DESIGN INTERIOR

Shopping la reduceri: 9 comode TV cu prețul sub 1000 de lei

  Spații de depozitare pentru cărți și alte acareturi, suporturi pentru televizoare și piese de mobilier care completează amenajarea a.k.a comode pentru televizor. Am făcut o selecție de nouă comode care sunt la reduceri în perioada asta, din care îți poți alege preferata.

  Noi te ajutăm, mai jos, cu idei de comode potrivite oricărui stil, toate la reduceri. Atenție! Oferta unora dintre aceste site-uri specializate va expira în curând, așa că este bine să cântărești bine ceea ce îți dorești, dar să te și grăbești să prinzi acel preț special.

  Comodă albă

  Set comodă TV și raft de perete, Vivre

  Un model de comodă care se pierde în amenajare, dacă vorbim de o casă cu pereții vopsiți alb, cu design modern și practic. Are trei rafturi și un sertar cu ușă rabatabilă și vine la pachet cu un raft de perete. Lungimea comodei este de 153 centimetri, iar cea a raftului, de 150.
  Preț vechi: 1.169 lei
  Preț nou: 439 lei

  Luciu și metal auriu

  Comodă TV Polka, Vivre

  Ceva mai scumpă, dar la un preț cu 1.000 de lei mai mic decât cel inițial, această comodă are un aer foarte rafinat, grație designului și amestecului de materiale: PAL melaminat și metal auriu. Spațiul de depozitare este unul destul de generos pentru o comodă, iar lungimea ei este de 160 centimetri.
  Preț vechi: 1.896 lei
  Preț nou: 899 lei

  Stejar închis la culoare

  Comodă TV cu două uși și un sertar, Mobexpert

  Ideală pentru un living mobilat clasic, comoda are două uși, un sertar și un raft, iar lemnul din care este realizată are o nuanță impozantă de stejar.
  Preț vechi: 697 lei
  Preț nou: 558 lei

  Metal și lemn gri

  STREET Comodă TV, Mobexpert

  Acest produs are un design mult mai simplu, dar și mai pretențios. Creată din panouri aglomerate din lemn, cu picioarele din metal, comoda are un sertar și două rafturi generoase. Dimensiunile ei sunt de 105 x 48 x 65 centimetri, iar nuanța de gri închis este una actuală și plăcută.
  Preț vechi: 1.420 lei
  Preț nou: 994 lei

  Stejar alb și gri

  Comodă TV cu sertare Kent, Dedeman

  Un produs cu un preț pentru toate buzunarele, bașca cu un aspect modern. Această comodă TV are o lungime de 150 centimetri, are două sertare și două rafturi destul de încăpătoare, iar combinația de PAL în nuanțele de stejar alb și stejar gri o face să nu pară deloc ieftină, în ciuda prețului.
  Preț vechi: 369 lei
  Preț nou: 319 lei

  Trei sertare și lemn natur

  Comodă TV cu 3 sertare, Somproduct

  Comoda TV cu trei sertare are această calitate deosebită: este o piesă de mobilier atemporală, care nu trebuie neapărat înnoită, peste ani. Tonurile ei gri o fac specială, funcțională fiind grație spațiului de depozitare destul de generos. Are o lungime de 147 centimetri și o greutate de 42 kilograme.
  Preț vechi: 615 lei
  Preț nou: 505 lei

  Metal cromat și mult alb

  Comodă TV din PAL și MDF, Somproduct

  Am ales un produs care depășește foarte puțin limita de preț, sedusă de designul lui deosebit. Comoda din imagine se potrivește unui living și unui gust ultra moderne, prin finisajul ei super lucios și combinația de nuanțe deschise. Lungimea ei este de 210 centimetri, sertarele au sistem de închidere Soft Close, iar mânerele lor sunt din metal cromat.
  Preț vechi: 1.265 lei
  Preț nou: 1.038 lei

  Chilipir!

  Comodă TV GENTOFTE, Jysk

  Practică, practică, de trei ori practică. Dacă ești mai mult genul funcționalitate și mai puțin ahtiat după estetic, această comodă poate fi o opțiune. Prețul este imbatabil, iar comoda te ajută să salvezi foarte mult spațiu, prin elementele ei de depozitare. Are două sertare cu uși și nu mai puțin de patru rafturi și este perfectă pentru o casă mică.
  Preț vechi: 499 lei
  Preț nou: 350 lei

  Piesă!

  Comodă TV KALUNDBORG, Jysk

  Ultimul model propus de noi se pretează caselor luminoase, decorate în tonuri deschise sau all white. Partea de rafinament este dată de blatul din lemn masiv de pin și de combinația de culori alb și maro. Pentru depozitare are două sertare, o ușă și un raft.
  Preț vechi: 1.499 lei
  Preț nou: 1.000 lei

  Modelele de comode din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping la reduceri: 9 comode TV cu prețul sub 1000 de lei