Bucătărie

8 farfurii din ceramică de pus pe masă, nu în vitrină

publicat pe 21 ian. 2020

  Bunicii noștri puneau porțelanurile în vitrină, iar farfuriile frumoase le țineau de bune pentru mesele de Crăciun și Revelion. Noi punem tot ce avem pe masă, căci găsim tot timpul modele de farfurii din ceramică din ce în ce mai interesante. 

  Am făcut un tur al magazinelor cu ceramică şi ţi-am pregătit o listă pe care sigur o vei încheia cu cel puţin un obiect în lista ta de dorinţe:

  Animals

  Animals, The Home, 529 lei

  The Home îți propune să îți aduci animalele preferate la masă, sub forma unui set de șase farfurii din ceramică cu aspect vintage și ilustrate minimalist în negru. Privirile expresive ale animalelor vor aduce candoare și delicatețe.

  Mosaic

  Mosaic, The Home, 185 lei

  Farmecul mozaicului atrage atenția pe farfuriile Pols Potten, fiecare cu alt model. Exotice dar rafinate, ele pot face diferența dintre o cină obișnuită și una care celebrează o ocazie specială.

  Kintsugi

  Kintsugi, The Home, 174 lei

  În arta japoneză Kintsugi, oamenii lipesc cu aur un obiect spart. În felul ăsta, îl reciclează, iar el devine și mai valoros. The Home imită tehnica și vin cu această farfurie din porțelan care sigur ca stârni câteva întrebări la cina cu prietenii. 

  Terra

  Terra, Rosehome, 63 lei

  Modelul Rose cu tușe albe completează o zona de dining glam, cu finisaje metalice aurii. Poate fi folosită atât pentru felul principal, cat și pentru desert. De menţionat este şi că poate fi introdusă în cuptor.

  Roca

  Roca, Rosehome, 198 lei

  Îți dorești un look elegant, pentru care să pară că n-ai lucrat deloc? Alege farfurii cu finisajele neșlefuite. RoseHome are un model cu margini rugoase și glazură mată, ideal pentru o adunare cu prietenii sau familia, de ocazii speciale.

  Earthenware

  Earthware, Zara Home, 23 lei

  Dacă îți dorești ceva clasic, dar cu aer modern, la Zara Home există un set cu aspect vintage creat printr-o broderie ușor ieșită în relief. Musafirii vor fi încântaţi. 

  Costa Nova

  Costa Nova, Bonami, 62 lei

  Textura lucioasă a acestei farfurii turcoaz îți dă impresia că te afli în fața unei ape cristaline. Este realizată din ceramică în Portugalia şi este un model adecvat pentru mașina de spălat, cuptor și cuptorul cu microunde.

  Faux

  Faux, Bonami, 28 lei

  Tot textura este vedetă acestei colecții de la Premier Housewares. Explozia de energie pe care o emană acest model a cărei textură de crocodil şi finisaj metalic amintesc de anii ’90 va schimba imediat atmosfera mesei. Consideră această opțiune dacă ai o zonă de dining jucăușă și versatilă.

   

   

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  8 farfurii din ceramică de pus pe masă, nu în vitrină