SHOPPING

Shopping: 20 obiecte pe care să le pui pe masa de Paște, dacă ai un buget total de până în 350 lei

  Există patru elemente care pot face masa de Paște să arate cu adevărat festiv: o traversă sau o față de masă de ocazie, o tavă sau un platou decorativ pe care să așezi ouăle roșii, o vază mică care să încapă printre farfurii, în care să pui câteva lalele, și un sfeșnic sofisticat. Dacă le bifezi pe acestea patru, deja nu mai contează dacă nu ai veselă specială pentru sărbătorile de primăvară sau pahare scumpe, din cristal.

  Cu un buget de cel mult 350 lei, le poți cumpăra pe toate patru, astfel încât să poți aranja o masă de Paște festivă, iar cei dragi ție să se simtă răsfățați. Venim în sprijinul tău cu sugestii pentru fiecare dintre cele patru categorii, iar dacă pui câte un obiect din fiecare în coș, nu vei depăși bugetul pe care l-am menționat.

  Sfeșnice și suporturi de lumânări

  suport pentru lumanare miniprix
  Suport vintage pentru lumânare, Miniprix, 51,20 lei

  Lumânările se potrivesc pe masa de dining indiferent dacă e sărbătoare sau nu, dar la Paște un astfel de obiect e practic indispensabil. Așa că de ce să nu-i cumperi un suport adecvat, cum e cel de la Miniprix, din metal cu aspect antichizat? Designul său e inspirat din natură, căci seamănă cu o plantă desfăcută în mijlocul căreia poți așeza lumânarea.

  sfesnic alb din ceramica ikea
  Sfeșnic din ceramică alb GODTAGBAR, IKEA, 19,90 lei

  Dacă masa de Paște pe care ți-ai imaginat-o are un stil mai degrabă minimalist, atunci poți alege un sfeșnic simplu. Modelul GODTAGBAR de la IKEA e alb, din ceramică, nu ocupă prea mult spațiu printre farfurii și va proteja fața de masă de picurii de ceară ce se vor prelinge pe lumânare pe măsură ce arde.

  suport pentru lumanare rosanne
  Suport pentru lumânare Rosanne, Vivre, 75,99 lei

  În eventualitatea în care vei pune masa de Paște afară, în grădină sau în foișor, îți va fi util un suport de lumânare cu protecție antivânt. Modelul Rosanne de la Vivre are un clopot de sticlă care se așază deasupra lumânării pentru a o feri de curenți, astfel încât să rămână aprinsă cât mai mult timp.

  suport pentru lumanare verde din ceramica
  Suport pentru lumânări verde din ceramică Bloomingville, The home, 55 lei

  Sfeșnicul verde din ceramică Bloomingville are un design mai degrabă de piesă-statement pe masă. E destul de înalt, căci care 24,5 centimetri, deci cu siguranță va ieși în evidență printre celelalte elemente din jur. Iar verdele-măslină poate crea un contrast plăcut cu ouăle vopsite.

  suport pentru lumanare
  Suport lumânare din metal Dia Villa Collection, Somproduct, 67 lei

  Auriul este o culoare potrivită pentru o masă festivă, dacă îți dorești să obții un aranjament ceva mai elegant. Iar suportul de lumânare din metal Dia ar putea fi obiectul perfect pentru decorul tău. Are o înălțime de 23,5 centimetri și un design care îl face potrivit pentru mai multe tipuri de ocazii.

  Naproane, traverse și fețe de masă

  fata de masa de paste
  Napron Sander Jacquards Garden, Sander, 88,50 lei

  Dacă nu vrei să folosești o față de masă pentru că vrei să lași blatul la vedere, ori pur și simplu preferi o față de masă albă, dar nu vrei ca aranjamentul să pară prea gol, poți folosi o traversă. Cea cu model floral de la Senso Days aduce aminte de paginile din atlasul de botanică, iar ilustrațiile multicolore sunt în ton cu primăvara, deci la fix pentru Paște.

  fata de masa de paste ikea
  Față de masă bej VARFINT, IKEA, 59,90 lei

  Imprimeul galben cu alb al feței de masă VARFINT de la IKEA poate fi folosită pentru mai multe ocazii. Iar pe masa de Paște va contrasta plăcut cu ouăle vopsite și florile din vază. E făcută din bumbac 100%, deci ușor de curățat la mașina de spălat.

  traversa_masa_decoratiuni_bucatarie
  Față de masă din bumbac Spring Flowers, Decorer, 69 lei

  O alegere îndrăzneață, dar care poate compensa în lipsa unor farfurii sofisticate, fața de masă Spring Flowers are o broderie multicoloră cu model floral. O poți folosi așa cum e, fără alte zorzoane cum ar fi traverse, șervețele textile ori obiecte încărcate cu fel de fel de detalii decorative.

  fata de masa de paste hm
  Față de masă din amestec de in, H&M, 89,99 lei

  O variantă mai simplă și mai adaptabilă din punct de vedere cromatic este fața de masă din amestec de in și bumbac de la H&M. Este albă cu dungi bleumarin și se potrivește pe o masă de dining în stil boho sau minimalist.

  fata de masa dantela
  Față de masă Nobila Casa, 65 lei

  Pentru un decor vintage s-ar potrivi cel mai bine fața de masă Nobila Casa, cu detaliu din dantelă pe margini. Este făcută din bumbac, are o nuanță delicată de crem, iar pe toată suprafața ei este decorată cu un model reliefat subtil și elegant.

  Boluri, tăvi sau platouri pentru ouăle roșii

  tava masa de paste pasari
  Decorațiune pasăre DYLA, Homelux, 59,90 lei

  Ouăle roșii ar trebui să fie la loc de cinste pe masa de Paște, deci ar fi bine să pui pe lista de cumpărături și o tavă sau un coș pentru ele, dacă nu ai deja în casă. Tava din beton de la Homelux e potrivită pentru o astfel de ocazie, e decorată cu trei vrăbii pe margine, iar datorită materialului rezistent și greu o poți folosi chiar și dacă iei masa afară.

  cos impletit pentru oua masa de paste
  Coș de pâine realizat manual, H&M, 39,99 lei

  Pentru o masă în stil boho, o alegere mai potrivită ar fi un coș împletit din paie sau din fibre de banane, cum e cel de la H&M. Este făcut manual și chiar dacă e pentru pâine, îl poți folosi pentru a așeza în el ouăle de Paște, împreună cu câteva fire de iarbă uscată.

  tava de servire miniprix
  Tavă din lemn pentru servire, Miniprix, 48 lei

  Un decor rustic cere o tavă din lemn pentru servire, iar cea de la Miniprix poate fi alegerea potrivită. Iar cele patru inserții albe par să fi fost special create pentru ouăle vopsite.

  platou cu picior bej
  Platou cu picior bej Kaili Kave Home, The Home, 40 lei

  Platoul cu picior bej Kali Kave Home s-ar integra mai bine pe o masă de Paște decorată minimalist, ori într-un dining în stil neotenic. Cu un diametru de 14 centimetri, nu ocupă prea mult loc printre platourile cu preparate tradiționale, iar când nu pui ouăle vopsite în el, îl poți folosi ca decorațiune, pe bibliotecă.

  platou oval din ceramica pentru masa de paste
  Platou multicolor oval din ceramică Heather Creative Collection, The Home, 86 lei

  Ceramica tradițională este o alegere potrivită pentru sărbătoarea Paștelui, iar dacă la masă pui acele boluri românești pentru ciorbă, vor merge de minune cu platoul de la The Home. E lung de 41 centimetri, deci nu trebuie să-ți faci griji că nu încap suficiente ouă roșii pe el.

  platou decorativ din portelan
  Platou decorativ din porțelan Easter, Somproduct, 66 lei

  Platoul decorativ din porțelan de la Somproduct e mai degrabă potrivit pe o masă de Paște elegantă, sofisticată, cu accente vintage. Este un obiect creat special pentru această sărbătoare, așa că în mijlocul lui vei observa un iepuraș lucrat în relief.

  Vaze numai bune de pus pe masa de Paște

  vaza din sticla transparenta
  Vază mică de sticlă, H&M, 19,99 lei

  Un detaliu mic, dar important pe masa de Paște, este o vază cu flori de primăvară. Poți alege una mică din sticlă transparentă, cum e cea de la H&M, în care e suficient să pui unul sau trei fire mici de lalele colorate.

  vaza verde pepco
  Vază Pepco, 12 lei (disponibilă în magazinele fizice)

  Dacă ai gândit tot ansamblul cu obiecte din ceramică, atunci și vaza trebuie să intre în rând cu ele. Cea de la Pepco are un model cu frunze în relief și o glazură lucioasă.

  vaza sticla galbena
  Vază de sticlă, Zara Home, 65,90 lei

  În cazul în care ai vrea totuși o vază din sticlă, însă cea complet transparentă e un pic prea minimalistă pentru tine, poți alege una din sticlă colorată. cea de la Zara Home este galbenă, așa că va merge la fix cu ouăle vopsite.

  vaza ceramica sculpturala rosie
  Vază ADAM roșie, Jysk, 27,50 lei

  O masă de Paște modernă cere o vază ceva mai impunătoare, cum e cea de la Jysk. Culoarea ei s-ar putea asorta cu ouăle tradiționale, iar forma sculpturală o poate pune în centrul atenției pe masă.

  vaza ceramica roz
  Vază roz GRADVIS, IKEA, 34,90 lei

  Și o vază roz poate fi potrivită pentru masa de Paște, mai ales dacă vorbim de un roz pastelat, cum e cazul modelului GRADVIS de la IKEA. E făcut din ceramică vitrificată cu caneluri verticale pe toată suprafața.

  vaza alba din ceramica
  Vază albă din ceramică Small Hubsch, The Home, 57 lei

  Simplă și delicată, această vază mică de la The Home poate fi o soluție elegantă pentru o masă de Paște prea încărcată. Nu deranjează vizual printre alte obiecte ceva mai colorate, căci e complet albe și singurele elemente care ies în evidență sunt dungile verticale reliefate.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 20 obiecte pe care să le pui pe masa de Paște, dacă ai un buget tot...