DESIGN INTERIOR

Shopping: corpuri de iluminat, perne și alte decorațiuni în culori de toamnă, la reducere

  Vrei să redecorezi? Este o idee excelentă, mai ales că reducerile din magazinele de home&deco te ajută să o pui și-n practică. Am selectat 12 decorațiuni în culori neutre, de la corpuri de iluminat și perne la suporturi de lumânări și rame de fotografii, numai bune pentru o schimbare de decor în ton cu toamna. Toate la prețuri mici, sub 150 de lei.

  Pentru că magazinele se bat în oferte speciale care de care mai tentante, iar ofertele unora dintre aceste site-uri specializate vor expira în curând, cântărește bine ceea ce îți dorești, dar mai întâi întreabă-te dacă ai cu adevărat nevoie de acel obiect. Nu uita că „less is more”, iar simplitatea și minimalismul se numără printre țelurile la care ar cam trebui să ajungem cu toții.

  1. Felinar eco

  Felinar, Mobexpert

  Poți merge și pe principiul „cumpără toamna mai ieftin piese faine pentru vară”. Felinarul realizat din lemn și sticlă este o decorațiune boemă pentru balcon sau chiar grădină, dacă stai la casă, iar în aceste zile o poți cumpăra și la un preț mai accesibil.

  Preț vechi: 86 lei

  Preț nou: 52 lei

  2. Vază din ceramică

  Vază Autumn, Mobexpert

  Poți folosi această vază de la Mobexpert pentru flori de sezon sau flori uscate, ori o poți include într-un mic ansamblu de obiecte ceramice, chiar și fără să ai flori în ea. E o tendință specifică stilurilor minimalist și Wabi-sabi. Piesa din ceramică de culoarea pământului are un finisaj glazurat și o formă simplă, pe principiul „less is more”. Dimensiunile ei sunt de 17×36 cm.

  Preț vechi: 114 lei

  Preț nou: 68 lei

  3. Oglindă minimalistă

  Oglindă, Jysk

  Dacă îți lipsește o oglindă simplă, dar de efect, care să completeze frumos peretele din dormitor sau de pe hol, te poți orienta spre piesele propuse de Jysk. Această oglindă rotundă cu ramă simplă, neagră, și un diametru de 47 cm, merge de minune în orice spațiu, chiar și într-o baie mai mică.

  Preț avantajos: 150 lei

  4. Ramă foto din alamă

  Ramă foto, The Home

  Un alt obiect pe care îl poți integra în orice cameră din casă. O altfel de ramă foto, classy, din sticlă cu margini din alamă, care se potrivește oricărui stil și care lasă fotografia să vorbească. Dimensiunile ei sunt de 13×18 cm.

  Preț vechi: 129 lei

  Preț nou: 99 lei

  5. Suport lumânare

  Suport lumânare, The Home

  Suportul pentru lumânări din ceramică gri, cu aspect nefinisat și cu diametru de 14 cm, de la The Home este o decorațiune care nu încarcă vizual. În plus, e funcțională, dând loc cerii topite să se scurgă în voie.

  Preț vechi: 65 lei

  Preț nou: 45 lei

  6. Corpuri de iluminat la reducere: pendul vintage

  corpuri de iluminat pendul
  Pendul, Insignis

  Chiar și un corp de iluminat poate fi o decorațiune care schimbă aspectul unei camere, mai ales dacă vorbim despre un pendul. Modelul este foarte popular în designul de interior actual și are o înălțime de 110 centimetri și un abajur industrial, din cupru.

  Preț vechi: 150 lei

  Preț nou: 120 lei

  7. Corpuri de iluminat la reducere: veioză din lemn

  corpuri de iluminat veioză
  Veioză, Insignis

  Un alt produs care ne-a cucerit iremediabil: veioza cu un piedestal neobișnuit, din lemn de chiparos, și abajur din pânză crem, de la Insignis. Dimensiunile veiozei sunt de 26x12x29 cm, iar dulia becului este E14, pentru maximum 40 wați.

  Preț vechi: 203 lei

  Preț nou: 132 lei

  8. Corpuri de iluminat la reducere: aplică elegantă

  corpuri de iluminat aplică
  Aplică din metal, Somproduct

  Un produs care și-ar găsi un loc perfect deasupra patului sau în alte locuri cu sistem de iluminat pe perete. Are un design glam, grație materialului din care este fabricată, metalul. I se potrivește un bec cu soclu E 27, iar dimensiunile ei sunt de 16 x 26 cm.

  Preț vechi: 200 lei

  Preț nou: 128 lei

  9. Perne decorative

  Set 2 perne, Somproduct

  Prințesa din tine sau, dacă este cazul, fiica ta se va bucura de aceste decorațiuni care dau un suflu vesel și pozitiv decorului din casa ta. Pernele de 40×40 cm au fețele din bumbac 100% și vin în tonuri diferite de roz, cu imprimeuri cool, strălucitoare.

  Preț vechi: 198 lei

  Preț nou: 143 lei

  10.Tablou cu pene

  Tablou printat, Iedera

  Dacă simți că pereții tăi albi au nevoie de ceva viață, păstrând stilul minimalist, poate că acest tablou este ceea ce trebuie. Tabloul este printat, iar materialul principal este lemnul de mesteacăn. Dimensiunile produsului sunt de 30×20 cm.

  Preț vechi: 75 lei

  Preț nou: 60 lei

  11.Cutie decorativă

  Cutie cu capac, Iedera

  Tot la Iedera găsești și această cutie simpatică pentru… de toate. Cutia cu capac ce poate găzdui, să zicem, bijuteriile tale este din fier, lemn de mesteacăn și lemn de brad și are dimensiuni de 13x13x14 cm. Culoarea albastru-ivoire o face potrivită pentru un decor mediteranean.

  Preț vechi: 85 lei

  Preț nou: 68 lei

  12. Coș din alge marine

  Coș împletit, Ikea

  În el poți depozita obiecte de mici dimensiuni, fără ca acesta să încarce prea mult spațiul, dimpotrivă: culoarea lui naturală îl face să se piardă în decor. Coșul de 25 de cm este lucrat manual, iar împletitura lui este din alge marine. Tip: îl poți folosi și ca ghiveci de plante, iar casa ta va avea un aer boho chic.

  Preț vechi: 49.90 lei

  Preț nou: 39.90 lei

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: corpuri de iluminat, perne și alte decorațiuni în culori de toamnă...