Design Interior

Shopping la reduceri: 10 canapele extensibile la prețuri sub 3000 de lei

Cine n-are nevoie de o canapea și cine n-ar dori-o la un preț redus? Acum că ți-am captat interesul, te ajutăm să iei și cea mai bună decizie, după ce am scormonit prin oferta magazinelor specializate în mobilă și decorațiuni și am găsit zece modele de canapele extensibile pentru toate gusturile și nevoile.

Pentru că magazinele home&deco se bat în oferte speciale care de care mai tentante, îți recomandăm să nu mai pierzi timpul. Oferta unora dintre aceste site-uri specializate va expira în curând, așa că este bine să cântărești bine ceea ce îți dorești, dar să te și grăbești să prinzi acel preț special. Ca să îmbinăm utilul cu plăcutul, am făcut o selecție de canapele extensibile potrivite mai multor stiluri de amenajare, pe care le găsești la prețuri rezonabile.

Cu tapițerie textilă

Canapea, 1.840 lei, Iedera

Vizual, poate fi piesa dominantă dintr-o încăpere, iar funcțional, se poate transforma într-un pat de o persoană, cu o dimensiune a zonei de dormit de 198x89x83 centimetri. În plus, de ea strânsă se pot bucura trei sau chiar patru persoane. Chiar dacă tapițeria din material textil viu colorat poate părea dificil de îngrijit, producătorii te asigură că rezistă bine la uzură. Structura canapelei este din lemn de eucalipt.

Canapea, 1.840 lei, Iedera

Preț vechi: 2.300 lei
Preț nou: 1.840 lei

Din lemn de pin și poliester

Canapea, 1.525 lei, The Home

Este genul de canapea care se pierde în decor, perfectă pentru casele cu suprafețe mici, precum livingul unei garsoniere open space. Strânsă, ocupă foarte puțin spațiu, datorită lățimii ei de doar 90 de centimetri. La nevoie, poate deveni loc de dormit pentru o persoană, lățimea extinsă ajungând la 107 centimetri. În caz că nu dispui de destule scaune pentru prietenii tăi, canapeaua La Forma oferă loc pentru trei persoane.
Preț vechi: 1.860 lei
Preț nou: 1.525 lei

Din textil și lemn de pin

Canapea, 1.650 lei, The Home

O propunere de la același magazin online, cu două diferențe notabile: culoarea și materialul textil al tapițeriei. Este potrivită caselor amenajate într-un stil industrial-chic, datorită structurii ei din lemn de pin și placaj. Foarte îngustă, cu o lățime de doar 81 centimetri strânsă și  100 x 184 centimetri întinsă.
Preț vechi: 1.850 lei
Preț nou: 1.650 lei

Cu trei locuri

Canapea, 1.000 lei, Jysk

Un produs redus exclusiv online, care se potrivește celor care merg pe principiul less is more. Se înscrie printre canapelele ce oferă confort sporit și economie de spațiu. Suprafața ei extinsă poate găzdui și două persoane, mai suple ce-i drept: 108 x 191 centimetri. Spațiul de șezut oferă loc pentru trei persoane.
Preț vechi: 1.299 lei
Preț nou: 1.000 lei

Cu structură din lemn masiv

Canapea, 1.250 lei, Jysk

Mult mai vesel este acest model, tot de la Jysk, care respectă și stilul scandinav cel practic, și căldura unei case tipic românești. Poate părea foarte îngustă, dar nu e chiar așa, căci, extinsă, ajunge la dimensiuni de 125 x 200 centimetri. Strânsă, ocupă foarte puțin spațiu și este ușor de manevrat, cu o greutate de 47 kg.
Preț vechi: 1.699 lei
Preț nou: 1.250 lei

Cu extensie generoasă

Canapea, 2.399 lei, Vivre

Un produs cu un spațiu generos de dormit și cu un design modern. Cam despre asta este vorba, culoarea fiind un plus estetic al canapelei găsite în secțiunea de reduceri a site-ului Vivre. Cu un cadru din lemn și tapițerie din material textil, canapeaua are dimensiuni ale patului foarte generoase: 150x 190 centimetri. Extinsă, chiar aduce cu un pat, cu tăblie individuală pentru fiecare ocupant al ei, așa că nu e musai să o strângi de fiecare data când o folosești.

Canapea, 2.399 lei, Vivre

Preț vechi: 4.300 lei
Preț nou: 2.399 lei

Cu tapițerie din in

Canapea, 2.299 lei, Vivre

Tot de la Vivre și tot redusă generos e și această canapea pretabilă unei locuințe mai mari. Se extinde până la 105×180 centimetri, iar pe pernă pot lua loc trei oameni. Structura ei este din lemn de mesteacăn, tapițeria din in, umplutura din spumă, iar pernele decorative sunt incluse în preț.

Canapea, 2.299 lei, Vivre

Preț vechi: 5.515 lei
Preț nou: 2.299 lei

Cu mult spațiu de depozitare

Canapea, 2.468 lei, Insignis

Produsă în România, canapeaua din imagine este o alegere pentru cei care vor să o folosească în loc de pat și să salveze spațiu. Modelul are perne cât se poate de confortabile, se extinde până la 150×180 centimetri, are spătar rabatabil și ladă de pat. Disponibilă la comandă, canapeaua se livrează în circa patru săptămâni.
Preț vechi: 3.290 lei
Preț nou: 2.468 lei

Colțar cu șezlong interschimbabil

Colțar, 2.100 lei, Mobexpert

Suprafața pentru dormit are o extensie de 196 x 143 centimetri, îndeajuns pentru două persoane. În plus, canapeaua are ladă pentru depozitare și un șezlong versatil, care poate fi montat în două moduri diferite, la alegere. Reducerea nu este foarte mare, dar prețul este de neratat.

Colțar, 2.100 lei, Mobexpert

Preț vechi: 2.625 lei
Preț nou: 2.100 lei

Colțar cu șezlong dreapta/stânga

Colțar, 2.727 lei, Mobexpert

Tot din familia colțarelor, un model foarte reușit din punct de vedere estetic, cu referire în primul rând la superba nuanță de bleu a stofei. Fie că îl folosești drept pat pentru oaspeți, fie ca loc de relaxare pentru familie, colțarul este cât se poate de funcțional, cu un șezlong ce poate fi așezat atât pe dreapta lui, cât și pe partea lui stângă. Tipul de extensie este sertar cu roți, iar patul poate ajunge până la 225 x 138 centimetri.
Preț vechi: 3.895 lei
Preț nou: 2.727 lei

Modelele de canapele extensibile din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Before&after: de la un bungalou în care creșteau copaci, la acasă pentru...