LIFE

Noile televizoare Samsung Neo QLED și OLED 2023 aduc acasă experiența premium de vizionare

publicat pe 14 mart. 2023

  Dacă te gândești să îți cumperi un televizor nou în perioada următoare, atunci poate noile televizoare Samsung Neo QLED și OLED 2023 sunt o opțiune bună pentru tine. Sunt disponibile la precomandă și primești și două cadouri dacă faci achiziția asta. Iar experiența premium de vizionare devine garantată. 

  Noua gamă de televizoare Samsung din gama Neo QLED și OLED aduce în 2023 cea mai nouă tehnologie disponibilă a companiei coreene și în piața din România. Cele două tipuri de televizoare Samsung sunt disponibile pentru precomandă atât în magazinul online Samsung, cât și la parteneri, până pe 9 aprilie. 

  Tot ce trebuie să știi despre noile televizoare Samsung Neo QLED și OLED 2023

  televizoare samsung
  Noile televizoare Neo QLED sunt disponibile în variantele 8K și 4K Foto: Samsung

  Dacă te interesează partea tehnică a televizoarelor, iată ce trebuie să știi. Noile televizoare Neo QLED sunt disponibile în variantele 8K și 4K. Samsung spune că această gamă oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită tehnologiei Quantum Mini LED și a procesorului Procesor Neuronal Quantum, care susține procesarea în 14 biți și procesul de AI Upscaling. 

  Totodată, gama de televizoare Neo QLED beneficiază de două opțiuni interesante. Una dintre ele este Shape Adaptive Light Control care îți permite controlul precis al luminii, fără să resimți acel „efect de înflorire” și cu un contrast precis. Cealaltă opțiune este Real Depth Enhancer Pro. Practic, un AI (inteligență artificială) detectează zonele pe care se concentrează ochii și îmbunătățește profunzimea imaginii, oferind astfel senzația unei imagini tridimensionale. 

  televizoare samsung
  Luminoziatatea și culorile se văd mai bine pe televizoare Samsung OLED 2023 Foto: Samsung

  În ceea ce privește gama Samsung OLED 2023, televizoarele vin în trei opțiuni: de 139 centimetri, 165 centimetri, precum și un model ultra-mare de 195 de centimetri, disponibil în curând. 

  Noile televizoare Samsung OLED 2023 au integrate tehnologia Quantum Dot, care se regăsește pe gama Neo QLED, precum și procesorul Neuronal Quantum. Prin acestea, televizoarele Samsung păstrează punctele forte ale tehnologiei OLED în timp ce limitările legate de luminozitate și reprezentarea culorilor au fost cu mult îmbunătățite. 

  Ca noutate, pentru prima dată pe un televizor OLED, Samsung OLED vine cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru cea mai bună experiență de joc. 

  Televizoarele Samsung duc experiența premium la alt nivel

  Samsung s-a gândit și la opțiunile de conectivitate pentru noile televizoare, indiferent că e vorba de dispozitive native sau de aparate terțe și dispozitive compatibile IoT. Astfel că aplicația SmartThings poate sincroniza automat orice astfel de dispozitiv smart, noile televizoare Samsung putând fi folosite drept hub central de control. 

  „Samsung dovedește că inovația nu are limite când vine vorba de tehnologiile de pe televizoarele sale. Gama din 2023 duce cu adevărat experiența premium la un cu totul alt nivel, de la calitatea imaginii şi a sunetului la experiența conectată cu mobilul şi celelalte device-uri din casă”, a declarat Victor Armășelu, VP Samsung România. 

  Nu în ultimul rând, la achiziția oricărui televizor din noua serie Neo QLED și OLED 2023 de pe samsung.com/ro o să primești cadou un soundbar HW-8000 și 500 de lei în puncte Samsung Rewards, valabile la viitoarele comenzi pe site. De asemenea, oferte speciale pentru precomanda noilor televizoare Neo QLED și OLED 2023 pot fi descoperite si în magazinele partenerilor Samsung autorizați. 

  Descoperă prețurile produselor aici și aici

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Noile televizoare Samsung Neo QLED și OLED 2023 aduc acasă experiența premium...