LIFE

Piscine din Cluj-Napoca unde te vei simți ca în vacanță la mare

  Clujul, cu o economie în plină dezvoltare și foarte multe evenimente care au loc aici și care atrag oameni din toată România, de la Festivalul Internațional de Film Transilvania, la Electric Castle, Jazz in the Park sau Untold, e de vizitat. Și după piscinele din București, am zis să-ți povestim și de piscine din Cluj.

  Plus de asta, este înconjurat de natură și peisaje care merită explorate, iar salina Turda este la câțiva kilometri distanță și reprezintă o idee perfectă pentru o escapadă românească din Bucureștiul mult prea plin.

  Unde găsești piscine în Cluj

  Ne-am gândit că ți-ar prinde bine o listă de ștranduri și piscine din Cluj unde să te răcorești și să te bucuri de soare.

  PS: dacă știi și mai multe opțiuni frumoase, le așteptăm cu interes în secțiunea de comentarii de mai jos.

  1. Complex Clujana

   

  Pe strada Tăbăcarilor, la numărul 15B, vei descoperi un spațiu generos, înconjurat de natură, unde te poți relaxa în voie. În cadrul complexului Clujana ai la dispoziție atât șezlonguri amplasante pe gazon, dar și lângă pisicină, cât și o zonă de terasă, cu grill bar și pizzerie.

  Dacă ai copii, atunci poți veni cu încredere aici, deoarece există mai multe spații de joacă dedicate lor, cu tobogane și leagăne, dar și cu nisip.

  În ceea ce privește bazinele, cel pentru adulți are 1,56 de metri pe toată suprafața, dar există și unul pentru copii (20×10 metri), cât și un bazin baby (10×3 metri). Poți petrecere o întreagă zi aici, fără să-ți lipsească nimic. Cum îți sună?

  Tarife:

  Copii 0-2 ani – gratuit
  Copii 2-14 ani – 40 lei și 30 lei după ora 17:00
  Adulți: 50 lei de luni până vineri (40 lei după ora 17:00) și 60 lei în weekend (40 lei după ora 17:00)

  Mai multe detalii aici.

  2. Piscină Grand Hotel Italia

  Tot în Cluj, pe strada Strada Trifoiului, la numărul 2, poți alege o experiență mai inedită și anume piscina Grand Hotel Italia. Te așteaptă un spațiu elegant, o oază de liniște într-un oraș aglomerat, unde ai la dispoziție atât un restaurant cu preparate delicioase și light, specifice verii, dar și o listă întreagă de cocktail-uri.

  Nu se fac rezervări, dar clienții hotelului au prioritate, așa că ar fi bine să mergi de dimineață, dacă vrei să prinzi loc. Un alt beneficiu de care poți profita sunt masajele pe care le poți face aici, care în mod cert te vor relaxa și te vor face și mai tare să te simți ca-ntr-o vacanță. În timpul săptămânii, piscina este deschisă de la 10:00 la 20:00, iar în weekend de la 09:00 la 20:00.

  Tarife:

  Luni – Joi/bilet adulți – 100 lei, bilet copii (3-12 ani) – 60 lei, copii sub 3 ani – gratuit
  Luni – Vineri, după ora 16:00 – bilet adulți – 60 de lei, bilet copii (3-12 ani) – 40 lei, copii sub 3 ani – gratuit
  Vineri – Duminică și sărbători legale – bilet adulți – 150 lei, bilet copii (3-12 ani) – 100 lei, copii sub 3 ani – gratuit

  Mai multe detalii aici.

  3. Aqua Parc Florești

  La o distanță de 15 kilometri de Cluj și un drum de 23 minute cu mașina, vei ajunge în cadrul unui complex de agrement, întins pe 5000 metri pătrați, care-ți promite o distracție pentru toată familia sau alături de prietenii apropiați.

  Pe lângă faptul că pe timp de zi te poți bucura de natură, apă și soare, aici mai găsești și clubul Laguna, unde se fac petreceri seara, dar și Pensiunea „Casa Zânelor”, în cazul în care te hotărăști să ai parte de o experiență completă și să rămâi peste noapte.

  La Aqua Parc există un bazin pentru adulți, dotat cu hidromasaj, dar și tobogane de 115 metri și 70 metri lungime, pentru cei care iubesc adrenalina. Toate au fost recent renovate, astfel încât să ai parte de tot confortul necesar unei zile libere. Dacă vii alături de cei mici, află că și ei au parte de bazine speciale, cât și spații de joacă. Complexul este deschis zilnic de la 10:00 la 20:00.

  Tarife:

  Luni – Duminică/adulți: 50 lei
  Luni – Duminică/copii (3-14 ani): 40 lei

  Mai multe detalii aici.

  4. Oxygen POOL & Lounge

  Tot în afara orașului, dar la nu mai mult de 13 kilometri distanță, în mijlocul naturii, vei găsi un resort foarte cool, unde poți petrecere toată ziua, iar la final să te bucuri de un apus superb peste dealurile din jur. Piscina este mereu încălzită la 27 grade, nu lipsesc șezlongurile, atmosfera energică, cât și muzica de calitate.

  Spațiul este atent amenajat, astfel încât tu să ai parte de o experiență cât mai confortabilă – de la baldachine cozy, la zona de bar care te așteaptă cu cocktail-uri fresh, la cea de restaurant.

  Tot aici se organizează mereu party-uri, așa că ar fi bine să faci o rezervare din timp înainte să mergi. Piscina este deschisă în timpul săptămânii de la 10:00 la 19:00, iar în weekend de la 09:00 la 19:00.

  Tarife:

  Luni – Vineri/adulți: 100 lei (intrare 50 lei + 50 lei puncte valorice consumație)
  Sâmbătă – Duminică/adulți: 125 lei (intrare fără puncte valorice consumație)

  Mai multe detalii aici.

  5. SunGarden Resort

  Complexul poziționat la jumătate de oră cu mașina de Cluj se descrie drept un mic paradis, înconjurat de natură, mai exact lângă pădurea Baciu. Dacă îți plac legendele, atunci află că pădurea asta a fost inclusă în diverse topuri ale celor mai înspăimântatoare locuri din lume, unde unii oameni spun că se întâmplă fenomene neobișnuite.

  Cele mai frecvente anomalii care au fost semnalate în pădurea Hoia-Baciu de-a lungul timpului sunt problemele cu echipamentele electronice. La acestea se adaugă modificările de natură bio-fiziologică: senzaţii de rău, dureri de cap, frisoane, stări de greaţă, după cum informează Libertatea.

  Însă, în ciuda acestor povestiri, cei veniți la SunGarden Resort au avut parte doar de experiențe minunate, mai ales că spațiul este superb amenajat și pe lângă piscina exterioară unde poți face plajă și te poți bucura de liniște, ai și teren de golf, saună, dar și masaj.

  Mai mult, aici se organizează și petreceri pe timp de zi, cu DJ și muzică bună, cum ar fi The Sunkissed Social, care va avea loc pe 12 august. Dacă te tentează să petreci o noapte aici, atunci accesul la piscină este inclus în costul camerei.

  Tarife adulți (includ șezlong și prosop):

  Luni – Vineri: 100 de lei
  Sâmbătă – Duminică: 150 lei

  Copiii sub 5 ani au intrarea gratuită și nu se oferă prosop și/sau șezlong. Copiii între 5 și 12 ani primesc prosop, însă nu primesc sezlong, dacă se solicită sezlong pentru ei, se va achita tarif de adult.

  Mai multe detalii aici.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Piscine din Cluj-Napoca unde te vei simți ca în vacanță la mare