Curte

Shopping: 10 căsuțe de grădină pentru bugete și proiecte mici și mari

  Fiecare proiect DIY făcut te lasă cu câteva unelte noi în inventar. Dacă la unele tot ce trebuie să cumperi sunt câteva suluri de hârtie abrazivă, altele cer investiții mai mari, cum ar fi un fierăstrău electric. Și dacă ai ajuns, după mai bine de un an de pandemie, să ai tot felul de scule și niciun loc de depozitare pentru ele, atunci te invităm să verifici lista noastră cu căsuțe de grădină.

  Astfel de construcții pot fi o soluție practică pentru cei care stau la casă, pentru că îți pot elibera depozitările din interior și te ajută să-ți organizezi mai bine arsenalul. Să mai pomenim că unele dintre ele sunt de-a dreptul frumoase și îți pot oferi suficient spațiu chiar și să le folosești ca atelier?

  Căsuțe de grădină pentru bugete și spații mici

  1. Căsuță de grădină Keter Darwin

  casuta de gradina keter darwin
  Căsuță de grădină Keter Darwin, Magazin-unelte.ro, 1690 lei

  Mică, dar suficient de încăpătoare pentru o trusă generoasă de unelte, căsuța de grădină Keter Darwin are o înălțime de 205 centimetri și o suprafață totală de aproximativ doi metri pătrați. Este dotată cu o fereastră fixă care permite pătrunderea luminii, dar și cu un ventilator care asigură circulația aerului pentru a-ți proteja obiectele depozitate de umiditate. Podeaua rezistă la sarcini de până la 150 kilograme pe metru pătrat. Și, bineînțeles, e rezistentă la orice condiții meteo, căci e făcută dintr-un material rezistent, ce are bază diverse rășini, iar construcția are pereți dubli.

  2. Magazie de unelte pentru grădină

  sopron lemn
  Magazine unelte de grădină din lemn de pin, vidaXL, 1329 lei

  Echipată cu trei rafturi și un compartiment lateral mare, magazia de la vidaXL e perfectă pentru depozitat unelte de grădină sau pentru diverse proiecte DIY. Însă nu poate servi și drept atelier, căci e destul de scundă, cu 123 centimetri înălțime. Construcția e făcută din lemn de pin tratat, are ușă dublă și trebuie neapărat prinsă de peretele casei, ca să nu se răstoarne. Dar stai fără grijă, sistemul de prindere vine în pachet.

  3. Magazie clasică cu podea

  casuta gradina lemn hornbach
  Magazie clasică cu podea, Hornbach, 1090 lei

  Soluția ideală pentru un buget mic este magazia de la Hornbach, construcție care se vinde la unul dintre cele mai accesibile prețuri din gamă. Are o suprafață totală de 1,2 metri pătrați și o înălțime de 135 centimetri. E perfectă pentru depozitare în grădină și e făcută din lemn.

  4. Șopron de grădină din oțel galvanizat

  casuta de gradina maro inchis
  Șopron de grădină maro din oțel galvanizat, vidaXL, 1539 lei

  Cu un aspect un pic mai modern și ideală dacă ai o fațadă a casei închisă la culoare, căsuța de grădină din oțel galvanizat maro poate adăposti tot felul de unelte și utilaje de grădinărit. Le va proteja cu succes de praf, murdărie, vânt și ploaie. Este echipată cu guri de aerisire, ca să reducă acumularea de umezeală și mirosul, iar acoperișul înclinat asigură o bună scurgere a apei pe timp de ploaie.

  5. Căsuță de grădină Keter Manor

  casute de gradina keter manor
  Căsuță de grădină Keter Manor, Magazin-unelte.ro, 1670 lei

  Compactă și cochetă, căsuța de grădină Keter Manor nu e genul de construcție care să-ți strice estetica în curte. Are un design simplu și eficient, cu pereți gri făcuți dintr-un material compozit pe bază de rășini, care nu ruginește. Este prevăzută cu un panou de ventilație, iar fereastra laterală permite pătrunderea luminii naturale înăuntru.

  Căsuțe de grădină pentru bugete și proiecte mari

  6. Căsuță de grădină Keter Newton

  casute de gradina keter newton usa dubla
  Căsuță de grădină Keter Newton, Magazin-unelte.ro, 8640 lei

  Dacă vrei ceva mai mult spațiu de depozitare și poate chiar suficient pentru un mini-atelier, orientează-te la căsuțe de grădină de buget mare. Cum e modelul Keter Newton cu ușă dublă, care are o suprafață interioară totală de 6,54 metri pătrați. Căsuța e făcută din Evotech, un material compozit cu aspect de lemn, însă mult mai rezistent în timp și fără pretenții de întreținere.

  7. Căsuță de grădină MONTLIEU

  casute gradina lemn
  Căsuță de grădină MONTLIEU, eMAG, 6000 lei

  Modelul MONTLIEU arată ca o adevărată cabană în miniatură. Are 10 metri pătrați, deci nu doar că îți oferă suficientă depozitare și pentru sculele de tâmplărie, și pentru cele de grădinărit, dar cu siguranță îl poți folosi ca atelier. Construcția este făcută din lambriu de rășinoase, ușile sunt duble și dotate cu ferestre ce permit pătrunderea luminii, iar acoperișul este prevăzut cu învelitoare din carton bitumat hidrofug. Singurul dezavantaj este că nu vine cu podea, așa că se recomandă montarea pe o șapă de beton sau pavele.

  8. Căsuță de grădină Konsta Kubic Woodhouse

  magazie lemn
  Căsuță de grădină Konsta Kubic Woodhouse, Hornbach, 6499 lei

  O construcție din lemn cu aspect modern, Konsta Kubic Woodhouse aproape că nu pare a fi o simplă căsuță de grădină. Modelul are dublu rol, căci oferă și spațiu de depozitare închis, și o zonă de terasă deschisă, dar adăpostită. Deci e perfectă pentru activități de recreere, cum ar fi proiecte DIY cu copiii în sezonul cald. La sol ocupă o suprafață de 9,57 metri pătrați.

  9. Căsuță de grădină Bertilo Man Cave Pento

  casuta gradina gri
  Căsuță de grădină Bertilo Man Cave Pento, Hornbach, 5990 lei

  Dar dacă modelele de mai sus nu se potrivesc cu grădina și fațada casei tale, și tot ceva simplu și neutru cauți, atunci s-ar putea să-ți placă modelul Bertilo Man Cave Pento. Are 6,5 metri pătrați, acoperiș într-o singură apă, dar înclinat, ca să permită scurgerea precipitațiilor, și e făcută din lemn cu finisaj gri deschis. Are și podea integrată, iar geamurile sunt din sticlă securizată.

  10. Căsuță de grădină Oakland

  casuta de gradina maro-gri antracit
  Căsuță de grădină Oakland, Mobi Garden, 5000 lei

  O altă variantă modernă este căsuța de grădină Oakland, cu finisaj gri-maroniu antracit. E fabricată dintr-o compoziție de rășini rezistente la factorii de mediu și are o suprafață de 4,5 metri pătrați. Are uși duble care permit un acces ușor la uneltele depozitate, iar materialul pereților se poate găuri astfel încât să-ți instalezi rafturi înăuntru, dacă ai nevoie de mai multă organizare.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 căsuțe de grădină pentru bugete și proiecte mici și mari