LIFE

Obsesia lunii: în fotoliul ăsta poți să te relaxezi alături de pisica ta fără să vă deranjați unul pe altul

publicat pe 11 nov. 2022

  Probabil ești deja familiarizat cu următorul scenariu: te relaxezi liniștit pe fotoliul tău preferat, când, fix în acea clipă, pisica îți sare în poală și vrea la rândul ei să te relaxeze. Un fotoliu cu design multifuncțional a rezolvat această problemă. Iar rezultatul este unul potrivit atât relaxării tale, cât și a animalului tău de companie.

  Denumit „Sharing Joy” (n.r. – a împărtăși bucuria), acest fotoliu inedit poate să fie încadrat cu ușurință în categoria mobilierului multifuncțional. Căci, dincolo de design, fotoliul are o utilitate dublă: te ajută atât pe tine, cât și pe animalul tău de companie să vă relaxați împreună, dar fără să vă deranjați unul pe altul. Iar tocmai pentru această utilitate a primit numeroase distincții.

  Fotoliu multifuncțional: relaxare pentru tine, dar și pentru pisica ta

  În spatele designului fotoliului stă Zhe Gao. Designerul a avut în minte o ideea clară și precisă atunci când a gândit acest scaun. „Pisica, de exemplu, și stăpânul ei se pot relaxa pe același scaun și pot petrece timp calitate împreună fără a perturba spațiul unul altuia”, spune Zhe Gao.

  Fotoliul are o estetică minimalistă, fiind potrivit pentru orice tip de amenajare interioară din casele contemporane. „Sharing Joy” are un cadru de oțel, e tapițat cu pânză moale, de culoare albastră, care invită la relaxare orice ființă cu două picioare sau patru lăbuțe. Mai mult, umplutura fotoliului are o textură moale, fiind potrivită chiar și pentru cele mai pretențioase pisici sau pentru căței de talie mică.

  Spătarul fotoliului multifuncțional, gândit ca loc de relaxare pentru animalul tău de companie

  Partea practică a acestei piese de mobilier este spătarul. Locul special realizat pentru relaxarea piscii tale. Spătarul scaunului este gol, fiind proiectat sub formă de „O”, și poate să fie privit drept un tunel pentru pisica ta sau spațiul ei personal de relaxare. Aici, fotoliul are și o jucărie suspendată pentru pisică, în cazul în care se plictisește. Iar dacă nu e folosit de pisica ta, golul spătarului poate servi drept spațiu de depozitare pentru cărți sau reviste.

  În față, pe partea stângă, designerul Zhe Gao a adăugat o măsuță, care să te ajute. Dacă vrei să te relaxezi, cu siguranță nu vrei să stai cu cana de ceai sau de cafea în mână. Iată, mășuța încorporată în designul fotoliului te ajută să scapi de această grijă și vine la fix în ideea de relaxare.

  Fotoliul „Sharing Joy” este exact așa cum îi spune numele. A împărtăși câteva momente de relaxare și de bucurie, fiecare în felul lui, în timp ce împarți același mobilier cu animalul tău de companie. Într-un sens mai amplu, fotoliul își lărgește menirea dintr-o simplă piesă de mobilier într-un spațiu personal de deconectare și bucurie reciprocă, chiar în mijlocul propriei case. Ceea ce dorim tuturor.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Adi
  Adi
  1 year ago

  de unde se cumpara?

  icon

  Obsesia lunii: în fotoliul ăsta poți să te relaxezi alături de pisica ta f�...