LIFE

VIDEO Ce înseamnă acasă în 2020

  Ce mai înseamnă acasă într-o perioadă în care mai ieșim afară o dată pe săptămână, doar după cele necesare, cu declarație pe proprie răspundere și pregătiți să dezinfectăm totul când ne întoarcem?

  2020 a început anevoios și ne-a făcut să analizăm mai atent relația cu spațiul pe care-l numim acasă. Vrând, nevrând, am început să petrecem aici mai mult timp, așa că a devenit un cuib, o zonă de confort și siguranță pe care ne străduim să o păstrăm așa. În 2020, acasă înseamnă mai mult decât un simplu loc de odihnă.

  Acasă înseamnă, acum, „tot ce ne mai poate bucura”, spune Anca Dumitrescu. În lipsa călătoriilor pe care le așteptam cu nerăbdare, în lipsa plimbărilor în parc sau ieșirilor cu prietenii, acasă e acum un spațiu multifuncțional. Ține loc și de cinema, când te așezi în fotoliul confortabil cu o pungă de popcorn și te uiți la Netflix. Ține loc și de spațiu de lucru, pentru cei mai norocoși dintre noi pentru care a fost posibil să ne mutăm activitatea acasă și să ne improvizăm aici un birou. Ține loc și de sală de fitness sau de colț zen de yoga, căci pașii numărați zilnic nu trec nici de o mie și asta înseamnă sedentarism dacă nu faci niciun antrenament acasă.

  „Acasă înseamnă recunoștință”, spune Sorin Stratulat, pentru că în vremuri tulburi, e spațiul unde te simți în siguranță. Spațiul unde nu ai nevoie de mască și mănuși, în care te poți simți la adăpost pe timp de pandemie. Așa că #staiacasă și bucură-te cât mai mult de ea.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  VIDEO Ce înseamnă acasă în 2020