SHOPPING

Shopping: 15 corpuri de iluminat moderne cu prețuri sub 500 lei

  Nuanțe neutre sau accente metalice, linii simple, design minimalist – astea sunt câteva dintre criteriile după care ne-am ghidat în alegerea celor 15 corpuri de iluminat de mai jos. Dar în capul listei a fost bugetul, căci n-am vrut ca prețurile să depășească suma de 500 lei – iată ce am găsit.

  Adesea lăsate la finalul listei de cumpărături, însă mai importante decât îți închipui, corpurile de iluminat sunt o piesă-cheie în amenajare. Dacă alegi unele nepotrivite, vei avea mereu senzația aceea că ceva nu se potrivește în spațiu, dar nu-ți dai seama exact ce. Dar ca să nu ajungi în situația asta, ți-am pregătit noi câteva corpuri de iluminat moderne cu prețuri care să nu-ți înjumătățească, totuși, bugetul pentru celelalte elemente.

  Corpuri de iluminat suspendate moderne

  1. Candelabru FLUGBO

  candelabru flugnbo
  Candelabru cu 5 brațe din alamă și sticlă FLUGBO, IKEA, 379 lei

  Cu un design simplu, simetric, și o paletă cromatică neutră, candelabrul FLUGBO e ușor de integrat în amenajările moderne și le poate completa cu succes. E potrivit pentru camerele mari, căci are cinci brațe la capătul cărora poți monta becuri, iar lungimea agățătorii ajunge la 1,5 metri. Finisajul de alamă e un plus, căci e un material la modă în perioada asta.

  2. Lustră albă din metal CASTRO ALDEX

  lustra alba castro aldex
  Lustră albă din metal CASTRO ALDEX, The Home, 499 lei

  Lustra albă din metal CASTRO ALDEX e mai degrabă potrivită în spațiile mai mici care pot fi luminate cu puterea unui singur bec. Abajurul este rotund, simplu, alb, deci se încadrează în totalitate în categoria corpuri de iluminat moderne. Modelul îmbină armonios materiale naturale precum metalul, lemnul și materialul textil.

  3. Lampă suspendată BETH BRASS

  corpuri de iluminat moderne lustra
  Beth BRASS Lampă suspendată, Ioooi, 324 lei

  Simplu și modern nu înseamnă neapărat și plictisitor. Iar modelul de lampă suspendată BETH BRASS o confirmă cu desăvârșire. Abajurul are un design cu linii basic și finisaj de alamă, iar partea cea mai interesantă din designul său este felul în care sunt dispuse cele două discuri astfel încât să ascundă becul.

  4. Lustră Rabalux

  lustra globuri obiecte iluminat moderne
  Lustră Rabalux, Luminam, 474 lei

  Modelele de corpuri de iluminat moderne cu globuri sunt și ele în trend anul acesta, așa că modelul Rabalux ar putea fi exact piesa care-ți aduce amenajarea în actualitate. Are un finisaj cromat lucios, iar becurile incluse în pachet au o lumină caldă.

  5. Lampă suspendată Ixia

  lustra pendul palarie
  Lampă suspendată aurie din metal Ixia, Norda, 310 lei

  Dacă salivezi de mult la o lampă suspendată în stil pălărie, însă nu ești gata să investești atât de mult într-o piesă de designer, atunci lampa suspendată Ixia poate fi înlocuitoarea pe care o căutai. Are un cadru metalic auriu, modern.

  Lampadare pentru colțuri de citit cozy

  6. Lampadar BAROMETER

  barometer lampadar citit
  Lampadar BAROMETER, IKEA, 159,90 lei

  Cu un preț destul de accesibil și unu finisaj de alamă super pe val, lampadarul BAROMETER ar putea fi exact corpul acela de iluminat care îți lipsea în zona fotoliului de citit. Are un design simplu, linii drepte și un braț și cap reglabile, ca să poți direcționa ușor lumina și să o folosești la citit.

  7. Lampadar Axel Opjet Paris

  lampadar auriu din metal axel opjet
  Lampadar auriu din metal Axel Opjet Paris, The Home, 465 lei

  Tot din metal dar cu o nuanță de auriu mai ceva mai închisă, lampadarul Axel Opjet Paris are elementele necesare să devină o piesă decorativă importantă în amenajare. Linii drepte, design simplu și simetrie, toate cu un finisaj ce reflectă lumina și atrage privirea.

  8. Lampadar Silver Ixia

  lampadar silver ixia corpuri de iluminat moderne
  Lampadar argintiu din metal și sticlă Silver Ixia, The Home, 499 lei

  Globul alb cu model marmorat al lampadarului Silver Ixia „îndulcește” aspectul dur al brațului drept, rigid, cu linii frânte. Așa că dacă ești în căutare de obiecte de iluminat moderne, dar care să nu pară reci și lipsite de valoare decorativă, acest model ar putea fi alesul tău. Cadrul e metalic, iar globul este din sticlă, iar înălțimea totală a lampadarului este de 144 centimetri, potrivit de așezat lângă un fotoliu modern.

  9. Lampadar YPPERLIG

  lampadar yppeerlig ikea
  Lampadar YPPERLIG, IKEA, 229 lei

  Accentele metalice aurii și argintii sunt frumoase, dar nu sunt întotdeauna potrivite. Dacă ai o amenajare care „cere” mai degrabă contururi negre, atunci lampadarul YPPERLIG ar putea fi ce căutai. Are un design minimalist, îl poți învârti cum vrei tu și intensitatea luminii poate fi reglată prin butonul cu touch din capătul superior al lampei.

  10. Lampadar WESTLINTON

  lampadar modern negru cupru
  Lampadar WESTLINTON, Luminam, 408,20 lei

  Modern nu trebuie să însemne întotdeauna linii perfect drepte, iar dacă preferi ceva mai „fluid”, modelul WESTLINGTON este ce trebuie. Cadrul este tot metalic, negru mat cu un contrast la nivelul bazei, prin accente de cupru.

  Veioze și lămpi de masă

  11. Veioză SIMRISHAMN

  Veioza SIMRISHAMN
  Veioză SIMRISHAMN, IKEA, 149,90 lei

  O veioză nu trebuie neapărat să fie un simplu corp de iluminat, ci poate avea și o valoare decorativă semnificativă. Iar un exemplu bun este această veioză SIMRISHAMN care ridică designul modern la nivel de obiect de decor. Cadrul e din crom, iar abajururile în formă de globuri sunt din sticlă și oferă o lumină difuză, de ambient.

  12. Veioză Namine Kave Home

  veioza neagra metal namine lave home
  Veioză neagră/aurie din metal Namine Kave Home, The Home, 383 lei

  Designul contemporan face această veioză să devină piesă-statement oriunde o pui. Ba chiar s-ar putea ca invitații tăi să nici nu ghicească că e o veioză, ci să o confunde cu vreo sculptură artsy. E făcută din metal iar contrastul negru/auriu este unul modern și elegant.

  13. Lampă de masă AMIS

  corpuri de iluminat moderne veioza amis
  Lampă de masă AMIS, Ioooi, 214 lei

  Mai puțin abstractă, lampa de masă AMIS aduce destul de mult cu forma clasică a unei veioze, însă corpul metalic argintiu o aduce în zona stilului modern. Baza este din material ceramic, iar abajurul este textil.

  14. Lampă de masă Eglo

  corpuri de iluminat industriale eglo
  Lampă de masă Eglo, Luminam, 450 lei

  Desginul lampei de masă Eglo are influențe industriale, ceea ce o face un corp de iluminat potrivit într-o amenajare modernă. Forma și design-ul abajurului te duce cu gândul la o eclipsă și creează un halou de lumină ce poate face atmosfera mai cozy.

  15. Lampă de masă HILTON

  veioza hilton corpuri de iluminat moderne
  Lampă de masă HILTON, Luminam, 489,42 lei

  Știi atmosfera aceea de cameră de hotel de lux? O poți aduce în dormitorul tău cu două obiecte de iluminat moderne precum modelele de veioză Hilton. Au dimensiunea perfectă pentru a completa noptierele, iar cadrul este reglabil astfel încât să direcționezi lumina după cum ai nevoie.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 15 corpuri de iluminat moderne cu prețuri sub 500 lei