Sponsored

63 de proiecte de amenajare semnate de designeri și arhitecți din România în 2021

  Amenajări premiate, proiecte inspiraționale și semnătura unor arhitecți și designeri de interior cu renume la noi, în România, dar și pe plan internațional. Toate se regăsesc acum în cea de-a șasea ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior” publicat de asociația RIDA (Romanian Interior Design Association).

  Albumul a fost lansat pentru prima dată în anul 2017 și este un proiect de referință pentru designul de interior din România. Ediția din 2022 se distinge printr-un număr record de 432 de pagini.

  Pagini în care găsești din belșug inspirație pentru amenajarea locuinței tale după ultimele tendințe, cu soluții ingenioase și idei care merită replicate. Iar coperta este semnată de designerul internațional Karim Rashid, care a făcut parte și din echipa curatorială, alături de Yvonne Toader și Andra Marinescu.

  Proiecte premiate

  Printre toate cele 63 de proiecte rezidențiale din toată țara, prezentate în detaliu, se numără și câteva amenajări premiate la Bienala de Arhitectură București 2021, Anuala de Arhitectură București 2021 și European Property Awards 2021 – 2022. Albumul se găsește în librăriile Cărturești din toată țara, dar și online pe www.designdeinterior.ro.

  Sfaturi de la specialiști

  album lifestyle design interior
  Album Lifestyle Design Interior, RIDA, 69 lei

  Fiecare dintre proiectele detaliate în paginile albumului vine la pachet cu sfaturi de la specialiști. Ai ocazia să afli din surse sigure cele mai utile trucuri de design și ultimele tendințe. În plus, ai acces la informații din culise, despre întregul proces de implementare a unui concept de amenajare.

  Iar în pauzele de admirat fotografii cu interioare, poți citi interviuri în exclusivitate cu arhitecți, designeri, dar și personalități din showbiz.

  Noul album „Lifestyle Design Interior” a fost tipărit cu sprijinul partenerilor Kerama Marazzi, Porcelanosa Grupo, Laufen, Delta Studio, Steinberg, Egger și Dalet. Sponsorii principali sunt Kludi, Wienerberger, Grohe, Kuma, Alukonigstahl, Ravak, Knauf Insulation, Knauf danoline, Porta Doors, Liv, Franke și Vernis. Printre sponsori se numără și LG, SanSwiss, Electrolux, Blum, Barlinek, Alumil, Kitchen Ink, Mendola Fabricas, Argenta, Fibrex și Sense.
  Foto principală: proiect realizat de echipa indoodesign, prezentat în albumul Lifestyle Design Interior 2022
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Creditele ipotecare ale viitorului sunt online și deja le poți obține mult ma...