DESIGN INTERIOR

Shopping: 10 decorațiuni la reducere, pentru un suflu nou în casa ta

  În această perioadă în care statul acasă e una dintre cele mai importante arme împotriva răspândirii coronavirusului, mai mult ca sigur o să-ți vină cheful să faci niște mici schimbări în spațiul în care locuiești. Mai ales acum, când îți petreci aproape tot timpul în el. În plus, primăvara e sezonul noutății, așa că ți-am pregătit o listă de accesorii și decorațiuni care vor aduce un aer fresh în casa ta.

  Am căutat pentru tine 10 decorațiuni pe care le poți comanda online. Sunt toate la reducere, pentru că te încurajăm să fii, totuși, chibzuită în perioada asta.

  1. Pernă decorativă în formă de pisică

  decorațiuni la reducere
  Pernă cu imprimeu Adorable Cushions British, 79 lei, Bonami

  Dacă îți lipsește un animal de companie care să-ți facă izolarea mai ușoară, perna asta îți va mai alina dorul. Exteriorul este din satin și catifea, deci moale precum blana unei pisici, iar umplutura din poliester. O găsești la 79 de lei, în loc de 110 lei pe Bonami.

  2. Vază de sticlă

  Vază maro
  Vază maro din sticlă 25 cm STYLE BLOOMINGVILLE, 89 lei – The Home

  Atunci când ieși la cumpărături sau le comanzi online, nu uita și de flori. Îți vor însenina atât ziua, cât și întreaga casă. Cei de la Floris Co au în perioada asta o campanie prin care firul de lalele sau frezii cu un leu. Vaza aceasta de sticlă de la The Home, în nuanțe de maro, e numai bună pentru un buchet diafan de frezii. E disponibilă la 89 lei de la 115.

  3. Castron din bambus în nuanță natur

   

  decorațiuni casă
  Castron NIKLAS 30x10cm bambus, 17,50 – Jysk

  Dacă lucrezi de acasă, poate ai nevoie de câte o pauză dulce care să-ți dea energie. Acest castron din bambus de la Jysk poate fi folosit drept suport de bomboane. Așezat elegant pe biroul improvizat, lângă laptop. Are un diametru de 30 de centimetri și costă doar 17,5 lei (de la 24,99 lei).

  4. Protecție pentru masă

  decoratiuni casă protecție masă
  Protecție pentru masă, 29 lei – The Home

  Dacă tot am vorbit de biroul improvizat de acasă, o protecție pentru masă dintr-un material cu nume simpatic, zambilă de apă, nu strică. E utilă atât pentru cana de cafea de dimineață, cât și pentru farfuria cu supă de la prânz. O găsești la The Home, la preț redus, 29 de lei de la 35.

  5. Set de două jardiniere din mozaic, cu suport

  decorațiuni casă plante
  Jardinieră grădină, 150 lei – Jysk

  Poate ai ceva mai mult timp în această perioadă să te ocupi de plantele din casă. Primăvara e recomandat să schimbi ghivecele și să scoți plantele la aer. Chiar și pe balcon. Găsești pe Jysk un set de două jardiniere la set din mozaic, la o reducere care s-ar putea să-ți facă cu ochiul: 150 de lei în loc de 249 de lei.

  6. Set accesorii de teracotă pentru bucătărie

  Set din teracotă, 29 lei - Zara Home
  Set din teracotă, 29 lei – Zara Home

  S-ar putea să simți nevoie de un strop de nou și de frumos în casa ta în perioada aceasta. Pe Zara Home găsești un set de vase cu dichis din teracotă, ușor de întrebuințat și de spălat. Merg fără probleme în mașina de spălat. Setul poate fi cumpărat în totalitate sau separat. Reducerile sunt până la 32%.

  7. Suport din metal pentru tocătoare

  decorațiunic asă bucătărie
  Suport pentru tocătoare

  Dacă până acum nu știai care e cel mai bun loc din bucătărie pentru tocătoarele de lemn, e timpul să-ți iei acest suport metalic cu loc pentru trei tocătoare. E la reducere pe The Home și costă 34 de lei.

  8. Set accesorii baie

  decorațiuni casă- baie
  Set de accesorii pentru baie, 59 lei – The Home

  Dacă tot am vorbit de bucătărie, nici baia nu trebuie neglijată. La The Home găsești accesorii pentru baie frumoase și la prețuri accesibile. Noi am ales un set de patru piese (dispenser, suport pentru periuță, pahar și savonieră) din ceramică îmtr-o combinație simplă de alb cu bej. Setul este redus de la 70 de lei la 59 de lei.

  9. Coș de depozitare cu husă din bumbac

  coș de depozitare
  Coș de depozitare, 49,90 lei – Zara Home

  Când stai mai mult acasă, s-ar putea să-ți sară în ochi toate lucrurile care nu au un loc al lor. Acest coș de depozitare cu husă din bumbac detașabilă și cu cadru metalic poate fi soluția, chiar dacă ai sau nu unde să-l ascunzi. E cochet și este disponibil pe Zara Home în două variante de dimensiuni, ambele la preț redus (49,9 lei sau 59,9 lei).

  10. Etajeră din lemn de bambus

  etajeră casă
  Etajeră din bambus, 223 lei – The Home

  Poate fi așezată la intrarea în casă, în baie, în debara, ori îți poți expune plantele sau colecția de cărți pe această etajeră. Oriunde ar fi, își dovedește utilitatea. Chiar și ca suport pentru coșurile de mai sus. Cadrul este metalic, negru, iar rafturile din lemn de bambus. E la reducere pe The Home și costă 223 de lei.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 decorațiuni la reducere, pentru un suflu nou în casa ta