Baie

Cum îți poți transforma complet baia fără să schimbi gresia și faianța

  Chiar dacă e una dintre cele mai mici încăperi din casă, costurile pentru renovarea băii nu sunt la fel de mici. De aceea, dacă vrei o soluție rapidă, la îndemână și nu foarte costisitoare, poți schimba look-ul băii tale fără să fie nevoie să schimbi plăcile ceramice, ci doar să le vopsești.

  Bineînțeles, cu o vopsea specială rezistentă la apă.

  De ce este o idee bună să alegi vopsea pentru baie în loc de faianță

  Dacă alegi vopsea pentru baie în loc de faianță, știi deja probabil că acesta este un produs accesibil, ușor de aplicat fie de tine, fie de un profesionist.

  baie lavabila waterproof bej
  Vopseaua lavabilă rezistentă la apă este o alegere convenabilă și durabilă.

  Vopseaua waterproof are proprietăți diferite de vopseaua lavabilă cea de toate zilele, așa că trebuie tratată cu atenție. Îți recomandăm, așadar, să apelezi la un meșter priceput dacă nu ai mai lucrat cu acest material înainte. Sau să te documentezi temeinic înainte.

  Vopseaua pentru baie este ușor de curățat și este mai durabilă

  Pereții vopsiți cu vopsea waterproof sunt mult mai ușor de curățat. Ai nevoie doar de apă și detergent special ori detergent de rufe sau vase, cel din urmă fiind eficient în curățarea grăsimii prezentă adesea pe suprafețele din baie. Spală pereții și aceștia își vor recăpăta imediat strălucirea.

  Pe lângă faptul că este ușor de întreținut, dacă alegi vopsea pentru baie în loc de faianță ai siguranța că ai optat pentru un finisaj durabil, pe care îl poți schimba peste câțiva ani, dacă te plictisești.

  Sfat: dacă pereții se coșcovesc, au o suprafață abrazivă sau nu ai îndepărtat încă atât cât ai putut din straturile precedente de vopsea, treci la treabă. Pereții trebuie să fie netezi înaintea aplicării vopselei impermeabile pentru un aspect premium.

  vopsea rezistenta la apa gri
  Dacă alegi vopsea pentru baie poți schimba designul băii tale mult mai des, cu mai puțini bani.

  Vopseaua waterproof este disponibilă într-o varietate de culori

  Vopseaua waterproof este disponibilă într-o varietate de culori, așa că ai șanse mari să găsești nuanța perfectă pentru casa ta.

  Vopseaua waterproof te protejează de apariția ciupercilor și a mucegaiului

  Vopseaua rezistentă la apă este concepută pentru a ține umezeala sub control. Dacă este aplicată corect, vopseaua poate preveni creșterea ciupercilor și mucegaiului, protejându-ți astfel casa și sănătatea.

  Sfat: asigură-te că suprafața pe care vrei să o vopsești este uscată înainte să aplici vopseaua waterproof.

   

   

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Cum îți poți transforma complet baia fără să schimbi gresia și faianța