LIFE

Obsesia lunii: cu bean bag-ul ăsta purtabil poți să iei o pauză oriunde și oricând 

  Când vine vorba de caracterul practic al lucrurilor, Japonia dă tonul în orice domeniu. Acum, o firmă japoneză a inventat un bean bag purtabil care îți poate oferi o binemeritată pauză de relaxare oriunde, oricând. Asta poate fi noua ta obsesie și e obsesia lunii de care trebuie să știi. Pentru că de ce nu? 

  Japonia are ca scop promovarea unui stil de viață sănătos în rândul cetățenilor țării. Iar cultura pauzei de somn sau de relaxare la locul de muncă nu e ceva nou în Japonia. Ba mai mult, genul acesta de comportament este considerat un semn de hărnicie. 

  Obsesia lunii: bean bag purtabil pentru relaxare și muncă

  bean bag purtabil
  Bean Bag-ul purtabil are dimensiuni și pentru copii

  Pornind de la aceste idei, Takikou Sewing, o firmă care s-a specializat în realizarea de perne, a venit cu un produs care să îndeplinească această nevoie. Este vorba de un bean bag purtabil conceput special pentru o pauză sau un power nap la locul de muncă. Practic, această pernă uriașă pe care o îmbraci fix ca o haină supradimensionată îți permite să te așezi oriunde, să tragi un pui de somn și îți asigură un nivel de confort asemănător unei perne clasice în timp ce îți îndeplinești task-urile. 

  În Japonia, bean bag-ul purtabil este deja foarte popular și are toate șansele să fie un succes internațional. Perna de tip bean bag este disponibilă în trei dimensiuni, de la o mărime mică, destinată copiilor, până o dimensiune medie și una mare. Și poate fi comandată în mai multe culori: verde, bej, moka sau gri. 

  Bean bag-ul purtabil este realizat dintr-un material elastic care permite să se adapteze poziției celui care îl folosește. Chiar și în timp ce te miști materialul se mulează potrivit mișcării. 

  Obsesia lunii: bean bag-ul purtabil, considerat un fel de mobilier al viitorului

  Chiar dacă, la o primă privire, arată caraghios, bean bag-ul oferă un plus de confort atunci când e purtat. La modul practic, bean bag-ul poate fi considerat o ținută care te ajută să te relaxezi oriunde. Asta doar dacă vrei să poți în public așa ceva. 

  Totodată, în Japonia, acest bean bag este considerat un fel de mobilier al viitorului. Pentru că oferă experiența confortului suprem. Iar dacă nu îl mai poți purta, bean bag-ul poate fi folosit și ca o pernă obișnuită.

  În aceeași măsură, pentru workaholicii care caută și confort și elementul practic la o astfel de piesă de mobilier, atunci acest bean bag este soluția ideală. Trebuie doar să o porți și să lucrezi de oriunde vrei, în timp ce te relaxezi. 

  Bean bag-ul purtabil costă 79 de dolari și îl găsești aici. Nu uita că trebuie să ai câteva noțiuni de japoneză dacă vrei să înțelegi detaliile livrării. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Obsesia lunii: cu bean bag-ul ăsta purtabil poți să iei o pauză oriunde și ...