Design exterior

Câteva modele de garduri din lemn pentru grădini primitoare

Gardul este cartea de vizită a grădinii tale, elementul care delimitează armonios zonele și care conturează estetica întregului spațiu exterior.

În lista de mai jos găsești câteva multe modele de garduri din lemn pentru grădină: mai joase sau mai înalte, mai accesibile sau mai scumpe.

Garduri joase din lemn pentru o grădină la vedere

Deschidem lista gardurilor din lemn cu un model cu o înălțime de 45 de cm, ideal pentru a împrejmui zonele cu flori sau legume din grădina ta. Confecționat din lemn masiv rășinos, gardul are un aspect plăcut, potrivit într-un decor rustic.

Dedeman.ro – Gard din lemn pentru grădină, 45 cm, 42.58 lei/buc

O variantă de gard mai scund este modelul de 30 de cm, perfect pentru zonele pe care vrei să le delimitezi și în același timp să le lași la vedere. Acest model creează o estetică naturală și primitoare, cu efect tradițional.

Dedeman.ro – Gard din lemn pentru grădină, 30 cm, 36.37 lei/buc

Garduri înalte pentru o grădină retrasă și protejată

De cealaltă parte stau gardurile înalte, special concepute pentru a delimita complet grădina de restul spațiului exterior. Sunt ideale mai ales pentru cei care au animale de companie sau o recoltă pe care vor să o protejeze. Astfel, grădina ta va fi ferită de factori externi care îi pot afecta dezvoltarea.

În magazinele Hornbach găsești un model practic de gard înalt, de 180 de cm. Construit din lamele din lemn de pin, este o alegere bună atât din punct de vedere practic, cât și estetic. Îmbracă frumos grădina și oferă un aspect armonios curții tale.

Hornbach.ro – Gard din lemn, din lamele 49 lei/buc

Tot în catalogul Hornbach mai există un model similar de gard înalt, mai premium decât cel prezentat anterior. Este realizat tot din lemn de pin, dar are o structură mult mai solidă și o textură ceva mai armonioasă. Aspectul rustic completează frumos orice tip de casă, de la cele mai mici și mai cochete, până la cele moderne, cu mai multe etaje.

Hornbach.ro – Gard din lemn, rustic, gri, 199 lei/buc

Mai joase sau mai înalte, în diverse nuanțe și realizate din texturi variante, gardurile din lemn pentru grădină rămân o alegere potrivită pentru un decor exterior primitor.

Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Before&after: de la o casă din 1887 la o casă inteligentă, cu 125.000 eu...