Balcon

Shopping: 17 accesorii și piese de mobilier de grădină, terasă sau balcon la reducere

  Fie că locuiești la casă și ai parte de o grădină spațioasă, fie că ai la bloc o porțiune de terasă aferentă apartamentului, ori că ai un balcon în care îți încap un scaun și o floare, acum e cel mai bun moment să le amenajezi, pentru că sunt reduceri.

  Iar faptul că au scăzut prețurile la mobilier de grădină, terasă sau balcon nu e singurul lucru care ar trebui să te convingă. Ne aflăm cu toții într-o perioadă incertă, se impun măsuri de distanțare socială, iar toate parcurile sunt închise. Așa că singurul refugiu care mai rămâne este un colț cu acces nelimitat la aerul (puțin) mai curat de afară și cu vedere directă spre apus.

  Am răscolit rafturile virtuale ale marilor magazine și am selectat câteva piese de mobilier de grădină, terasă sau balcon la preț redus. Fără mari investiții, poți să-ți amenajezi un mic colț relaxant de stat la un pahar de vin și meditat la vremuri mai bune.

  1. Mobilier de grădină: hamac Sandra Brown

  mobilier de gradina hamac tip scaun
  Hamac tip scaun Sandra Brown, Vivre, 389 lei

  Hamacul Sandra Brown este redus de la 602 lei la 389 lei. Este numai bun de agățat într-un copac rezistent, însă îl poți monta și pe balcon cu un cârlig special pe care să îl înșurubezi în tavan. Suportă o greutate de până la 120 de kilograme, pentru că are un cadru din oțel, iar împletitura în stil boho-chic este realizată din bumbac și poliester.

  2. Fotoliu suspendat pentru grădină ADDU Tobago

  mobilier de gradina pret redus scaun addu tobago
  Fotoliu suspendat pentru grădină ADDU Tobago crem, Bonami, 157 lei

  O piesă de mobilier de grădină la fel de confortabilă, dar la un preț mai mic, este fotoliul suspendat ADDU Tobago. Este redus de la 220 lei la 157 lei, este făcut din lemn și suportă o greutate de până la 120 de kilograme.

  3. Canapea pentru terasă UBBERUP

  canapea terasa ubberup jysk
  Canapea terasă UBBERUP 2 persoane, Jysk, 350 lei

  Canapeaua pentru terasă UBBERUP poate fi folosită și ca mobilier de grădină, însă o poți pune și pe balcon dacă ai suficient spațiu. Ține cont că are o lățime de 136 de centimetri și o adâncime de 92 de centimetri. Este redusă de la 549 lei la 350 lei, așa că dacă o „pândeai” de mult, acum e momentul să o comanzi.

  4. Mobilier de grădină sau balcon: scaun Natalya

  mobilier de gradina scaun natalya
  Scaun Natalya, Vivre, 229 lei

  Scaunul Natalya este redus de la 426 lei la 229 lei. Este realizat din lemn de bambus, iar porțiunile de șezut și de spătar sunt acoperite cu pânză de canvas, așa că se potrivește într-o amenajare boemă. Poți chiar să îl pictezi dacă te pricepi și vrei să-l personalizezi.

  5. Scaun pentru exterior BePureHome Wisp

  mobilier gradina exterior bepurehome
  Scaun potrivit pentru exterior BePureHome Wisp, Bonami, 449 lei

  Mai potrivit pentru grădină sau terasă decât pentru balcon, din cauza dimensiunilor mari, scaunul BePureHome Wisp este redus de la 496 lei la 449 lei. Are un cadru de metal, iar șezutul și spătarul sunt făcute din fire de ratan din plastic.

  6. Set cu două scaune Red Cartel Park

  set 2 scaune red cartel park alb balcon
  Set 2 scaune Red Cartel Park alb, Bonami, 289 lei

  Setul Red Cartel Park este redus de la 733 lei la 289 lei și este potrivit atât pentru grădină, cât și dacă vrei să-ți amenajezi un colt de socializare pe balcon. Scaunele sunt făcute din metal și sunt super rezistente, căci suportă până la 200 kilograme. Pentru mai mult confort, poți să le accesorizezi cu perne colorate.

  7. Consolă pentru exterior Half

  consola pentru exterior half
  Consolă pentru exterior Half, Vivre, 269 lei

  Pe lângă scaune, ai nevoie și de o măsuță pe care să-ți odihnești paharul sau o vază cu flori. Consola pentru exterior Half este compactă, deci perfectă pentru un balcon mic, și este redusă de la 529 lei la 269 lei.

  8. Masă Rill Taupe

  mobilier terasa masa rill taupe
  Masă Rill Taupe, ioooi, 199 lei

  Masa Rill Taupe este pliabilă, așa o poți scoate pe balcon sau terasă doar când ai nevoie de ea. Este redusă de la 230 lei la 199 lei.

  9. Măsuță auxiliară Leitmotiv Terrazzo Uno

  mobilier gradina terrazzo masa
  Măsuță auxiliară Leitmotiv Terrazzo Uno, Bonami, 299 lei

  Terrazzo este una dintre cele mai în vogă tendințe acum, iar măsuța Leitmotiv Terrazzo Uno este o piesă de mobilier de grădină care s-ar potrivi de minune și într-un balcon. Este redusă de la 496 lei la 299 lei.

  10. Măsuță Tah Concrete

  mobilier balcon masa pliabila tah
  Măsuță Tah Concrete, ioooi, 285 lei

  O altă masă perfectă pentru balcon sau o terasă mică este Tah Concrete. Este super compactă, se dezasamblează și depozitează ușor. Este redusă de la 441 lei la 285 lei, așa că economisești 156 lei dacă o cumperi acum.

  11. Felinar EGEHJORT din bambus

  felinar bambus egehjort
  Felinar EGEHJORT bambus, Jysk, 2 bucăți la 129 lei

  Iluminatul este important dacă vrei să ai o grădină sau un balcon cozy, așa că un felinar e perfect în contextul acesta. EGEHJORT este făcut din bambus, sticlă și oțel. În mod normal, acest felinar costă 129 lei, dar în perioada campaniei, poți cumpăra două la preț de unul – ca să nu rămână fără pereche.

  12. Suport pentru ghivece Triangular Nature

  suport ghivece triangular nature
  Suport pentru ghivece Triangular Nature, Vivre, 89 lei

  Din seria mobilier de grădină potrivit și în balcon este și suportul pentru ghivece Triangular Nature, redus de la 119 lei la 89 lei. Încap pe el între șase și opt flori, este făcut din lemn de pin și nici nu ocupă prea mult spațiu, căci depozitarea e distribuită pe verticală.

  13. Set jardiniere pentru grădină SYRSA

  jardiniera gradina SYRSA
  Jardinieră grădină SYRSA 2 bucăți, Jysk, 150 lei/set

  Dacă nu ai suficiente plante cât să așezi pe un suport, atunci două jardinere ți-ar putea fi suficiente. Setul SYRSA este redus de la 249 lei la 150 lei, sunt făcute din oțel galvanizat și mozaic, iar cele două ghivece au un diametru de 28 de centimetri.

  14. Ghiveci Zilvia

  ghiveci zilvia
  Ghiveci Zilvia, Vivre, 85 lei

  Iar dacă ai doar o Monstera Deliciosa pe care vrei să o transferi din casă, pe terasă sau balcon, atunci ghieciul Zilvia e tot ce ai nevoie. Este făcut din ciment și are un design boho-chic, așa că sigur ar da un aer mai cozy întregului spațiu. Pe Vivre, este redus de la 129 lei la 85 lei.

  15. Ghiveci Cozies cu set de agățare

  ghiveci cozies agatare
  Ghiveci Cozies M cu set de agățare, Hornbach, 48 lei

  Giveciul Cozies ar da cel mai bine agățat pe verandă, pe terasă sau pe balcon. Nu te teme să îl lași afară, este făcut din plastic, așa că e rezistent și la radiații UV, și la îngheț. L-am găsit la Hornbach, redus de la 95,99 lei, la 48 lei.

  16. Jardinieră rustică din lemn

  jardiniera rustica din lemn
  Jardinieră rustic din lemn suspendabilă, Hornbach, 32,50 lei

  Dacă nu te încântă plasticul și nu se potrivește cu decorul tău, atunci poate ți-ar plăcea jardiniera rustică din lemn, tot cu suport de agățare. Și aceasta este rezistentă la intemperii și radiații UV și este redusă de la 64,99 lei la 32,50 lei.

  17. Figură din ciment Mao Grey

  figurină pentru grădină
  MAO GREY 31 Figură din ciment, ioooi, 95 lei

  În cele din urmă, nu uita să adaugi în coșul de cumpărături și decorațiuni pentru grădină sau terasă. Figura din ciment Mao Grey ar arăta foarte cool printre ghivece cu plante verzi sau chiar în iarbă. Este redusă de la 132 lei la 95 lei.

  Foto principală: arh. Adriana Beca

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 17 accesorii și piese de mobilier de grădină, terasă sau balcon la...