești o vizită după prânz, cel mai bine suni înainte, pentru a te asigura că încă mai găsești locuri.

  Program:

  Marți-Duminică: 10:00 – 20:00

  Prețuri:

  Marți-Vineri: 20 lei
  Sâmbătă: 40 lei (copiii 7-12 ani: 20 lei)
  Duminică: 50 lei (copiii 7-12 ani: 25 lei)

  3. Piscină Valea Iazurilor

  La 20 de kilometri de București, în comuna Belciugatele, vei găsi complexul Valea Iazurilor, aflat pe malul a trei lacuri pline cu pești. Este locul ideal pentru pasionații de pescuit, dar complexul se laudă și cu o piscină de 600 de metri pătrați, cu plajă de nisip, „care aduce un strop de mare la o distanță așa mică de București.”

   Vei descoperi aici o piscină de 600 de metri pătrați

  Vei descoperi aici o piscină de 600 de metri pătrați

  Adâncimea acesteia începe de la 40 de centimetri și continuă până la 1.80 metri, iar partea cea mai frumoasă este dată de verdeața care o împrejmuiește. Vei petrece o zi în aer liber și natură, care mai mult ca sigur te va încărca pozitiv și-ți va oferi escapada de oraș de care ai nevoie.

  Locul oferă atât opțiuni de cazare doritorilor, dar și două restaurante unde poți lua prânzul sau cina, după o zi petrecută la soare, la piscină. Mai multe detalii aici.

  Program:

  Luni-Duminică: 10:00 – 20:00

  Prețuri:

  Luni-Vineri: 30 lei (15 lei/copil până în 120 centimetri)
  Sâmbătă-Duminică: 50 lei (25 lei/copil până în 120 centimetri)

  4. Piscina Casa de Piatră

  În Pădurea Pustinicul, pe DN3, la kilometrul 18, se află pensiunea Casa de Piatră care oferă o piscină poziționată în natură. Un drum de aproximativ 20 de kilometri te va duce departe de haosul urban, într-o oază de liniște, așa cum se arată scris pe site-ul proprietății.

  O piscină spațioasă, cu o capacitate de 200 de locuri și apă curată, te așteaptă să te relaxezi. Spațiul organizează și diferite pool party-uri, așa că muzica nu lipsește din decor. Complexul oferă și cazare, dar are și restaurant, iar mai multe detalii despre asta poți afla aici.

  Program:

  Luni-Sâmbătă: 10:30 – 19:00
  Duminică: 10:00 – 18:30

  Prețuri:

  Luni-Vineri:
  Adulți: 40 lei
  Copii: 20 lei (sub 1.4 metri înălțime)

  Sâmbătă-Duminică:
  Adulți: 60 lei
  Copii: 30 lei (sub 1.4 metri înălțime)

  5. Piscina Domeniul Greaca

  În lista noastră de piscine de lângă București se regăsește și cea de la Domeniul Greaca. La o distanță de 50 de kilometri de oraș, vei descoperi un resort care oferă un conac, un restaurant cu bucătărie românească și mediteraneană, o cramă și două piscine.

  Cu adevărat te vei simți ca într-o vacanță aici, chiar dacă este doar la o oră de Capitală. Spațiul este elegant și modern amenajat, astfel încât să te relaxezi și să te simți bine, așa cum e planul în orice escapadă.

  Domeniul Greaca este la o distanță de 50 de kilometri de București
  Domeniul Greaca este la o distanță de 50 de kilometri de București

  „Platforma pe care este construită piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucătărie proprie, bar, saună, outdoor fitness, loc de joacă și piscină pentru copii, duşuri şi grupuri sanitare”, se arată scris pe site-ul locului. Plus de asta, dacă alegi să rămâi și seara, DJ-ul îți promite o petrecere reușită.

  PS: Piscina este deschisă până pe 15 octombrie, așa că poți profita de ea chiar și în zilele călduroase de toamnă târzie. Nu uita, însă, să-ți faci o programare înainte de a veni aici (+40765989295).

  Program:

  Luni-Duminică: 10:00 – 19:00

  Prețuri:

  Luni-Joi: 60 lei/adult, 30 lei/copil (cei peste 12 ani plătesc preț întreg)
  Vineri-Duminică: 80 lei/adult, 70 lei/copil cu șezlong, 50 lei/copil fără șezlong

  Opțiuni BONUS:

  Piscina Stejarii Country Club

  Dacă situația financiară îți permite și vrei o zi mai pe opulență, piscina Stejarii Country Club poate fi o variantă optimă pentru tine. Vei descoperi aici un bazin olimpic exterior, cu sistem de încălzire, dar și șezlonguri, cât și pavilioane private elegante.

  Există mai multe opțiuni de prețuri concepute pentru perioada verii, care includ ori un pachet de o săptămână, ori accesul pentru o zi. Stejarii Country Club îți oferă foarte multe metode de relaxare, în funcție de preferințe, iar cel mai bine suni la ei, pentru a vedea care sunt cele mai bune alegeri pentru tine și bugetul tău. În ceea ce privește piscina, o zi aici costă 125 euro de persoană.

  Program:

  Luni-Vineri: 6:00 – 23:00
  Sâmbătă-Duminică: 8:00 – 21:00

  Piscina Stejarii Country Club oferă un bazin olimpic exterior
  Piscina Stejarii Country Club oferă un bazin olimpic exterior

  Country Spa Snagov

  Un resort deosebit, poziționat pe malul lacului Snagov, deschis pentru răsfățul tău, din cap până în picioare. Complexul îți oferă opțiuni de SPA, cu pachete personalizate, în funcție de ceea ce ai nevoie, dar și un boutique hotel, dacă ai în plan o escapadă romantică sau o ieșire inedită cu prietena ta cea mai bună.

  Complexul Country Spa este poziționat pe malul lacului Snagov
  Complexul Country Spa este poziționat pe malul lacului Snagov

  Dacă alegi varianta hotelului, fie și numai pentru o seară, ai și opțiunea de piscină. Pare un loc tare frumos, înconjurat de verdeață, unde grijile și stresul nu-și au rostul. Este o idee bună pentru un trip lângă București, nu zici?

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  5 piscine pe lângă București unde să fugi de aglomerație și să te bucuri ...