DESIGN INTERIOR

Shopping: 7 lumânări decorative sculpturale care ți-au invadat Feed-ul de Instagram

Trend alert! Unduieli feminine sau masculine, rotunjimi naturale, forme sculpturale – așa am descrie o nouă tendință în materie de lumânări decorative care a devenit ultra populară pe platformele Instagram și Pinterest.

Moda lumânărilor sculpturale e atât de proaspătă, încât marile magazine încă nu au început să le producă în masă. Cei de la Apartment Therapy le descriu ca fiind „excentrice” și spun că îți vor eleva amenajarea. Le poți integra cu succes chiar și într-un decor minimalist, căci prin faptul că le lipsesc orice fel de alte elemente decorative, se potrivesc perfect conceptului.

a

Iată câteva modele pe care le poți cumpăra online, ca să nu mai „salivezi” la fotografiile cu ele pe care le-ai salvat în board-ul de Pinterest.

1. Lumânare L’homme

lumanari decorative bust barbat
Lumânare L’homme, Linen and Lace Co., 110 lei

Realizată manual din ceară de soia, lumânarea L’homme recreează sculptural corpul masculin. Are o înălțime de 13 centimetri și o poți folosi ca element decorativ pe măsuța de cafea din living, pe noptieră, ori chiar pe consola din hol. O poți comanda prin mesaj privat către pagina de Instagram Linen and Lace Co.

2. Lumânare Apollo

lumanare bust apollo linen and lace candles
Lumânare Apollo, Linen and Lace Co., 150 lei

Tot în categoria lumânări decorative sculpturale vei găsi și unele turnate în formă de statui celebre. Modelul Apollo de la Linen and Lace Co. imită bustul zeului roman după modelul Apollo Belvedere. Are o înălțime de 17 centimetri și o lățime de 16 centimetri, ceea ce o poate face piesă de rezistență în amenajare.

3. Lumânare The Bubble/Cubul

lumanare bubble cub
Lumânare The Bubble/Cubul, Freya Candles, 39 lei

Cubul este probabil cea mai populară lumânare sculpturală la momentul de față. Cu siguranță ai văzut-o în măcar o postare din Feed-ul tău de Instagram. Modelul The Bubble de la Freya Candles este vegan, realizat manual din ceară naturală de soia sau palmier.

4. Lumânare The Infinity/Infinitul

lumanari decorative sculpturale coloana infinitului
Lumânare The Infinity/Infinitul, Freya Candles, 39 lei

Realizată după sculptura „Coloana infinitului” a lui Constantin Brâncuși, lumânarea The Infinity este disponibilă la preț redus în această perioadă din preajma zilei Unirii Principatelor Române. Are o înălțime de 20 centimetri și e disponibilă pe alb, alb cristal, dark sau gri.

5. Lumânare Iz Bust feminin

lumanare bust femeie
Lumânare Iz Bust, Iz Umbră de Poveste, 70 lei

Dacă ți-a plăcut bustul masculin, cu siguranță îi vei aprecia și perechea feminină. E turnată manual din ceară de soia și, deși nu este o lumânare parfumată, e un obiect decorativ care poate da o notă boemă spațiului tău.

6. Lumânare Iz Scoică

lumanari decorative iz scoica parfumata
Lumânare Iz Scoică roz parfumată, Iz Umbră de Poveste, 70 lei

În caz că deja ți s-a făcut dor de mare, pune în coș câteva lumânări decorative în formă de scoică. Cele de la Iz Umbră de Poveste au și parfum de pară caramelizată și vanilie. Un deliciu!

7. Lumânare în formă de frunză

lumanare frunza
Lumânare, Vivre, 49,99 lei

Tot din seria modelelor cu inspirație din natură este și lumânarea în formă de frunză de la Vivre. O poți strecura printre alte lumânări decorative sculpturale mai mici. Are o înălțime de aproape 23 centimetri, deci va capta toată atenția. Și dacă nu se potrivește cu decorul din living, cu siguranță îi vei găsi un loc la baie.

Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Foto principală: Linen and Lace Co.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Cum să-ți faci o măsuță de cafea DIY în stil industrial