DESIGN INTERIOR

16 studiouri de design de urmărit pe Instagram

  Atunci când cauți inspirație pentru casa ta, Pinterest și Instagram se transformă din simple rețele de socializare în consultanți de nădejde. În fiecare zi scrollăm printre zeci de fotografii superbe și mai turnăm câte un gând la temelia casei visurilor noastre. Lovedeco.ro își propune să te aducă din ce în ce mai aproape de casa perfectă pentru tine, așa că te invităm la un tur pe Instagram.

  Iată câteva studio-uri de design din România de unde poți împrumuta idei.

   1. COAR

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by C O A R (@c_o_a_r) on


  În spatele amenajărilor realizate de COAR se află arhitecta Ana Coralevici. Stilurile minimaliste și industriale pe care le abordează, la pachet cu arta contemporană, atrag atenția încă de la primele postări. Amenajările sale denotă rafinament și ne-au dus cu gândul la Natalie Portman în reclama la parfumul Miss Dior.

  2. PickTwo Studio

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by picktwo studio (@picktwostudio) on

  Profilul celor de la PickTwo este o reală sursă de inspirație şi-ţi schimbă dispoziţia chiar de la primele postări. Combinația de design interior, fotografii de mood și texturi surprinse în detaliu spun o poveste despre creativitate.

  Printre spațiile pe care le-au amenajat ei se numără și Bistro Cișmigiu. Da, locul acela roz pe care îl tot vedeți în poze!

  3. Jooca Studio

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Interior design studio (@jooca_studio) on

  Fetele de la Jooca surprind esenţa stilului scandinav în amenajările lor jucăuşe. Pe Instagram-ul lor vei vedea imagini în culori pastelate atât din proiectele finalizate, cât şi din viaţa lor de designeri. E un cont care transmite energie prin imagini luminoase. În plus, în multe dintre descrieri, sunt numiți şi furnizorii obiectelor de mobilier alese.

  4. Miso Arhitects

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Miso Architects (@misoarchitects) on

  Arhitecţii de interior de la Miso Arhitects au construit un brand versatil şi atractiv pentru clienţii lor, iar adaptabilitatea lor în design interior se reflectă şi pe Instagram. Sunt săptămâni în care postează aproape zilnic, iar conţinutul lor prezintă atât portofoliul, cât şi showroom-uri sau evenimente legate de amenajare.

  5. Ezzo Design

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Ezzo_design (@ezzodesign) on

  Stilul luxuriant Ezzo Design este unul distinctiv, aşa că nu-l puteam exclude din lista de designeri de interior pe Instagram. Chiar dacă nu postează constant pe această reţea socială, ne place faptul că fiecare fotografie din portofoliu este completată de o descriere detaliată a proiectului.

  6. Diez Office

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Diez Office (@diezoffice.ro) on


  Diez Office își prezintă proiectele pe Instagram sub formă de colaje vizuale, realizate din mai multe postări. Ne plac mărimea imaginilor obţinute astfel, dar şi stilul minimalist. Ne bucurăm că pe profilul lor sunt şi imagini din timpul procesului de amenajare.

  7. Schiller Design Studio

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Dan Schiller Bangala (@schiller_design_studio) on

  Dan Schiller Bangala este designer de interior şi designer de produs şi, în ciuda numelui ce pare străin, amenajează locuinţe în România. Chiar dacă nu postează des, contul lui de Instagram arată foarte bine şi-i reflectă slăbiciunea pentru contraste cromatice puternice. În plus, tot aici poţi vedea ultimele creaţii din portofoliul de design de produs.

  8. iDecorate

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by iDecorate (@idecorate.ro) on


  Irina Radu de la iDecorate are un portofoliu de amenajări vast. Dar pe contul profesional de Instagram, postează atât proiecte proprii, cât şi fotografii interesante din oraş. Show-ul vizual pe care ni-l propune este amplu, pentru că iDecorate este unul dintre conturile cu cele mai multe postări din lista de designeri de interior pe Instagram. Irina postează săptămânal.

  9. Kulcuș Design

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Kulcuş (@kulcus_design) on

  Dacă-ţi plac motivele geometrice, dă-i follow contului Kulcuș Design. Prezintă o colecţie echilibrată de proiecte proprii, alăturări armonioase de finisaje și materiale, dar şi moodboard-uri din amenajări anterioare.

  10. 441 Design Studio

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by 441 Design Studio (@441designstudio) on

  Studio-ul de design interior 441 a fost nominalizat în trecut la Elle Decoration Awards şi are un stil aparte de a-şi afişa portofoliul, în frunte cu ilustraţii minimaliste. Se vede că echipa include şi un graphic designer.

  11. SpotOn Design

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by SpotOnDesign (@spotondesignro) on

  SpotOn Design are un portofoliu amplu, ce ocupă majoritatea postărilor de pe Instagram. In plus, poți surprinde și cadre din timpul amenajărilor, dar și fotografii sugestive pentru articolele de pe blogul lor.

  12. Annterior

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Anna Chitan (@annterior_studio) on

  Farmecul vremurilor apuse reînvie în amenajările realizate de Anna Chițan. Află mai multe despre stilul ei şi descoperă cât de echilibrat îmbină elementele vintage cu obiectele în stil contemporan. Nouă ne plac foarte tare tăbliile de pat pe care le alege şi suntem cu ochii pe ea.

  13. Something we design

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Beatrice Marta (@somethingwedesign) on

  La Something we design găsești interioare în stil minimalist, prietenoase şi luminoase, cu un twist cromatic. Pe Beatrice Marta din Cluj-Napoca am adăugat-o cu drag în lista noastră de designeri de interiori pe Instagram.

  14. Gavia Concept

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by | G A V I A C O N C E P T | (@gaviaconcept) on

  Una dintre cele mai active pagini de Instagram aparține studioului Gavia Concept, unde poți descoperi amenajări rezidențiale, dar si scenografii dedicate platourilor de filmare. Stilul versatil, de la scandinav la eclectic, și postările constante te conving sa ii dau follow.

  15. Pure Mess Design

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Pure-Mess Design (@puremessdesign) on

  Nu puteam exclude Pure Mess Design din lista de designeri de interiori de pe Instagram. Maestră în combinaţii pline de vitalitate, echipa lor lucrează atât spaţii publice, cât şi private. Abordează mai multe stiluri, iar întregul lor cont este populat de fotografii de portofoliu.

  16. Creativ Interior

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Creativ-Interior (@creativ_interior) on

  Iată studio-ul de design interior și arhitectură al Nataliei Berezovskaia şi al soţului ei, Octav Roman. Stilul lor glamour este expus în postări aproape zilnice, completate de detalii despre fiecare amenajare prezentată: locaţia amenajării, stilul, anul finalizării şi conceptul. Nouă ne plac tare ideile lor şi credem că vor fi şi pe gustul tău.

  N-am vrea să pierzi chiar toată ziua pe Instagram, așa că  ne oprim aici. Cu siguranță, amenajarea ta va avea de câștigat după ce vei studia mai atent conturile de mai sus!

  Subscribe
  Notify of
  guest
  2 Comments
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Annamaria Chitan
  3 years ago

  Multumim ca ne-ati inclus. Majoritatea proiectelor Annterior Studio sunt poarta semnatura meu si a Mariei Farcas. 🤗

  alina
  2 years ago

  Multumesc pentru articol, poze si informatii! Foarte bune, apreciez mult! Am venit de pe PortalulTauTV.net

  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  16 studiouri de design de urmărit pe Instagram