DESIGN INTERIOR

Shopping de sărbători: 15 cadouri pentru casă sub 500 de lei

  Anul 2020 a fost unul în care am stat mai mult pe-acasă, ne-am schimbat relația cu spațiul în care locuim și am început să-i acordăm mai multă grijă. Iar lucrurile care fac diferența între felul în care te simți în cuibul tău sunt chiar cele mici, cum ar fi o lenjerie de pat, o față de masă sau un expresor

  Am selectat din lista lui Moș Crăciun 15 cadouri sub 500 de lei care o să te facă să te simți și mai bine și confortabil acasă.

  Cadouri de Crăciun utile: 3 electrocasnice 

  1. Mixer 
  cadouri de Craciun mixer
  (Heinner HPM-600RD, Emag, 339 lei)

  Cu atâtea emisiuni de gătit şi promovarea acestei activităţi ca pe o pasiune nobilă, nu mai e de-nțeles dacă vrei să faci un cadou legat de bucătărie. Un mixer planetar de frământat, în culoarea Crăciunului, va încânta pe oricine şi va scuti destinatarul de o muncă asiduă pentru prepararea cozonacilor sau a maionezei. Nicio sărbătoare fără salată de beouf, nu-i așa? E un must-have pentru orice chef amator. Setul include un bol de inox de 5 litri, un ţel, o paletă şi cârlig din aluminiu turnat.

  2. Espressor 

  cadouri de Craciun espressor
  (De’Longhi ECP 31.21, Emag, 419 lei)

  Pasionaţii de cafea merită un espressor nou-nouţ de Crăciun, de la un brand cu tradiţie. Capabil să realizeze o gamă largă de sortimente de cafea, acest model De’Longhi poate oferi un început de zi grozav în fiecare zi. Iar designul cu finisaj mat şi colţuri rotunjite îl ajută să se integreze cu uşurinţă în orice amenajare.

  3. Blender

  Cadouri de Crăciun
  (NutriBullet, Delimano, 299 lei) 

  Dacă și ție îți plac băuturile sănătoase, acest aparat pentru smoothie-uri a fost creat special pentru a pulveriza semințele dure, tulpinile groase și coaja rezistentă. Modelul include un motor de 600 de watti şi vine la pachet cu un reţetar cu cele mai gustoase smoothie-uri.

  Seturi de veselă tematice

  4. Set veselă de 16 piese

  Cadouri de Crăciun
  (Bradford, Mobexpert, 422 lei) 

  Mobexpert propune în acest sezon un set simplu, cu margini aurii, ce poate împodobi subtil, dar rafinat orice masă de Crăciun. Dacă vrei să-i oferi gazdei tale un cadou inspirat, orientează-te spre această alegere, potrivită şi pentru o ocazie festivă, dar şi pentru zile mai puţin pretenţioase. Vasele sunt realizate din porţelan chinezesc Bone şi pot fi folosite şi în cuptorul de microunde sau maşina de spălat vase.

  5. Tăvi decorative din ceramică

  Cadouri de Crăciun
  (Bloomingville Noel, Bonami, 199 lei)

  Îți poți oferi ție sau unui prieten acest set de tăvi cu ilustraţii în stil scandinav pentru ronţăiala dintre mesele de Crăciun. Tăvile sunt de la Bloomingville şi pot fi asortate cu farfuriilor menţionate anterior, pentru că au un comun bordura aurie. 

  6. Set roşu Corelle

  Cadouri de Crăciun
  (Corelle, ClassyKitchen, 479 lei)

  Pentru a accentua paleta cromatică de Crăciun, poţi comanda un set de 16 piese ce seamînă cu nasul roşu a lui Rudolf. Cadoul include: patru farfurii de 27 de centimetri, patru farfurii întinse pentru aperitiv sau desert, patru boluri multifuncţionale şi patru ceşti din porţelan care nu se regăsesc în garanţie.

  Cadouri de Crăciun: textile cozy

  7. Pătură cu fir gros

  textile pufoase
  (Pătura moale, Fruugo, 359 lei)

  În sezonul textilelor pufoase, îţi propunem o pătură inedită, aflată în tendinţe. O găsești în opt culori și e o decorațiune cozy care merge în orice cameră, living, dormitor, pe pat sau pe fotolii. 

  8. Set lenjerie de pat

  pat multicolor
  (Christmas Multicolor, Somproduct, 314 lei)

  Cadourile tematice nu sunt doar distractive, dar pot fi şi utile. Un set de lenjerie de pat cu motive de sărbătoare este un cadou confortabil și potrivit, mai ales ca acesta realizat din bumbac. Descoperă pe Somproduct mai multe modele şi alege-ţi preferatul în funcţie de paleta cromatică deja existentă în casa ta sau a persoanei căreia i-o dăruiești.

  9. Faţă de masă

  textile vintage
  (Faţă de masă de in, Zara Home, 299 lei)

  Nu toate feţele de masă de Crăciun trebuie să fie roşii. Unele au fir de in şi un look vintage, pentru a fi baza perfectă pentru vesela în culori tari şi decoraţiunile jucăuşe. Aşa că am introdus în lista cu cadouri de Crăciun un model subtil, dar stilat.

  Cadouri de Crăciun: decoraţiuni deosebite

  10. Glob din cristal

  glob de cristal
  (Swarovski Annual Edition, 379 lei, bb-shop.ro)

  Crăciunul e ocazia perfectă pentru a transforma decoraţiunile în bijuterii. Sau invers. Dacă îţi place ideea, trebuie neapărat să descoperi acest glob din cristale swarovski care ar fi cu siguranţă protagonistul bradului şi un cadou memorabil.

  11. Figurină Moş Crăciun

  Cadouri de Crăciun
  (Christmas Decoration, Vivre, 429 lei)

  După atâta izolare, prezenţa unui Moş Crăciun este binevenită, fie el şi o figurină. Cu siguranţă, destinatarul cadoului va găsi un colţ pentru acest cadou, iar el îi va aduce bună dispoziţie. Ţine cont că Moş Crăciun are 80 de centimetri înălţime şi două kilograme şi jumătate.

  12. Decoraţiuni luminoase

  Cadouri de Crăciun
  (Christmas Modern, Vivre, 319 lei)

  Pe lângă ghirlandele cu lumini de agăţat în brad, poţi bucura un prieten şi cu un set de trei decoraţiuni luminoase sub formă de cadouri, ce pot funcţiona împreună sau pot fi aşezate separat. 

  Alternative de brazi

  13. Brad Advent Calendar 

  brad Advent Calendar
  (Christmas Tree, Vivre, 329 lei)

  Dacă tu şi ai tăi sunteţi convinşi că nu vreţi să sacrificaţi un brad natural pentru Crăciun, un cadou inspirat poate fi o alternativă simpatică și eco: o decoraţiune cu estetică similară, dar cu un rol în plus – Advent Calendar. Iar dacă nu e timp şi de cadouri zilnice, poţi înlocui cifrele cu numele celor dragi. Acest model are aproape un metru înălţime.

  14. Corp cu rafturi

  brad din lemn
  (Christmas Tree, Vivre, 379 lei)

   

  Crăciunul e în fiecare zi când spaţiul de depozitare din living are forma unui brad. Renunţă la cel natural şi orientează-te spre o variantă cu mai multă utilitate. Umple rafturile cu alte decoraţiuni de Crăciun şi nu pierde nimic din frumuseţea sărbătorilor de iarnă.

  15. Brad din rame foto

  brad inedit
  (Ramă 3 fotografii Mulino, Vivre, 449 lei)

  Una dintre cele mai creative variante de a înlocui bradul natural este cu un set de rame foto ce seamănă nu doar cu un brad de Crăciun, dar şi cu o moară de vânt. Alege cele mai frumoase poze din albumul familiei tale şi aşază accesoriul din fier şi MDF în cel mai vizibil colţ al livingului.

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping de sărbători: 15 cadouri pentru casă sub 500 de lei