LIFE

Café Découverte: evenimentul la care trebuie să ajungi dacă îți plac designul și cafeaua

publicat pe 23 mai 2023

  441 Design Powerhouse lansează Découverte, o serie de evenimente dedicate iubitorilor de design și cafea. Între 27 și 28 mai va avea loc prima întâlnire dintr-o serie de evenimente dedicate colaborării între design și industria ospitalității, la Atelier 030202 din București (Strada Sfânta Vineri 11). 

  Organizată în cadrul Romanian Design Week 2023, Café Découverte pune pe masă cafeaua de specialitate și invită două industrii strâns legate – cea a designului și cea a cafenelelor – la o discuție despre cum se influențează reciproc, cum pot să colaboreze mai bine și cum pot contribui, împreună, la evoluție. 

  La discuții vor participa Bogdan Georgescu (Mabo Coffee Roasters), Răzvan Popa (Boiler Coffeeshop), Teodora Pitiș (Sloane Coffee), Bogdan Ciocian (Meron) și Vlad Drînceanu (Bad Habits). Am scris și noi despre cum s-a născut Sloane Coffee în seria noastră editorială Hotspots. Poți afla totul despre amenajarea spațiului  și ce a presupus investiția în acest articol

  Découverte este o platformă pentru inspirație și conversație, un experiment al imaginației, un moment de gândire profundă pentru mințile creative, un dialog despre provocările prezentului și despre cum poate contribui designul la conturarea de viitoruri alternative în industria ospitalității.  

  „Ne-am dorit să fie un loc foarte social, foarte deschis și nu neapărat convențional, un loc cu adevărat prietenos. Ideea de a aduce oamenii împreună cu cafeaua și designul a fost concluzia firească”, spune Alina Filipoiu, Creative Director la 441 Design Powerhouse.

  Elementul central este o masă comună mare, aproape disproporționată, de formă ovală, vopsită în albastru, care dă un twist sentimentului de grandoare și invită la socializare.

  Programul Café Découverte 

  Sâmbătă (27 mai) & Duminică (28 mai)

  11:00 coffee & friends

  13:00 panel talk

  15:00 coffee & more

  Participarea este gratuită în baza înscrierii. Te poți înscrie pe acest link. Poți afla mai multe detalii și de pe Facebook sau Instagram.

  441 Design Powerhouse este o agentie de creație specializata în branding, design graphic și arhitectură de interior, dedicat dezvoltării experiențelor care generează legături emoționale între proiecte și publicul lor. Gândirea independentă şi abordarea axată pe om le permit să construiască proiecte relevante, cu impact pozitiv pentru businessurile clienților. Cred în lucrurile impecabil făcute, fie că e vorba de o amenajare, de o identitate vizuală sau de un cappuccino. 

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Café Découverte: evenimentul la care trebuie să ajungi dacă îți plac desig...