DESIGN INTERIOR

Shopping: alege un fotoliu colorat pentru colțul tău de răsfăț

publicat pe 21 mart. 2020

  Uită de fotoliile clasice, în culori neutre și de mari dimensiuni. Alege, în schimb, culori, pattern-uri nebune, detalii metalice și tapițerii inedite – toate combinate într-un fotoliu modern.

  Am selectat șase modele pe care le poți integra în funcție de nevoi și preferințe în căminul tău. Chit că ai o casă vopsită în culori neutre, ori în culori reci, sigur găsești un model care să completeze spațiul și care să îl transforme în totalitate în acasă.

  1. Fotoliu scoică din catifea

  fotoliu - modern
  Fotoliu Valentina; Vivre; 1,299 Lei

  Fotoliului scoică Valentina îi mai lipsește doar perla, altfel e colorat și comod, perfect pentru un colț de răsfăț din living. Combină catifeaua roz pudrat a fotoliului cu plante bogate și verzi.

  2. Fotoliu modern Versa

  fotoliu - modern
  Fotoliu Versa Home; The Home; 1,715 Lei

  Adu un pic de aer tropical în casa ta: începe cu fotoliul Versa și creează în jurul lui un colț exotic. Sau folosește-l ca element de accent, poate te va inspira să aduni mai multe decorațiuni colorate, cum ar fi perne decorative sau vaze.

  3. Fotoliu din catifea

  fotoliu - modern - catifea
  Fotoliu Flint Ixia; The Home; 925 Lei

  Un fotoliu rotund în stilul anilor ’70 îți colorează un colț al casei și îl transformă într-o zonă de relaxare, răsfăț și lenevie. Pune și o măsuță de cafea lângă, apoi fă-ți o cafea și scoate cartea pe care îți tot promiți că o s-o citești.

  4. Fotoliu modern cu structură metalică

  fotoliu - structură - metalică
  Fotoliu Soft; Diva Home; 847 Lei

  Dacă îți plac structurile geometrice, înseamnă că acest fotoliu va fi pe placul tău. Baza sa aurie din metal iese delicat în evidență pe tapițeria verde închis a modelului. Poți integra fotoliul atât într-un living spațios, în culori închise sau chiar neutre, cât și într-un birou cu iz minimalist.

  5. Fotoliu tip balansoar

  fotoliu - modern - balansoar
  Fotoliu Malmo; Retro Boutique; 2,379 Lei

  Ce poate fi mai practic și frumos decât un fotoliu tip balansoar cu un model clasic reinterpretat în culori puternice și într-o combinație de lemn cu metal? Aproape nimic. Chiar dacă movul este considerat o culoare rece, nu te speria să o folosești în diverse detalii din casă, chiar și în elementele de mobilier.

  6. Fotoliu modern galben muștar

  fotoliu - modern
  Fotoliu Bold Monkey; The Home; 2,798 Lei

  Adu o pată de culoare cu fotoliul Bold Monkey. Nuanța de galben muștar a modelului îți va lumina colțul de citit și îți va fi mai tare drag să te apuci de câteva pagini din cartea preferată. E perfect pentru cuibărit, cu perna pufoasă, dar destul de fermă încât să nu te afunzi în ea inconfortabil. Poți alege și o nuanță mai rece, de mov, albastru sau verde.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: alege un fotoliu colorat pentru colțul tău de răsfăț