LIFE

Instagram&design: 12 conturi pe care le urmărește echipa Lovedeco

  Edităm zilnic poze, videouri și texte cu și despre amenajări care ne plac, dar tot mai dăm scroll și pe Instagram pentru inspirație. Iar acum îți dăm și ție pontul pentru câteva dintre cele mai faine conturi cu design și amenajări.

  Instagram e o sursă inepuizabilă de inspirație, indiferent de gusturi. Nimic nu-i mai plăcut decât să tragi cu ochiul în casele oamenilor și să poți salva poze, după care să te ghidezi în propria amenajare. Dar în afară de conturile persoanelor private, există și unele speciale de curatorie home&deco, adică  cele în care găsești și poze adunate din mai multe feeduri.

  Dacă și tu adori Instagramul, scrollează printre conturile care ne-au dat dependență.

  Recomandările Andreei Udrea, producător video Lovedeco

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by MY | BDRM (@my.bdrm) on

  @my.bdrm adună cele mai cozy dormitoare de pe instagram. De curând m-am mutat într-un nou apartament, iar dormitorul în care stau e destul de mic. Încă sunt în proces de rearanjare/amenajare, și așa mai descopăr idei bune și creative. 

   

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by The Spruce (@thespruceofficial) on

  Când mă uit pe @thespruceofficial îmi place să-mi imaginez că locuiesc în casele pe care le fotografiază ei. Până când o să ajungă și apartamentul meu să arate așa, îmi amenajez câte un colțișor pe rând. 

    

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Călătoriaa (@calatoriaa) on

  Am câteva rame, căni și ghivece născocite de fetele de la @calatoriaa. Îmi plac culorile și vibe-ul pe care mi-l aduc produsele lor în casă. 

  Recomandările Alinei Ciobanu, redactor-șef Lovedeco

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Nella Beljan | Berlin (@zoras_daughter) on

  @Zoras_daughter e un feed în care găsești imagini cu case reper din arhitectură & design, cum ar fi cea a arhitectului spaniol Ricardo Bofill, dintr-o fostă fabrică de ciment, dar și apartamente în chirie din Berlin, Tokyo, Vietnam și toate colțurile lumii. Sunt poze care reușesc să transmită atmosfera intimă din căminele respective, iar contul e un melanj de mobilier de design, plante, feelinguri și – uneori – pisici sau lama.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by @thenoisetier on

  @thenoisetier are cam tot ce-ți dorești să vezi atunci când intri pe Instagram: fashion, apusuri, cafele, prăjituri și design interior. Și casele retro, și cele romantice, și boho, și shabby, și minimaliste, toate au în comun combinațiile de culori neutre, cu alb, bej, crem și roz prăfuit. Sunt locuințe care par să aibă o lungă istorie în spate, cu ancadramente pe pereți, sfeșnice și rame vechi, care-mi hrănesc fanteziile despre my dream home.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Bogdan Anghel (@bogdananghel) on

  Feedul lui @bogdananghel este o călătorie prin arhitectura modernistă a Capitalei. Pozele lui spun o poveste frumoasă și tristă despre clădirile din București, unele din ele aflate într-o stare avansată de degradare. 

  Recomandările Cezarei Palade, redactor Lovedeco

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Bohemian Decor ❤️ (@bohotribex) on

  Pentru că în ultima vreme am dezvoltat o mică obsesie pentru stilul de amenajare boho, foarte colorat și cozy, am descoperit @bohotribex. E un cont care mă inspiră de fiecare dată când îmi apare în feed și îmi dă tot timpul noi idei pentru acasă. 

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Chris Salomone (@foureyesfurniture) on

  Dintr-o pasiune mocnită pentru lemn pe care am descoperit-o abia de curând, l-am descoperit pe @foureyesfurniture, nu doar pe Instagram, ci și pe Youtube. Filmează procesul prin care prelucrează lemnul și cum ajunge să îl transforme din simple scânduri în piese de mobilier. Asta mă inspiră și mă motivează ca într-o zi să pot învăța și eu lucrurile pe care le face el.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Soozi Danson (@soozidanson) on

  Pe @soozidanson o urmăresc pentru că are o casă plină de imprimeuri și pattern-uri de toate felurile și mi se pare mereu interesant cum reușește să le combine. Uneori își documentează procesul de redecorare pe Insta Stories și descrie cum alege paleta de culori și toate modelele pe care le combină ulterior pe pereți, accesorii și chiar în tablourile pe care le alege. Alteori, toate detaliile le găsesc pe blogul ei.

  Recomandările Denisei Niță, redactor-șef adjunct Lovedeco

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Henny van Belkom (@hennyvanbelkomphotography) on

  @hennyvanbelkomphotography e fotograf de interior și lifestyle care documentează oameni și case faine din Olanda. Îmi place că scrie povestea caselor pe care le postează pe Instagram, cu tag la locatarii lor, la designeri și arhitecți. Vine cu inspirație pentru orice gust, de la minimalist la boho.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Metalobil (@metalobil) on

  @metalobil e un studio de creație, design și manufactură de obiect. O echipă de designeri, arhitecți, ingineri și meseriași creează cele mai trăsnite și frumoase obiecte și spații, care par din altă lume. M-aș muta oricând într-una dintre creațiile lor, fără să mai ies vreodată.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by differ | tv (@differ.design) on

  Curatorie de amenajări de toate tipurile, din toată lumea, asta face @differ.design. Te duce prin case de două milioane de euro sau apartamente de toate dimensiunile.

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Instagram&design: 12 conturi pe care le urmărește echipa Lovedeco