SHOPPING

Shopping: 12 piese de mobilier și accesorii pentru o amenajare sofisticată, la reduceri pe The Home

  Îți poți face locuința să arate de milioane chiar dacă nu-ți permiți să cheltui mii de euro pe piese de mobilier semnate de designeri cu renume. Cum? Simplu, cumperi un singur obiect mai scump care are potențialul să-ți facă toată amenajarea să arate premium. Și nu oricând, ci atunci când sunt reduceri și prețurile scad sub 1.000 lei. Ca acum, de exemplu.

  Unele piese de mobilier au acel je-ne-sais-quoi. Nu doar calitatea materialelor folosite le diferențiază de restul, ci și conceptul de design din spatele produsului. Întotdeauna atenția la detalii a producătorului va ieși în evidență și îți vei da seama imediat că obiectul respectiv e special.

  Iar o astfel de piesă îți poate eleva cu totul amenajarea și îi va da un aer mult mai sofisticat. Dacă ești gata să investești, vești bune: campania de reduceri de la The Home e dublată în perioada asta. Adică unele obiecte sunt deja reduse de la prețul inițial, iar dacă aplici un cod la check-out, primești o extra reducere de 20% la ele. Deci e momentul ideal să faci o astfel de achiziție.

  1. Lampadar ajustabil din metal argintiu Bow White Label

  lampadar arc
  Lampadar ajustabil din metal argintiu Bow White Label, The Home, 687 lei sau 549,60 dacă aplici codul SUPER20

  Dacă nu ai aproximativ 1500 euro de investit în modelul original de lampadar Arco, poți cumpăra unul super asemănător cu sub 1000 lei în campania de la The Home. E făcut din metal și are o înălțime ajustabilă între 190 și 205 centimetri.

  2. Noptieră maro din lemn de mango și alun Gerladine

  noptiera-maro-din-lemn-mango-si-alun-geraldine-kave-home_52789
  Noptieră maro din lemn de mango și alun Gerladine Kave Home, The Home, 1175 lei sau 940 lei dacă aplici codul SUPER20

  Esențele exotice de lemn întotdeauna aduc un aer sofisticat într-o amenajare, iar noptiera din lemn de mango și alun de la The Home este exemplul perfect. Și nu doar materia primă e interesantă, ci și design-ul – aproape că se aseamănă cu o boxă premium, datorită inserției împletite de pe  partea din față.

  3. Tăblie de pat din ratan

  tablie-pat-negru-crem-din-ratan-170-cm-lalita-black-kave-home_118820
  Tăblie de pat negru/crem din ratan Lalita Black Kave Home, The Home, 990 lei sau 792 lei dacă aplici codul SUPER20

  Împletiturile din ratan sunt pe val de câteva sezoane, iar acum trendul a evoluat de la boho-chic în nuanțe deschise, la un stil ceva mai rafinat, cu rame negre. Iar tăblia de la Kave Home se potrivește perfect descrierii și e un element care îți poate duce amenajarea dormitorului la un alt nivel. Unul mai actual și super Instagramabil.

  4. Covor din lână Kelim Merge

  covor-din-lana-200x140-cm-maro-negru-kelim-merge-ferm-living_20331
  Covor din lână Kelim Merge Ferm Living, The Home, 990 lei sau 792 lei dacă aplici codul SUPER20

  „Colorblock” este numele acestor imprimeuri cu pete mari de culoare în forme simple, minimaliste, dar suficient de decorative cât să-ți atragă atenția. Și dacă simțeai nevoia să schimbi ceva în amenajarea livingului, îți sugerăm să-i dai o șansă acestui covor din lână de la Ferm Living, căci are potențialul să schimbe complet atmosfera din încăpere.

  5. Scaun lounge din ratan și lemn de mahon

  scaun-lounge-maro-din-ratan-si-lemn-de-mahon-tika-kave-home_19775
  Scaun lounge din ratan și lemn de mahon Tika Kave Home, The Home, 1140 lei sau 912 lei dacă aplici codul SUPER20

  Probabil că te-ai săturat deja să vezi o mulțime de amenajări de balcon sau terasă cu scaune din ratan, însă modelul Tika de la Kave Home nu-i un scaun din ratan obișnuit. Ce îl diferențiază de celelalte este cadrul din lemn de mahon îmbrăcat în bețe de trestie „unduite”, legate cu ratan, ce par super confortabile și îmbietoare.

  6. Măsuță din terrazzo și metal

  masuta-gri-neagra-din-terrazzo-si-metal-63-cm-vayen-woood_183964
  Măsuță gri/neagră din terrazzo și metal Vayen Woood, The Home, 925 lei sau 740 lei dacă aplici codul SUPER20

  Terrazzo este un alt material ce a (re)devenit trendy, așa că suntem gata să scoatem cardul de credit pentru orice obiect care îi seamănă. Dar mai ales la măsuța aceasta de la Vayen Woood care nu doar imită modelul, ci chiar are un blat făcut din terrazzo și exprimă, prin toate picățelele, „piesă de mobilier premium”. Și o poți cumpăra pentru mai puțin de 1000 lei dacă prinzi reducerile.

  7. Veioză Brass Mushroom Hubsch

  veioza-maro-alama-din-metal-33-cm-brass-mushroom-hubsch_179811
  Veioză maro alamă din metal Brass Mushroom Hubsch, The Home, 775 lei sau 620 lei dacă aplici codul SUPER20

  Am menționat ratanul, terrazzo, iar pentru ca trio-ul să fie complet nu avem cum să excludem alama. E un material ce dă un aer luxos amenajării, și dacă nu știi cum altfel să o integrezi la tine acasă, atunci această veioză în formă de ciupercă ar putea fi o variantă perfectă. Are un design ce iese din peisaj și poate eclipsa orice alte obiecte decorative din cameră, deci plaseaz-o cu atenție în amenajare.

  8. Fotoliu gri din piele și metal

  fotoliu-gri-din-piele-si-metal-arms-ixia_204303
  Fotoliu gri din piele și metal Arms Ixia, The Home, 1090 lei sau 872 lei dacă aplici codul SUPER20

  Piele ecologică gri, perne asimetrice, înclinație ce invită la relaxare și un cadru de metal cu iz industrial – acest fotoliu e combinația perfectă de elemente sofisticate cu unele obișnuite, încât să nu fie nici prea prea, nici foarte foarte. Nu e pretențios, îl poți pune și în spații industriale, și în unele minimaliste, chiar și într-o amenajare în stil japandi, însă un lucru e cert – cel mai bine i-ar sta în preajma unei biblioteci cu rafturi pline de cărți.

  9. Set măsuțe negre de cafea din oțel și sticlă

  set-2-masute-negre-din-otel-si-sticla-pentru-cafea-bast-kave-home_242507
  Set două măsuțe negre din oțel și sticlă pentru cafea Bast Kave Home, The Home, 635 lei sau 508 lei dacă aplici codul SUPER20

  Sticla temperată a blaturilor și cadrul negru din oțel fac o echipă excelentă în cazul acestor măsuțe de cafea industriale. Nu știm ce ne place mai mult la ele: forma de semilună a măsuței mai mari, ori alăturarea neașteptată dintre delicatețea sticlei și duritatea metalului, care ne duce cu gândul la combinația gurmandă de dulce și sărat.

  10. Cărucior auriu din fier și sticlă

  carucior-auriu-din-fier-si-sticla-cocha-ixia_267922
  Cărucior auriu din fier și sticlă Cocha IXIA, The Home, 726 lei sau 580,8 lei dacă aplici codul SUPER20

  Pe măsură ce lucrurile se îmbunătățesc și restricțiile încep să dispară una câte una, probabil începi să te pregătești pentru tot felul de petreceri acasă. Caz în care ți-ar prinde bine un cărucior auriu cum este cel de la Ixia, pe care îl poți folosi drept bar portabil să-ți servești musafirii. E făcut din fier și sticlă și dotat cu roți, ca să-l poți manevra ușor.

  11. Scaun lounge din catifea și metal

  scaun-lounge-negru-argintiu-din-catifea-si-metal-major-signal-meble_266210
  Scaun lounge negru/argintiu din catifea și metal Majo Signal Meble, The Home 910 lei sau 728 lei dacă aplici codul SUPER20

  Știi imaginile acelea de pe Pinterest cu amenajări ce par foarte scumpe, în încăperi înalte, luminoase, unde predomină albul și formele organice, piperate cu mici accente negre, iar bibliotecile se „urcă” până în tavan? De acolo pare scos și acest scaun de lounge. Ne duce cu gândul la stilul neotenic și parcă și la neo-memphis – ce putem observa cu siguranță e că este un obiect de design contemporan. Tapițeria este din catifea neagră, iar cadrul este din metal cromat.

  12. Fotoliu tip fluture albastru

  fotoliu-tip-fluture-albastru-din-metal-si-textil-fly-kave-home_53277
  Fotoliu tip fluture albastru din metal și textil Fly Kave Home, The Home, 799 lei sau 639,20 lei dacă aplici codul SUPER20

  Nu puteam încheia lista mai bine decât cu un scaun de tip fluture. Modelul Fly de la Kave Home are o husă textilă albastră, texturată cu un model hexagonal repetitiv.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 12 piese de mobilier și accesorii pentru o amenajare sofisticată, la...