Bucătărie

8 farfurii din ceramică de pus pe masă, nu în vitrină

Bunicii noștri puneau porțelanurile în vitrină, iar farfuriile frumoase le țineau de bune pentru mesele de Crăciun și Revelion. Noi punem tot ce avem pe masă, căci găsim tot timpul modele de farfurii din ceramică din ce în ce mai interesante. 

Am făcut un tur al magazinelor cu ceramică şi ţi-am pregătit o listă pe care sigur o vei încheia cu cel puţin un obiect în lista ta de dorinţe:

Animals

Animals, The Home, 529 lei

The Home îți propune să îți aduci animalele preferate la masă, sub forma unui set de șase farfurii din ceramică cu aspect vintage și ilustrate minimalist în negru. Privirile expresive ale animalelor vor aduce candoare și delicatețe.

Mosaic

Mosaic, The Home, 185 lei

Farmecul mozaicului atrage atenția pe farfuriile Pols Potten, fiecare cu alt model. Exotice dar rafinate, ele pot face diferența dintre o cină obișnuită și una care celebrează o ocazie specială.

Kintsugi

Kintsugi, The Home, 174 lei

În arta japoneză Kintsugi, oamenii lipesc cu aur un obiect spart. În felul ăsta, îl reciclează, iar el devine și mai valoros. The Home imită tehnica și vin cu această farfurie din porțelan care sigur ca stârni câteva întrebări la cina cu prietenii. 

Terra

Terra, Rosehome, 63 lei

Modelul Rose cu tușe albe completează o zona de dining glam, cu finisaje metalice aurii. Poate fi folosită atât pentru felul principal, cat și pentru desert. De menţionat este şi că poate fi introdusă în cuptor.

Roca

Roca, Rosehome, 198 lei

Îți dorești un look elegant, pentru care să pară că n-ai lucrat deloc? Alege farfurii cu finisajele neșlefuite. RoseHome are un model cu margini rugoase și glazură mată, ideal pentru o adunare cu prietenii sau familia, de ocazii speciale.

Earthenware

Earthware, Zara Home, 23 lei

Dacă îți dorești ceva clasic, dar cu aer modern, la Zara Home există un set cu aspect vintage creat printr-o broderie ușor ieșită în relief. Musafirii vor fi încântaţi. 

Costa Nova

Costa Nova, Bonami, 62 lei

Textura lucioasă a acestei farfurii turcoaz îți dă impresia că te afli în fața unei ape cristaline. Este realizată din ceramică în Portugalia şi este un model adecvat pentru mașina de spălat, cuptor și cuptorul cu microunde.

Faux

Faux, Bonami, 28 lei

Tot textura este vedetă acestei colecții de la Premier Housewares. Explozia de energie pe care o emană acest model a cărei textură de crocodil şi finisaj metalic amintesc de anii ’90 va schimba imediat atmosfera mesei. Consideră această opțiune dacă ai o zonă de dining jucăușă și versatilă.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
icon

Din espressor în vitrină: cum au fost folosite capsulele de cafea pentru două...