Imobiliare

O vilă din Snagov se vinde cu 4,2 milioane de euro, cu propria pădure de stejari seculari

  E posibil să urmărești serialul „Selling Sunset”, de pe Netflix, și să te gândești că doar în Statele Unite ale Americii se vând proprietăți în valoare de milioane de euro. Și în România a fost scoasă la vânzare o vilă în valoare de 4,2 milioane de euro, de pe malul Lacului Snagov, care vine la pachet cu o mulțime de facilități, precum și propria pădure de stejari seculari.

  Cine nu și-ar dori să locuiască într-o vilă cu deschidere spre Lacul Snagov, cu propria pădure sau cu garaj pentru nu una, nu două, nu trei, ci patru bărci? Așa ne gândeam și noi. Dacă vrei – și îți permiți – atunci află că această locuință există și poate să fie cumpărată. Compania imobiliară Bonvie Snagov a anunțat că a listat vila în valoare de 4,2 milioane de euro, situată în mijlocul Pădurii Snagov, cea mai căutată zonă rezidențială din proximitatea Bucureștiului, la nivel de locuințe high-end.

  Ce primești dacă cumperi o vilă în Snagov pentru 4,2 milioane de euro

  Vila se află într-o zonă exclusivistă, fiind alcătuită din zece dormitoare, zece băi, cinci balcoane, o zonă generoasă de living și dining, bucătărie, zone separate de birou și bibliotecă. Imobilul este structurat pe un demisol, parter, etaj și mansardă. Vila mai are și o piscină interioară. Domeniul include, de asemenea, o locuință separată pentru oaspeți și o alta cu rol administrativ, un teren de tenis, cramă și ponton, iar accesul se face pe un drum privat.

  Vila Bonvie Lacul Snagov
  Vila vine la pachet și cu o piscină interioară

  În total, domeniul dispune de peste 8000 metri pătrați de teren și propria pădure de stejari seculari, întinsă pe o suprafață de 3000 metri pătrați. În centrul acesteia se găsește o căsuță în copac. Suprafața construită totală ajunge la 1732 metri pătrați.

  Vila Bonvie Lacul Snagov
  În mijlocul pădurii de stejari seculari se găsește o căsuță

  Mai există și 700 metri pătrați luciu de apă, precum și un ponton cu platformă betonată pentru ambarcațiuni. De asemenea, imobilul mai are garaj pentru patru bărci, iar deschiderea către Lacul Snagov este sub formă de golf. Întreaga fișă tehnică a proprietății poate fi consultată aici.

  Vila Bonvie Lacul Snagov
  Deschiderea către Lacul Snagov este spectaculoasă

  Reprezentații Bonvie spun că o proprietare asemănătoare, dar care se situează, de exemplu, în Italia, pe malul Lacului Como, ar valora în jur de 15 milioane de euro. Ștefan Dumitru, reprezentatul companiei imobiliare, spune că aceste caracteristici și facilități vor crește constant prețul vilei de pe malul Lacului Snagov.

  Ce ne place:

  • Spațiul vast de desfășurare care permite un stil de viață activ, oferind toate condițiile și facilitățile necesare;
  • Accesul la Lacul Snagov pentru practicarea sporturilor pe apă;
  • Pădurea de stejari seculari care permite o apropiere de natură;
  • Căsuța în copac în care ne-am muta cu totul chiar de azi.

  Ce nu ne place:

  • Prețul mult prea mare, dacă ne raportăm la puterea de cumpărare a românului de rând;
  • Distanța mult prea mare față de Capitală.

  Foto: Bonvie

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  O vilă din Snagov se vinde cu 4,2 milioane de euro, cu propria pădure de steja...