SHOPPING

Shopping: 6 electronice și electrocasnice noi care folosesc tehnologia să-ți facă viața mai ușoară

  Te ajutăm să ții pasul cu ce produse electrocasnice și electronice mai apar, căci indiferent dacă te entuziasmează toate detaliile ultimelor inovații tehnologice sau nu, cu siguranță te vei bucura de ele în viața ta de zi cu zi.

  Azi îți cumperi un aparat care-ți aduce în casă ultimele inovații, mâine apare ceva și mai și. Cam așa stă treaba cu modul în care avansează tehnologia: apar mereu produse electrocasnice și electronice noi, întotdeauna gândite să-ți ofere și mai mult confort decât modelele anterioare. Partea cea mai bună? Dacă ții pasul cu ele, viața ta devine un pic mai simplă cu fiecare achiziție. Așa că am trecut în revistă câteva apariții recente pe piața de la noi, pe care le poți descoperi mai jos.

  1. Frigiderul Samsung Bespoke

  frigider samsung bespoke
  Combină frigorifică Bespoke cu capacitate de 390 litri, Samsung, 3399 lei

  Amenajarea bucătăriei are întotdeauna câteva elemente care „sparg” aspectul unitar și coerent gândit de designer: produse electrocasnice. Ca un prim pas înspre o bucătărie mai armonioasă, Samsung lansează noua gamă de frigidere modulare Bespoke, gândită să contribuie la un concept de design unitar. La baza ei stau trei idei revoluționare, iar aspectul modern al frigiderelor nu e singura inovație.

  Însă probabil cea mai atrăgătoare este posibilitatea de customizare. Frigiderul Bespoke vine cu o parte exterioară ce poate fi personalizată cu diferite materiale, precum metal, cotta sau sticlă, dar și în diferite culori: black clean glass, white clean glass, cotta beige, cotta sky blue, cotta lavender, black metal, silver metal.

  produse electrocasnice noi frigider samsung bespoke
  Frigiderele Samsung Bespoke sunt modulare, deci le poți cumpăra separat, oricând ai nevoie de extra spațiu

  Apoi, frigiderele din gama Bespoke sunt modulare, ceea ce înseamnă că pot fi instalate împreună pentru a crește capacitatea de depozitare. Mai exact, dacă descoperi în timp că ai nevoie de extra spațiu în frigider, poți adăuga un corp suplimentar fără trebuiască să cumperi un frigider nou.

  Oricum, tehnologia SpaceMax™ face ca pereții mult mai subțiri ai noilor frigidere Samsung să creeze mai mult spațiu de depozitare, așa că probabil te va uimi cât de încăpător este interiorul încă de la început. Dimensiunea standard are o capacitate de 385 litri și 600 milimetri adâncime.

  2. Plita cu inducție și hotă integrată Miele

  plita miele cu hota incorporata produse electrocasnice
  Plită incorporabilă cu hotă integrată Miele KMDA 7476 FL, Demax, 16.899,99 lei

  Multifuncționalitatea este un concept minunat ce îți salvează și timp, și spațiu în bucătărie. Așa că Miele extinde categoria de produse electrocasnice de gătit cu funcție dublă cu noua plită cu hotă incorporată KMDA 7476. Datorită tehnologiei PowerFlex XL, aceasta oferă mai mult spațiu de gătit, pentru vase mai mari. Concret, față de versiunea anterioară, noul model are o suprafață de gătit cu 7 centimetri mai mare.

  produse electrocasnice noi plita cu hota miele
  Față de modelul anterior, noua plită Miele oferă o suprafață de gătit cu 7 centimetri mai mare

  Asta în ciuda faptului că cele două plite au aceeași dimensiune exterioară. Ca să nu facă un produs mai mare care să-ți ocupe mai mult spațiu pe blatul de lucru, designerii de produs Miele au mutat tabloul de comenzi în centrul hotei și l-au făcut mai compact și mai intuitiv. În plus, cele două inele pot opera simultan, astfel încât oferă o zonă mai mare de gătit pentru un vas mai mare. Iar sistemul automat de recunoaștere a vaselor de gătit va simți imediat că folosești un recipient mai mare și va activa zona de învecinare.

  Hota integrată are un sistem de evacuare ascuns în plită, iar puterea sa de absorbție se ajustează automat la activitatea de pe plită. Aburii sunt filtrați printr-un filtru din oțel inoxidabil cu 10 straturi, poziționat sub grila de aerisire pentru o îndepărtare a grăsimii eficientă. Și e și ușor de curățat: poți îndepărta cutia și o poți pune în mașina de spălat vase.

  3. Televizorul Sony BRAVIA XR Master

  televizor sony bravia xr master
  Televizor Sony BRAVIA XR Master Full Array LED 8k, Sony, preț recomandat 49.999 lei

  Dacă ești mereu la curent cu ce noutăți mai apar în materie de televizoare, te vei bucura să afli că noile televizoare BRAVIA XR MASTER din seria Z9 8KJ Full Array LED sunt acum disponibile pentru precomandă. Vin cu rezoluție 8K și integrează noul Cognitive Processor XR™, alimentat de inteligența cognitivă, care împarte ecranul în numeroase zone și detectează unde se află punctul focal al imaginii.

  televizor sony bravia
  Televizorul Sony Bravia XR are un design minimalist, cu picioare care îi oferă suportul necesar fără să-i strice aspectul

  Astfel, Cognitive Processor XR ajustează toate elementele (culoarea, contrastul și detaliile) în strânsă corelație cu celelalte, pentru ca imaginile să fie sincronizate și realiste. În plus, poate analiza și poziția sunetului în semnal, astfel încât sunetul să se sincronizeze perfect cu ceea ce rulează pe ecran și să ofere o experiență 3D suround.

  În combinație cu precizia unui ecran Full Array LED, tehnologiile XR Triluminos Pro, XR Contrast Booster și XR 8K Upscaling oferă realism la calitate 8K cu nuanțe mai profunde de negru și luminozitate intensă.

  4. Multicooker-ul inteligent Tefal

  tefal cook4me
  Multicooker inteligent cu gătire sub presiune Tefal Cook4Me, eMAG, 793,54 lei

  O spune chiar numele modelului – Cook4Me+ – noul multicooker de la Tefal are tot ce-i trebuie să gătească pentru tine. Te ghidează as cu pas să gătești rapid rețete pentru două, patru sau șase persoane, și îți spune și cantitățile corespunzătoare pentru numărul de porții selectate. Toate informațiile sunt afișate pe un display interactiv cu patru meniuri, pe care îl poți folosi să alegi dintre cele 150 de rețete presetate.

  multicooker tefal cook4me
  Dacă n-ai idee ce să mai faci azi de mâncare, poți alege dintre cele 150 rețete din meniul multicooker-ului Tefal

  Însă poți folosi și modul manual, care are diferite programe: gătire la abur, gătire sub presiune joasă și înaltă sau clasică (cu trei trepte de temperatură), meniul Ingrediente care setează automat gătirea pentru ingredientul ales și meniul Favorite, unde poți salva rețetele tale preferate.

  Oala inteligentă are un recipient interior detașabil cu o capacitate de până la șase litri. Este compatibil cu mașina de spălat vase, iar capacul are un sistem inovator de deschidere care-l face ușor de manevrat, cu o simplă răsucire.

  5. Krups Intuition Preference+

  Espressor automat KRUPS Intuition, Altex, 3106,94 lei
  Espressor automat KRUPS Intuition, Altex, 3106,94 lei

  Cam câte rețete de cafea îți vin în minte dimineața, la prima oră? Cu siguranță mai puține decât noul espressor Krups Intuition Preference+ are în meniu: sunt 15 rețete personalizate pe care le poți selecta de pe ecranul cu tehnologia Smart Slide. De la ristretto, la espresso, la sortimente cremoase pe bază de lapte și chiar ceai, poți alege orice ai chef în orice moment al zilei, și nu va trebui decât să dai swipe ca să-ți primești băutura, la cantitatea și intensitatea preferate de tine.

  krups espressor intuition prefference silver
  Krups Intuition Preference+ te lasă să alegi dintre espresso, băuturi cremoase și ceai, iar apoi îți reține opțiunile și îți intuiește preferințele pentru data următoare

  O funcție de care te poți bucura împreună cu persoana iubită este personalizarea profilului Krups Intuition Preference+. În meniu, puteți alege câte o culoare preferată, vă setați numele și selectați băuturile preferate în funcție de momentele zilei sau perioada din săptămână, ca espressorul să intuiască la rândul său când veți avea poftă de ele.

  Tehnologia Quattro Force combină diverse expertize dezvoltate de KRUPS® pentru ca espresso-ul tău să fie optimizat: o râșnire cu 20% mai rapidă decât în cazul modelelor anterioare Krups, presare perfectă, sistem de extracție avansat al cafelei și golire automată a sistemului după fiecare utilizare.

  6. Purificator de aer Blueair

  purificator aer bluair
  Purificator de aer BLUEAIR Classic 405, Altex, 1699,95 lei

  Klarwin lansează în România purificatoarele de aer Blueair, dotate cu tehnologia HEPASilent™, care combina filtrarea mecanica si electrostatica. Astfel, rata de livrare a aerului curat (CADR) este de cinci ori mai mare decât cea obținută prin metodele convenționale de utilizare a filtrării mecanice.

  purificator aer blueair
  Purificatoarele Blueair sunt concepute să filtreze chiar și cele mai mici particule, astfel încât tu să nu te mai confrunți cu alergiile sezoniere

  Purificatoarele Blueair sunt concepute pentru a reține inclusiv particule de 0.1 microni, adică de 30 ori mai mici decât un fir de păr uman. Cum ar fi, de exemplu, fumul, bacteriile, virușii, polenul, sporii de mucegai, acarienii, părul de animale și compușii organici volatili, adică majoritatea particulelor cu potențial alergen.

  Tehnologia GermShield™ incorporată în purificatoarele din gama HealthProtect permite o monitorizare activă a camerei chiar și în perioada de standby. Când purificatorul detectează condiții de mediu favorabile dezvoltării germenilor și bacteriilor, activează încărcarea cu plasmă. Iar datorită tehnologiilor Blueair HEPASilent si HEPASilent Ultra™, purificatoarele sunt și silențioase și nu-ți vor deranja somnul pe timpul nopții.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 6 electronice și electrocasnice noi care folosesc tehnologia să-ți ...