LIFE

Obsesia lunii: celebra mănușă a lui Mickey Mouse, transformată în măsuță de cafea

  Ești fan Disney și nu știi cum să integrezi în proiectul tău de amenajare un element din acest univers? Află că există o măsuță de cafea în forma mănușii albe a personajului Mickey Mouse. Singurul inconvenient e prețul. 

  Când imaginația și ludicul se îmbină cu utilul, atunci, cel puțin în cazul pieselor de mobilier, se ajunge la un rezultat surprinzător. Cam așa ar putea să fie descrisă o măsuță de cafea cu totul inedită care pare a fi o butaforie, însă are un rol destul de practic și aduce și acel touch de unicitate în orice proiect de amenajare. 

  Cine a realizat măsuța de cafea cu forma celebrei mănuși a lui Mickey Mouse

  masuta cafea mickey mouse
  Măuța de cafea poate fi o piesă statement în amenajare Foto: mousarris.com

  După cum ai observat deja, măsuța de cafea are forma celebrei mănuși albe a personajului Disney Mickey Mouse. Creația are în spate doi designeri renumiți pentru piesele lor statement și unice. Este vorba de Mousarris și Yoni Alter.

  Pe când unul excelează în forme geometrice aparte, unele cu funcționalitate, celălalt aduce culoare în obiectele pe care le realizează. Ideile celor doi au ajuns la un punct comun și astfel a luat naștere măsuța de cafea sub formă de mănușă. 

  Baza măsuței este realizată din rășină, deasupra fiind așezat un blat consistent de sticlă transparentă. De altfel, blatul a fost tăiat la dimensiuni ideale pentru a se potrivi corect cu forma mănușii. 

  Măsuța de cafea: jucăușă, dar „piperată” la preț

  masuta cafea mickey mouse
  Un pic de ludic și practic nu strică într-un living Foto: mousarris.com

  Măsuța de cafea face parte din colecția Voila!, fiind considerată deja o piesă emblematică de mobilier, cu design minimalist și care are menirea de a aduce un factor Wow în ideea de design interior pentru un living, de exemplu. 

  Pe cât de jucăușă și de uimitoare este măsuța de cafea cu mănușa lui Mickey Mouse, pe atât de piperat este prețul acesteia. Măsuța costă 7.000 de euro, fiind realizată într-o ediție limitată de doar 100 de bucăți. O poți cumpăra de aici

  Odată achiziționată, piesa de mobilier vine cu un certificat de autenticitate, ștanțat și semnat de cei doi designeri, Mousarris și Yoni Alter. Astfel că, dintr-o piesă jucăușă de mobilier, măsuța de cafea capătă caracter exclusiv și poate să fie ușor încadrată la categoria premium. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Obsesia lunii: celebra mănușă a lui Mickey Mouse, transformată în măsuță...