Design exterior

Shopping: 17 accesorii și piese de mobilier de grădină, terasă sau balcon la reducere

Fie că locuiești la casă și ai parte de o grădină spațioasă, fie că ai la bloc o porțiune de terasă aferentă apartamentului, ori că ai un balcon în care îți încap un scaun și o floare, acum e cel mai bun moment să le amenajezi, pentru că sunt reduceri.

Iar faptul că au scăzut prețurile la mobilier de grădină, terasă sau balcon nu e singurul lucru care ar trebui să te convingă. Ne aflăm cu toții într-o perioadă incertă, se impun măsuri de distanțare socială, iar toate parcurile sunt închise. Așa că singurul refugiu care mai rămâne este un colț cu acces nelimitat la aerul (puțin) mai curat de afară și cu vedere directă spre apus.

Am răscolit rafturile virtuale ale marilor magazine și am selectat câteva piese de mobilier de grădină, terasă sau balcon la preț redus. Fără mari investiții, poți să-ți amenajezi un mic colț relaxant de stat la un pahar de vin și meditat la vremuri mai bune.

1. Mobilier de grădină: hamac Sandra Brown

mobilier de gradina hamac tip scaun
Hamac tip scaun Sandra Brown, Vivre, 389 lei

Hamacul Sandra Brown este redus de la 602 lei la 389 lei. Este numai bun de agățat într-un copac rezistent, însă îl poți monta și pe balcon cu un cârlig special pe care să îl înșurubezi în tavan. Suportă o greutate de până la 120 de kilograme, pentru că are un cadru din oțel, iar împletitura în stil boho-chic este realizată din bumbac și poliester.

2. Fotoliu suspendat pentru grădină ADDU Tobago

mobilier de gradina pret redus scaun addu tobago
Fotoliu suspendat pentru grădină ADDU Tobago crem, Bonami, 157 lei

O piesă de mobilier de grădină la fel de confortabilă, dar la un preț mai mic, este fotoliul suspendat ADDU Tobago. Este redus de la 220 lei la 157 lei, este făcut din lemn și suportă o greutate de până la 120 de kilograme.

3. Canapea pentru terasă UBBERUP

canapea terasa ubberup jysk
Canapea terasă UBBERUP 2 persoane, Jysk, 350 lei

Canapeaua pentru terasă UBBERUP poate fi folosită și ca mobilier de grădină, însă o poți pune și pe balcon dacă ai suficient spațiu. Ține cont că are o lățime de 136 de centimetri și o adâncime de 92 de centimetri. Este redusă de la 549 lei la 350 lei, așa că dacă o „pândeai” de mult, acum e momentul să o comanzi.

4. Mobilier de grădină sau balcon: scaun Natalya

mobilier de gradina scaun natalya
Scaun Natalya, Vivre, 229 lei

Scaunul Natalya este redus de la 426 lei la 229 lei. Este realizat din lemn de bambus, iar porțiunile de șezut și de spătar sunt acoperite cu pânză de canvas, așa că se potrivește într-o amenajare boemă. Poți chiar să îl pictezi dacă te pricepi și vrei să-l personalizezi.

5. Scaun pentru exterior BePureHome Wisp

mobilier gradina exterior bepurehome
Scaun potrivit pentru exterior BePureHome Wisp, Bonami, 449 lei

Mai potrivit pentru grădină sau terasă decât pentru balcon, din cauza dimensiunilor mari, scaunul BePureHome Wisp este redus de la 496 lei la 449 lei. Are un cadru de metal, iar șezutul și spătarul sunt făcute din fire de ratan din plastic.

6. Set cu două scaune Red Cartel Park

set 2 scaune red cartel park alb balcon
Set 2 scaune Red Cartel Park alb, Bonami, 289 lei

Setul Red Cartel Park este redus de la 733 lei la 289 lei și este potrivit atât pentru grădină, cât și dacă vrei să-ți amenajezi un colt de socializare pe balcon. Scaunele sunt făcute din metal și sunt super rezistente, căci suportă până la 200 kilograme. Pentru mai mult confort, poți să le accesorizezi cu perne colorate.

7. Consolă pentru exterior Half

consola pentru exterior half
Consolă pentru exterior Half, Vivre, 269 lei

Pe lângă scaune, ai nevoie și de o măsuță pe care să-ți odihnești paharul sau o vază cu flori. Consola pentru exterior Half este compactă, deci perfectă pentru un balcon mic, și este redusă de la 529 lei la 269 lei.

8. Masă Rill Taupe

mobilier terasa masa rill taupe
Masă Rill Taupe, ioooi, 199 lei

Masa Rill Taupe este pliabilă, așa o poți scoate pe balcon sau terasă doar când ai nevoie de ea. Este redusă de la 230 lei la 199 lei.

9. Măsuță auxiliară Leitmotiv Terrazzo Uno

mobilier gradina terrazzo masa
Măsuță auxiliară Leitmotiv Terrazzo Uno, Bonami, 299 lei

Terrazzo este una dintre cele mai în vogă tendințe acum, iar măsuța Leitmotiv Terrazzo Uno este o piesă de mobilier de grădină care s-ar potrivi de minune și într-un balcon. Este redusă de la 496 lei la 299 lei.

10. Măsuță Tah Concrete

mobilier balcon masa pliabila tah
Măsuță Tah Concrete, ioooi, 285 lei

O altă masă perfectă pentru balcon sau o terasă mică este Tah Concrete. Este super compactă, se dezasamblează și depozitează ușor. Este redusă de la 441 lei la 285 lei, așa că economisești 156 lei dacă o cumperi acum.

11. Felinar EGEHJORT din bambus

felinar bambus egehjort
Felinar EGEHJORT bambus, Jysk, 2 bucăți la 129 lei

Iluminatul este important dacă vrei să ai o grădină sau un balcon cozy, așa că un felinar e perfect în contextul acesta. EGEHJORT este făcut din bambus, sticlă și oțel. În mod normal, acest felinar costă 129 lei, dar în perioada campaniei, poți cumpăra două la preț de unul – ca să nu rămână fără pereche.

12. Suport pentru ghivece Triangular Nature

suport ghivece triangular nature
Suport pentru ghivece Triangular Nature, Vivre, 89 lei

Din seria mobilier de grădină potrivit și în balcon este și suportul pentru ghivece Triangular Nature, redus de la 119 lei la 89 lei. Încap pe el între șase și opt flori, este făcut din lemn de pin și nici nu ocupă prea mult spațiu, căci depozitarea e distribuită pe verticală.

13. Set jardiniere pentru grădină SYRSA

jardiniera gradina SYRSA
Jardinieră grădină SYRSA 2 bucăți, Jysk, 150 lei/set

Dacă nu ai suficiente plante cât să așezi pe un suport, atunci două jardinere ți-ar putea fi suficiente. Setul SYRSA este redus de la 249 lei la 150 lei, sunt făcute din oțel galvanizat și mozaic, iar cele două ghivece au un diametru de 28 de centimetri.

14. Ghiveci Zilvia

ghiveci zilvia
Ghiveci Zilvia, Vivre, 85 lei

Iar dacă ai doar o Monstera Deliciosa pe care vrei să o transferi din casă, pe terasă sau balcon, atunci ghieciul Zilvia e tot ce ai nevoie. Este făcut din ciment și are un design boho-chic, așa că sigur ar da un aer mai cozy întregului spațiu. Pe Vivre, este redus de la 129 lei la 85 lei.

15. Ghiveci Cozies cu set de agățare

ghiveci cozies agatare
Ghiveci Cozies M cu set de agățare, Hornbach, 48 lei

Giveciul Cozies ar da cel mai bine agățat pe verandă, pe terasă sau pe balcon. Nu te teme să îl lași afară, este făcut din plastic, așa că e rezistent și la radiații UV, și la îngheț. L-am găsit la Hornbach, redus de la 95,99 lei, la 48 lei.

16. Jardinieră rustică din lemn

jardiniera rustica din lemn
Jardinieră rustic din lemn suspendabilă, Hornbach, 32,50 lei

Dacă nu te încântă plasticul și nu se potrivește cu decorul tău, atunci poate ți-ar plăcea jardiniera rustică din lemn, tot cu suport de agățare. Și aceasta este rezistentă la intemperii și radiații UV și este redusă de la 64,99 lei la 32,50 lei.

17. Figură din ciment Mao Grey

figurină pentru grădină
MAO GREY 31 Figură din ciment, ioooi, 95 lei

În cele din urmă, nu uita să adaugi în coșul de cumpărături și decorațiuni pentru grădină sau terasă. Figura din ciment Mao Grey ar arăta foarte cool printre ghivece cu plante verzi sau chiar în iarbă. Este redusă de la 132 lei la 95 lei.

Foto principală: arh. Adriana Beca

Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Spune-ți părerea

avatar
  Subscribe  
Notify of
ULTIMELE ARTICOLE