DESIGN EXTERIOR

Shopping: 28 piese de mobilier și seturi de grădină de la 7 magazine la care mergi frecvent

  O canapea de exterior, un fotoliu din ratan, un balansoar în care să te afunzi la soare – tu ce ai mai pune pe lista cu mobilier de grădină de cumpărat acum, la început de iunie? Avem noi câteva idei și le-am adunat mai jos, ca să le poți lua cu tine când mai ajungi la marile magazine de bricolaj.

  Plimbările lungi și dese la magazinele pentru casă sunt cheia locuințelor frumos amenajate. Cel puțin asta e concluzia pe care o poți trage dacă ai fost măcar o dată în weekend la vreun astfel de complex comercial. Cumpărăturile de mobilier și accesorii pentru amenajare par să fie în topul listei cu activități preferate în timpul liber la români. Și dacă tot se întâmplă să ajungi des într-un astfel de magazin, îți facem și o listă de cumpărături mai jos. Ca să știi ce să cauți și ce să alegi când te uiți după mobilier de grădină la Leroy Merlin, Ikea, Dedeman, Jysk, Hornbach, Mobexpert sau Brico Depot.

  1. Mobilier de grădină la Mobexpert

  La limita superioară a categoriei de preț, opțiunile de mobilier de grădină de la Mobexpert implică, într-adevăr, o investiție mai mare. Dar merită dacă ai ceva bani puși deoparte și vrei să-i acorzi amenajării grădinei. Piesele din colecția de exterior au un design modern, linii precise, nuanțe ușor de integrat și asortat cu fațada sau foișorul din curte, și materiale rezistente la intemperii.

  2. Mobilier de grădină în noua colecție IKEA

  Dacă preferi stilul nordic, formele moderne și elementele pentru relaxare, merită să răsfoiești colecția de mobilier de grădină de la IKEA. Au piese din lemn de esență tare, potrivite pentru spații exterioare cu amenajări ceva mai sobre, dar și accesorii distractive, cum ar fi balansoare și hamace, din materiale sintetice care rezistă la orice condiții meteo.

  3. Mobilier de grădină la Jysk

  Confortul primează la Jysk, așa că în colecția lor de piese de grădină găsești mai multe opțiuni de canapea de exterior și seturi complete. Unele obiecte au un design ușor minimalist, în clasicul stil nordic, însă găsești și opțiuni potrivite stilului boho chic. Și s-ar putea să ai noroc să prinzi și unele reduceri dacă te duci în timp util la cumpărături.

  4. Mobilier pentru grădină la Dedeman

  Cu o vizită la Dedeman îți poți mobila întreaga grădină, de la zona de socializare cu fotolii și canapea, la zona de luat cafeaua, la bronzat și relaxat în balansoar. Gama de grădină se axează pe materiale rezistente la intemperii, precum ratanul sintetic, și stil modern.

  5. Mobilier pentru grădină la Brico Depot

  Cu piesele pe care le găsești la Brico Depot poți amenaja o grădină în stil boho, perfectă pentru relaxare, care să-ți dea senzația că ești undeva în vacanță. Ratanul cu aspect natur se integrează de minune în peisajul natural, la fel și lemnul – dacă le așezi împreună, obții o amenajare armonioasă și cozy.

  6. Mobilier pentru grădină la Leroy Merlin

  Dacă preferi lemnul în ceea ce privește piesele de mobilier de grădină, la Leroy Merlin ai cele mai multe șanse să găsești ceva pe gustul tău. Au multe opțiuni din acest punct de vedere, iar majoritatea sunt în stil scandinav. În cazul multora dintre ele, cadrul din lemn natur contrastează plăcut cu tapițeriile și accesoriile textile în nuanțe deschise.

  7. Mobilier de grădină la Hornbach

  La Hornbach poți descoperi piese de grădină la prețuri mici, dacă vrei să-ți amenajezi grădina rapid și cu bani puțini. Și ai la dispoziție o colecție vastă, cu o mulțime de piese cochete, unele moderne, altele care promit să-ți aducă în grădină farmecul de altădată.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 28 piese de mobilier și seturi de grădină de la 7 magazine la care ...