Apartamente cu 3 camere

Tonurile neutre sunt la ele acasă în acest apartament de 85 metri pătrați de închiriat

  Tonuri neutre, plante verzi contrastante, oglinzi impunătoare, scaune sculpturale și multă lumină naturală, așa putem descrie apartamentul amenajat de echipa de arhitecți și designeri Dofinteriors, gândit și personalizat pentru închiriere.

  Apartamentul are 85 metri pătrați și este format dintr-un open space – living, dining și bucătărie, un dormitor matrimonial, un birou și o terasă generoasă. Spațiul a fost preluat direct de la dezvoltator, iar „finisajele existente au permis tratarea acestuia precum o pânză albă”, povestește Raluca Dofin, din echipa Dofinteriors.

  Proprietarii au cumpărat apartamentul pentru a-l închiria, așa că au avut o cerință extrem de importantă în brief: ca designerii să creeze un spațiu care să se plieze pe diverse personalități și tipologii de persoane, dar și pe posibilele lor nevoi reale.

  Tapetul este de la Updeco, iar designul său a fost realizat special pentru acest proiect.

  Pentru amenajarea locului, designerii au urmat o cromatică neutră, nuanțe de bej, gri și alb, materiale cât mai calitative și finisaje inedite, care au oferit personalitate și armonie locului.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Ralu Dofin (@raludofin)

  Au gândit zona de zi, tip open space, ca spațiu de relaxare. Pentru asta, au căutat o canapea cât mai confortabilă și rezistentă în timp, care a ajuns să fie și cel mai costisitor obiect folosit în amenajare – 4000 euro. E o canapea modulară de la Hay, pe care au cumpărat-o prin Intro Design.

  Pentru a oferi puțină culoare și a aduce natura mai aproape, designerii au gândit un ghiveci integrat în comoda pentru TV, dar au ales să decoreze un perete cu un tapet de la Updeco, cu motive vegetale, creat special pentru acest proiect.

  Scaunele sculpturale și formele oglinzilor aduc unicitate spațiului.

  Culoare și căldură aduce și masa din zona de dining, realizată din lemn masiv, în linii simple și curate. Alături de scaunele sculpturale, cumpărate de la Qeeboo, Vitra sau Hay, ce o înconjoară, se creează un alt spațiu inedit în această amenajare.

  „Casa este locul care trebuie să spună o poveste, să fie un spațiu care să reziste trecerii timpului, prin folosirea produselor de calitate și o celebrare a lucrurilor care contează.”

  Bucătăria face parte din zona tip open space a casei. Întregul mobilier a fost realizat pe comandă la Our Design, iar electrocasnicele au fost achiziționate de la Electrolux, Franke sau Falmec.

  Dormitorul trebuie să fie întotdeauna spațiu de relaxare

  Dormitorul matrimonial minimalist a fost și el gândit astfel încât să transmită armonie, liniște și relaxare, atât din punct de vedere vizual, cât și tactil. Raluca și Radu au ales să urmeze aceeași paletă cromatică neutră, precum și materiale potrivite – tapițeria pentru patul de la Divanissimi, covoarele, draperiile – care să garanteze o experiență plăcută.

  Patul este de la Divanissmi, tăblia tip semi-cerc a fost realizată pe comandă la Our Design.

  Tăblia patului în formă de semi-cerc, făcută din gips carton, dă un mic twist patului și, implicit, întregii încăperi. Nu este mai prejos nici oglinda făcută pe comandă la Our Design sau scaunul tip fundiță de lângă măsuța de machiaj. În plus, peretele din spatele patului a fost vopsit cu o vopsea decorativă de la Murali Artwork.

  În apartament există și o cameră cu rol de birou, în care au montat o oglindă rotundă, impunătoare, plante și un perete decorat cu vopsea decorativă. Sunt și câteva dulapuri înalte ce servesc drept spații pentru depozitare, realizate pe comandă.

  Ce poate face iluminatul într-o amenajare

  Au gândit schema de iluminat astfel încât să pună în evidență toate finisajele din casă, pentru a crea și o atmosferă specifică spațiului, dincolo de iluminatul general.

  Măsuța de cafea și canapeaua sunt de la Hoy, iar comoda este făcută pe comandă la Our Design.

  Spoturile încastrate iluminează, în general, spațiul, în timp ce aplicele sau veiozele evidențiază punctual anumite zone. Toate corpurile au fost achiziționate de la Luminna, iar brandurile sunt: Gervasonni, Petite Friture, Vibia, Karman, LZF, Redo

  Foto: Arthur Zinz Photography

  Arată-ne cum e la tine acasă! Scrie-ne pe adresa de mail [email protected] și cineva din echipa noastră îți va răspunde cât de curând. Povestea acestui apartament ne-a fost trimisă de Dofinteriors.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  2 Comments
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  alexandra
  alexandra
  2 years ago

  de unde este achizitionat covorul din living? Multmesc!

  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Tonurile neutre sunt la ele acasă în acest apartament de 85 metri pătrați de...