LIFE

Shopping: 13 ornamente de Crăciun pentru o locuință decorată în spiritul Sărbătorilor

  Se anunță un Crăciun plin de hygge anul acesta, petrecut în confortul propriei case. Așa că, dacă în alți ani nu decorai prea mult spațiul, fiindcă urma să-ți petreci Sărbătorile pe la vreo cabană cu prietenii, de data asta merită să investești în cele mai simpatice ornamente de Crăciun.

  Am inclus în selecția noastră câteva obiecte care să îndulcească atmosfera în zilele de iarnă și să aducă spiritul Sărbătorilor în locuința ta. Unele dintre cele 13 ornamente de Crăciun de mai jos sunt mai tematice, altele sunt puțin minimaliste – câte ceva pentru fiecare casă.

  1. Brăduț decorativ alb din lemn și lână

  ornamente craciun bradut din lemn si lana
  Brăduț decorativ alb din lemn și lână, Norda, 133 lei

  Natural, artificial sau artizanal, cu un brad suntem cu toții datori de Crăciun. Dacă nu îți surâde ideea bradului natural, dar nici cea a bradului artificial din plastic, poți alege o decorațiune precum cea de la Norda. Bradul este făcut din lemn și învelit în lână albă ce poate face atmosfera din încăpere mult mai cozy. Iar pentru că nu are mai mult de 46 centimetri înălțime, îl poți pune pe o măsuță de cafea sau chiar în bibliotecă.

  2. Decorațiune de masă LED în formă de cadou

  STRÅLA decorațiune masă LED, Ikea, 49,90 lei
  STRÅLA decorațiune masă LED, Ikea, 49,90 lei

  Luminile de ambient nu trebuie să lipsească din casă iarna asta. Și ca să fie în ton cu sărbătorile, poți alege unele sub formă de ornamente de Crăciun. E și cazul decorațiunii STRALA de la Ikea – o cutie de cadou luminoasă care va „încălzi” nițel atmosfera din casă în serile festive.

  3. Calendar de advent

  calendar de advent zara home ornamente craciun
  Calendar de advent, Zara Home, 149 lei

  Calendarele de advent au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Le poți folosi ca decorațiune în bibliotecă în zilele din preajma Crăciunului. Cel de la Zara este sub formă de carte și are și lumină incorporată. Iar în sertare poți ascunde mici surprize zilnic pentru tine și membrii familiei.

  4. Farfurie din ceramică LUCIA

  farfurie din ceramica lucia
  Farfurie din ceramică Lucia, Norda, 60 lei

  Bomboanele de pom sunt adesea nelipsite de pe măsuța de cafea în preajma sărbătorilor. Anul acesta, așază-le pe o farfurie din ceramică decorată pentru Crăciun, cum e cea de la Norda. Ilustrațiile cu brazi de diferite forme și culori sunt suficient de subtile cât să nu încarce decorul cu prea multe simboluri tematice.

  5. Lustră LED în formă de coroniță de Crăciun

  lustra led ornametne craciun1
  STRÅLA lustră LED, Ikea, 119,90 lei

  Lustra în formă de coroniță STRÅLA este un obiect pe care îl poți folosi atât de Sărbători, cât și în restul anului. Datorită design-ului, depinde de contextul în care îl vezi dacă îl vei încadra la ornamente de Crăciun sau pur și simplu ghirlande luminoase. În orice caz, va face atmosfera mult mai hygge în locuința ta.

  6. Lumânare în formă de stea

  lumanare in forma de stea de craciun
  Lumânare în formă de stea, Zara Home, 49,90 lei

  Dacă preferi lumânările în locul luminițelor, atunci s-ar putea ca cea de la Zara Home în formă de stea să fie mai pe gustul tău. Este albă, presărată din loc în loc cu sclipici, așa că pare ninsă.

  7. Vâsc negru House Doctor

  vasc decorativ craciun norda
  Vâsc negru House Doctor, Norda, 98 lei

  Un pic de vâsc trebuie neapărat să ai în casă în ziua de Crăciun. Și dacă nu o crenguță naturală, măcar un ornament cum e cel de la Norda. Îl poți atârna oriunde ai un cui liber sau un mâner disponibil.

  8. Brad de Crăciun din bambus

  brad de craciun din bambus
  Brad din bambus VINTER 2020, IKEA, 249 lei

  Dacă adori stilul boho chic și îți dorești să-ți învălui casa în el chiar și de Crăciun, atunci îți va plăcea bradul din bambus de la Ikea. E conceput astfel încât să aibă forma unui brad și locașuri de agățat ornamente de Crăciun peste tot. Îl poți împodobi exact ca pe un brad natural.

  9. Spiriduș de Crăciun NORNOR

  spiridus craciun nornor
  Spiriduș de Crăciun NORNOR, Jysk, 32,99 lei

  Nordicii au „Nisse” în cultura lor, niște creaturi mitologice ca niște spiriduși pe care le reproduc sub formă de ornamente de Crăciun și le fac casele hygge de Sărbători. De câțiva ani, au ajuns și în magazinele de la noi, cu căciuli de Moș Crăciun, cum e cel de la Jysk, și picioare lungi. Sunt perfecți pentru decorarea casei.

  10. Husă de pernă cu aplicații

  husa de perna ren
  Husă de pernă cu aplicații, H&M Home, 29,99 lei

  Tradițional, renii sunt animalele care trag sania lui Moș Crăciun în noaptea de Ajun. Tocmai de asta sunt folosiți și în design-ul multor ornamente de Crăciun. Husa de pernă de la H&M Home are și coarne cu sclipici și e perfectă pentru decorarea camerelor copiilor de Sărbători.

  11. Brad de Crăciun GALAR cu LED

  brad luminos
  Brad de Crăciun GALAR cu LED, Jysk, 29,99 lei

  O altă alternativă la bradul clasic este cel cu cadru de metal și luminițe led, cum e cel de la Jysk. Luminează, face ambientul plăcut și te introduce în spiritul sărbătorilor de iarnă.

  12. Litere decorative IS

  litere ornamente craciun
  Litere decorative IS, Jysk, 22,99 lei

  Dacă decorațiunile tematice cu reni și globuri nu-s pe gustul tău și nici nu se potrivesc cu amenajarea, poți alege ornamente de Crăciuni minimaliste. Literele decorative de la Jysk sunt exemplul perfect: transmit mesajul de sărbătoare, fără să fie împopoțonate.

  13. Decorațiune de masă LED în formă de stea

  strala decoratiune stea1
  Decorațiune de masă LED STRÅLA, IKEA, 49,90 lei

  Niciodată nu-s prea multe luminițe în casă, mai ales în sezonul rece, când se întunecă deja de la ora 17. Așa că adaugă pe lista de cumpărături și steaua cu LED de la IKEA, pentru că-i numai bună de pus pe pervaz sau chiar pe masa de Crăciun.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 13 ornamente de Crăciun pentru o locuință decorată în spiritul S�...